• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

G.A.T Fashion Wood Espressokande Sort 9 kops

Leveringstid: 1-2 hverdage

599,95 DKK


Ref: 22-103909W
EAN: 8007126003627

G.A.T Fashion Wood espressokande er den klassiske italienske kaffebrygger, som giver dig mulighed for at brygge ægte italiensk espresso.  

Espressokanden er fra serien "Fashion", som er stilfulde kander beklædt i mat sort finish med aluminium låg samt et velformet håndtag i et smukt design, i dette tilfælde med trælook. Kanden kan brygge op til 9 kopper og et nem at håndtere. 

Espressokanden kan anvendes på alle komfurtyper - også induktion. Induktionskogepladen skal have en diameter på minimum 8,8 cm i diameter. 

Din kaffebrygger rengøres blot i hånden under varmt vand og sæbe. Tåler ikke opvaskemaskine. 

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen.

Sådan bruger du en espressokande


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

 

Espressokande til induktion

Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

 

Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden.

 

Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

Antal kopper 9 kopper
Virker til induktion Ja
Farve Træ
Farve Sort
Materiale Aluminium
Materiale Stål

Om G.A.T

G.A.T
Vis alle produkter fra G.A.T

1 anmeldelse af G.A.T Fashion Wood Espressokande Sort 9 kops

Samlet bedømmelse: 2,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
23/09 2020

Lav kvalitet

Ærgerlig oplevelse. Håndtaget og knoppen er udført i orange stribet plastik der snævert kan beskrives som træ look. Der er høje støbe kanter og generelt en ubehagelig oplevelse at holde når man hælder. Resten af kanden er udført i lav kvalitets materialer, især filteret føles så tyndt at man er bange for at bukke det og gevindet knaser ubehageligt når den skrus sammen.

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: