Spar 8%
RIG-TIG Foodie Elektrisk Kaffemølle Sort Billigst på PriceRunner

Fra

RIG-TIG Foodie Elektrisk Kaffemølle Sort

Leveringstid 1-2 hverdage


349,95 DKK

379,95 DKK

Spar 30,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


RIG-TIG Foodie kaffemølle er en praktisk og utroligt smuk kaffemølle, som gør det hurtigt og nemt at riste friske bønner til morgenstunden, eftermiddagen eller hvornår du ellers har brug for det. 


Produktbeskrivelse

RIG-TIG Foodie kaffemølle er en praktisk og utroligt smuk kaffemølle, som gør det hurtigt og nemt at riste friske bønner til morgenstunden, eftermiddagen eller hvornår du ellers har brug for det. 

Kaffemøllen giver dig den optimale smag ud af kaffebønnerne, hvis de kværnes umiddelbart inden kaffen brygges. Med Foodie kaffemøllen tager det kun få sekunder at kværne kaffebønnerne. Du holder blot knappen inde, og så gør møllen alt arbejdet. 

Kaffemøllen er fremstillet i et elegant og farverigt design, hvor farverne med sikkerhed skaber lidt ekstra glæde under tilberedningen.

Kværnen findes også i hvid og lyseblå.

RIG-TIG tilbyder flotte og funktionelle produkter til køkkenentusiaster og småbørnsfamilier, til en pris der er overskuelig for alle, samtidig med at der tages hensyn til jordens begrænsede ressourcer.

RIG-TIG fokuserer på cirkulær økonom, som et tiltag mod brug og smid væk-kulturen. Kort fortalt går cirkulær økonomi ud på, at holde verdens ressourcer i et værdifuldt loop længst muligt modsat den traditionelle værdikæde, hvor man lineært forbruger ressourcer for blot at smide dem væk og bruge nye.

Hos RIG-TIG arbejdes der specifikt med tre områder inden for cirkulær økonomi; MAINTAIN-IT, SHARE-IT, RECYCLEIT – altså vedligeholdelse, deling og genbrug af produkter.

Serie Foodie
Farve Sort
Materiale Rustfrit stål
Materiale Borosilikatglas
Materiale Plastik
Højde 18,2 cm
RIG-TIG

1 Anmeldelse

5.0 stjerner
(1 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (1)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde