DEMO Nivona CafeRomatica 1040 Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

14 999,00 DKK

-5 000,00 DKK 19 999,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 40-NICR1040-DEMO
EAN: 4260083460405

Nivona CafeRomatica 1040 er en helt ny fuldautomatisk espressomaskine med en 600g stor bønnebeholder og 3,5 liter vandtank - perfekt til kontorer, små virksomheder og husholdningen, der vil have en af topmodellerne!

Bemærk: Dette er en demomodel, der kun har brygget få kopper. 

 

Nivona CafeRomatica 1040 er fremstillet med titanium front og skabt med en passion for kaffe - en maskine med de seneste teknologier og utallige indstillingsmuligheder.

Den daglige bryggekapacitet ligger på 60-65 kopper, hvilket svarer til ca. 20 personer.

 

Maskinen er udstyret med det helt nye Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Det færdige resultat er meget forskelligt afhængigt af, hvilken aromaprofil, der vælges ved brygningen, og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

 

Som noget helt nyt, har Nivona lanceret “Smarter Coffee” app’en til iOS og Android, så du nu kan styre din maskine og kaffebrygning via din smartphone. Bluetooth funktionen tændes og slukkes let inde i maskinens menu.

 

Det store TFT-display står knivskarpt og du kan styre maskinen ved touch på skærmen eller ved hjælp af drejeknappen. Displayet hælder en smule opad for at forbedre læsevenligheden og skarpheden på skærmen, så du får den bedste oplevelse.

Brugervenligheden er helt i top og brygningen på Nivona CafeRomatica 1040 er som en leg - takket være MyCoffee funktionen har du mulighed for at lave hele 18 forskellige, individuelle opskrifter. Du kan ligeledes lave en aroma hurtig-profil, som sørger for endnu hurtigere tilberedning af din yndlings kaffedrik. Maskinen kan derudover brygge en kande på helt op til 1,9 liter på én brygning.  

 

Nivona CafeRomatica 1040 er et teknologisk vidunder, som byder på en helt fantastisk kaffeoplevelse. Der medfølger en praktisk plastik mælkebeholder med en kapacitet på 0,9 liter.

  Drikke

  • Espresso
  • Kaffe
  • Americano
  • Cappuccino
  • Cafe Latte
  • Latte Macchiato
  • Warm milk
  • Hot milk
  • Mælkeskum
  • MyCoffee (18 individuelle opskrifter)

   

  Officiel Nivona forhandler

  Rigtig Kaffe er eneste officielle danske Nivona forhandler - vi har naturligvis eget serviceværksted med uddannede Nivona teknikere, som tager sig kærligt af din maskine.

  Med en espressomaskine fra Nivona får du en maskine i topkvalitet - bygget i Schweiz med en garanti for Premium Swiss Quality!

   

  Slå mælkedrikke til eller fra

  Nivona CafeRomatica 1040 gør det muligt at slå mælkedrikkene til eller fra.

   

  Direct dispension og rækkefølge af mælk og kaffe

  Som noget helt nyt kan du på Nivona CafeRomatica 1040 vælge rækkefølgen af mælk og kaffe, dvs om du ønsker at kaffen kommer før eller efter mælken. Du kan desuden slå "direct dispension" til, så mælk og kaffe løber ud på samme tid - på den måde kan du lynhurtigt lave cappuccino mm.

   

  Indbygget kværn

  CafeRomatica 1040 har indbygget bønnebeholder med kapacitet til 600 gram hele bønner. Kaffebønnerne ryger direkte ned i kværnen, som altid kun kværner den mænge kaffebønner der skal bruges til hver enkel kop.

   

  18 x MyCoffee

  Med Nivona CafeRomatica 1040 har du mulighed for at programmere 18 individuelle kaffedrikke. Du kan vælge at justere på eksisterende drikke eller lave din egen “opskrift”. Din drik kan navngives som du ønsker det, fx med dit eget navn. Du kan ligeledes lave en aroma hurtig-profil, som sørger for endnu hurtigere tilberedning af din yndlings kaffedrik. 

   

  Tofarvet kopbelysning

  Som en lækker detalje har Nivona CafeRomatica 1040 tofarvet kopbelysning. Det betyder, at når der brygges kaffe vil belysningen være ravfarvet, og når der laves mælk vil belysningen være hvid.

