• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Alessi Tea Rex Elkedel 1,5 L

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 720,00 DKK

-20% 2 150,00 DKK


Ref: 11-MG32REXB
EAN: 8003299399765

Alessi Tea Rex er en lækker elkedel skabt udfra den originale fløjtekedel fra 1985. Elkedlen med reptil-figur er designet for at markere kedlens 30. års jubilæum.

 

Den originale fugl er på jubilæumsmodellen udskiftet med den sjove kobberfarvede reptil-figur, som er en forhistorisk, mytologisk og futuristisk skabning: Tea Rex. Dragen er en reference og hyldest til den kinesiske kultur, hvor den symboliserer styrke og formue. Ordlyden “Tea Rex 9093 30th anniversary” er graveret på låget.

 

Elkedlen er den elektriske udgave af den populære kogekedel designet af Michael Graves i 1985. Den er udstyret med en elektrisk base, hvilket betyder at selve kanden er ledningsfri og dermed velegnet til servering.

 

Den klassiske kedel fra 1985 er en perfekt kombination af masseproduktion og fantastisk design, som designeren Michael Graves arbejdede hårdt for at opnå. Graves har desuden givet kedlen et personligt præg med en blanding af Art Deco og Pop Art takket være den sjove, syngende fugl i hældetuden.

 

Elkedlen har en kapacitet på 1,5 liter og er udført i blankpoleret rustfrit stål og farvet plastik. 

 

Michael Graves var en amerikansk designer og arkitekt, som var en del af “New York Five” - fem arktitekter, der gik ind for en ren form for modernisme. Graves har skabt en lang række fantastiske bygninger, bl.a. hoteller for Walt Disney Company. Den klassiske kogekedel, som han designede for Alessi er til dato Alessis bedstsælgende produkt.

Kapacitet 1,5 L
Farve Sort
Farve Stål
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Strømforbrug (Effekt) 1500 W
Diameter 25,5 cm
Højde 27 cm

Om Alessi

Alessi
Vis alle produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Tea Rex Elkedel 1,5 L

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: