Bialetti Induktionsplade Stål 13cm Billigst på PriceRunner

Fra Bialetti

Bialetti Induktionsplade Stål 13cm

Leveringstid 1-2 hverdage


229,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Bialettis induktionsplade er det perfekt redskab til dig, som gerne vil kunne bruge dine ikke-induktionsting på et induktionskomfur. 


Produktbeskrivelse

Bialettis induktionsplade er det perfekt redskab til dig, som har kander, gryder mv., der ikke passer til induktion, så kan du ved hjælp af denne induktionsplade stadig benytte dine redskaber på induktionskomfur.

Hvis du har fået nyt køkken og ikke kan nænne at smide dine fine ting ud, så er induktionspladen et perfekt redskab. Den kan du bruge til dine non-induktions espressokander, således de også kan fungere på dit induktionskomfur.

Induktionspladen er desuden et godt værktøj, hvis dit induktionskomfur har svært ved at registrere mindre flader end selve pladen er. Her placerer du blot induktionspladen på det ønskede blus, og så fungerer den perfekt.

Både til alm. komfur og induktionskomfur. Induktionspladen måler 13cm i diameter. 

Farve Stål
Diameter 13 cm
Bialetti
Bialetti
Bialetti er autentisk italiensk design og kvalitet samt den absolut førende producent indenfor espressokander til komfur, som vi kender og elsker fra Italien. Her finder du et stort udvalg af Bialettis fantastiske klassikere.

Se flere produkter fra Bialetti

1 anmeldelser af Bialetti Induktionsplade Stål 13cm

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
29/05 2022
Verificeret køber

Helt perfekt

I Bialettis eget mærke får man Induktionsplade til de klassiske Bialettis. Det er helt perfekt og fungerer nemt og hurtigt