   

  Stor vandtank

  Vandtanken har en kapacitet på 3,5 liter, og med Nivonas Claris filter installeret direkte i vandtanken beskyttes espressomaskinen mod kalk, samtidig med at vandet altid er friskt. Husk at aktivere filteret under indstillinger.

   

  Nem betjening

  Espressomaskinen betjenes hurtigt og nemt ved hjælp af touchskærmen og drejeknappen. Det interaktive display guider dig igennem alt fra kaffebrygning til rengøring af maskinen.

   

  Tilpas dit valg

  Med Nivona CafeRomatica 1040 har du rig mulighed for at indstille hver enkel kop så den bliver præcis som du ønsker det. Vælg mellem 5 forskellige styrker, 3 forskellige temperaturer og mængden tilpasset fra 20 ml. til 240 ml. Når du har indstillet det en gang husker maskinen det, så du brygger din personlige kop med et enkelt tryk. Ved en cappuccino kan du vælge forholdet mellem kaffe og mælk og ved en latte macchiato kan du vælge forholdet mellem kaffe, mælk og skum.

   

  Autotænd og -sluk funktion

  Som standard er Nivona CafeRomatica 1040 indstillet til at slukke efter 10 minutter - dette kan du ændre i menuen, så det passer til dit behov.

  Du kan desuden indstille maskinen til at tænde på et bestemt tidspunkt, så den fx altid er klar, når vækkeuret ringer og morgenkaffen skal brygges.

   

  Automatisk mælkesystem

  Denne fuldautomatiske espressomaskine er naturligvis udstyret med automatisk mælkesystem og "one touch" system, således alle drikke brygges med et enkelt tryk på én knap. Mælkesystemet suger selv mælken fra mælkekartonen eller flasken via mælkeslange systemet.

  Rengøringen af mælkesystemet er utroligt let med en Nivona espressomaskine - maskinen sørger selv for at skylle mælkedyserne og mælkeslangen igennem, så mælkeresterne fjernes - du skal blot sætte skylningen i gang.

   

  Aktiv kopvarmer

  Nivona CafeRomatica 1040 har aktiv kopvarmer, som tændes med et tryk på en knap, så dine kopper er forvarmede inden brygningen. Dette giver dig en kaffedrik, hvor temperaturen opretholdes i længere tid.

  Kopholderen kan indstilles sammen med maskinens autotænd funktion, så kopvarmeren tænder et rum tid inden brug - du slipper dermed for at vente på, at kopperne bliver opvarmet.

  Lydsvag og isoleret maskine

  Nivona har isoleret 7x8-seriens kabinet og kværn, så du får en lydsvag maskine med en effektiv og kraftfuld stålkværn.

   

  Justerbar kaffestuds

  Kaffestudsen på Nivona CafeRomatica 1040 kan justeres op og ned, således du kan brygge i kopper der er helt op til 16,5 centimeter høje.

   

  Hele bønner eller malet kaffe

  Nivona CafeRomatica 1040 har en lille tragt hvor maskine kan påføres malet kaffe direkte til hver enkelt kop, hvis du ønsker at brygge med en special kaffe.

  MaskinkategoriFuldautomatisk
  Antal personer10-20 personer
  Daglig bryggekapacitetMaks 65 kopper
  KaffedrikkeEspresso
  KaffedrikkeAmericano
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  MælkedrikkeVarm mælk
  MælkedrikkeLatte Macchiato
  MælkedrikkeCafe au lait / Cafe Latte
  MælkedrikkeMælkeskum
  MælkedrikkeCappuccino
  MælkesystemJa - fuldautomatisk
  MælkebeholderJa
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  MyCoffee funktionJa, 18 opskrifter
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1 - 2
  Programmerbare kaffestyrker5
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde16,5 cm
  Kopbelysning ved brygningJa
  DisplayTFT m. touch
  Kværn/ indstillingerStål / 3
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)600g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerAktiv
  Vandtank / sensor (tom vandtank)3,5L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Pumpetryk15
  App-funktionJa
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  VandtilslutningNej
  Strømforbrug (Effekt)2700 W
  Strømforbrug i standby0 watt
  Bredde30 cm
  Højde42 cm
  Dybde48 cm
  Vægt16,4 kg

  Om Nivona

  Nivona
  Vis alle produkter fra Nivona

  0 anmeldelser af DEMO Nivona CafeRomatica 1040 Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: