• Rigtig Kaffe
Chaplon Fuldmåne Te Refill 100g Billigst på PriceRunner

Fra Chaplon

Chaplon Fuldmåne Te Refill 100g

Leveringstid 1-2 hverdage


69,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


    Noter
  • Citrus
  • Lakrids

Chaplons fuldmåne te er en smuk og gyldenfarvet te, som er skabt til at give en hilsen til den buddhistiske fuldmånefest. 


Produktbeskrivelse

Chaplons fuldmåne te er en smuk og gyldenfarvet te, som er skabt til at give en hilsen til den buddhistiske fuldmånefest. 

Denne te fungerer som en refill, hvor du kan fylde indholdet fra denne pakke over i din tomme chaplon dåse, hvis du har startet med at købe sådan en. Refillen har en kapacitet på 100g. 

Teen er en grøn te, som har en let smag af citrus og lakrids. Samtidig har den en lang og behageligt sød eftersmag. Fuldmåne teen passer til højtidens kølige og klare aftener, og den kan også nydes som iste. 

Grøn te er friske blade, som er håndplukket fra tebusken og efterfølgende tørret, men ikke iltet. Den grønne te kommer typisk fra plantager i Kina eller Japan, hvor teen har en blød smag, som blandt andet skyldes, at planterne skærmes for direkte sollys og får lov at udvikle sig langsomt.

Fuldmåne er buddhisternes højtid på Sri Lanka, hvor alle respekterer de buddhistiske leveregler. Første fuldmånedag i april er nytåret, mens Buddhas fødsel og død mindes på den vigtigste af alle fuldmåne, maj. Det specielle lys, hvor gul farve er blandet med hvid, symboliserer noget helligt i mange religioner. 

EU Økologi mærket Ja
Noter Citrus
Noter Lakrids
Trækketid 6 - 10 min.
Temperatur 75-80°C
Te type Grønne teer
Te pakning Refill
Te pakning Løs te
Vægt 100 g
Chaplon
Chaplon
Chaplon te er økologisk luksus te med et bredt udvalg af smagsvarianter - hos Rigtig Kaffe finder du både teerne i dåser og som refill.

Se flere produkter fra Chaplon

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde