G.A.T Fashion Wood Espressokande Sort 9 kops Billigst på PriceRunner

Fra G.A.T

G.A.T Fashion 9 Kop. Sort Espressokande

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

599,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

G.A.T Fashion espressokande er den klassiske italienske kaffebrygger, som giver dig mulighed for at brygge ægte italiensk espresso.  


Produktbeskrivelse

G.A.T Fashion espressokande er den klassiske italienske kaffebrygger, som giver dig mulighed for at brygge ægte italiensk espresso.  

Espressokanden er fra serien "Fashion", som er stilfulde kander beklædt i mat sort finish med aluminium låg samt et velformet håndtag i et smukt design, i dette tilfælde med trælook. Kanden kan brygge op til 9 kopper og et nem at håndtere. 

Espressokanden kan anvendes på alle komfurtyper - også induktion. Induktionskogepladen skal have en diameter på minimum 8,8 cm i diameter. 

Din kaffebrygger rengøres blot i hånden under varmt vand og sæbe. Tåler ikke opvaskemaskine. 

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen.

Sådan bruger du en espressokande


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

 

Espressokande til induktion

Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

 

Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden.

 

Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

Antal kopper 9 kopper
Virker til induktion Ja
Farve Sort
Materiale Bakelit
Materiale Stål
Materiale Aluminium
G.A.T
G.A.T
Se vores udvalg af skønne, vintage espressokander fra italienske G.A.T. Vi forhandler flere forskellige modeller og farver. Find den espressokande, som vil passe til netop dit køkken og nyd en skøn kop kaffe.

Se flere produkter fra G.A.T

0 anmeldelser af G.A.T Fashion 9 Kop. Sort Espressokande

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse