• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bialetti Venus Elegance 4 Kop. Inkl. Kværn & Kaffe

Tilbud Bialetti Venus Elegance 4 Kop. Inkl. Kværn & Kaffe Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage
Skanderborg: Aarhus:

499,95 DKK

-349,90 DKK 849,85 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: A2027
EAN: 8006363016827

Bialetti Venus Elegance 4 kop. er en kunstnerisk og elegant espressokande, som kombinerer det smukke ydre med funktionalitet og kvalitet. Kanden findes i tre størrelser, hvoraf dette er den mindste.

I denne pakke får du alt, du har brug for, for at brygge en fantastisk kop kaffe - du får en klassisk espressokande, kaffekværn og 500g hele kaffebønner.

 

Espressokanden er fremstillet af rustfrit stål - dette gælder både kanden og de indre dele. Kanden er udstyret med et ergonomisk varmebestandig håndtag, og en praktisk drypfri tud, så du kan sætte kanden direkte på bordet til serveringen.

 

Bialetti Venus Elegance er designet af Guido Bergna.

 

Takket være det rustfri ståldesign, kan Bialetti Venus Elegance espressokanden anvendes på alle komfurtyper inklusiv induktionskomfur. 

OBS! Husk altid at tjekke hvilken diameter kanden skal have, så den passer til netop dit komfur.

Diameter 4 kops: 9 cm

  • 1 x

   Bialetti Venus Elegance 4 kop. er en kunstnerisk og elegant espressokande, som kombinerer det smukke ydre med funktionalitet og kvalitet. Kanden findes i tre størrelser, hvoraf dette er den mindste.

  • 1 x

   Denne kaffekværn fra Bosch har en kapacitet på 75 g. Kaffekværnen har en effekt på 180 Watt og  starter kun, hvis låget er sat på.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Espresso er en harmonisk og kraftfuld kaffeblend bestående af 70% arabica og 30% robusta fra Brasilien, Indien og Vietnam.

  Sådan bruger du en espressokande

   


  Hæld vand i bunden
   
  Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


  Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
   

  Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

   

  Til induktion

  Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

   

  Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden.

   

  Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

  Virker til induktionJa
  MaterialeRustfrit stål
  FarveStål
  Antal kopper4 kopper
  Dimensioner12,5 x 10 x 18,8 cm
  Diameter9 cm

  Om Bialetti

  Helt tilbage i år 1919 åbnede Alfonso Bialetti et værksted i Crusinallo i Italien, hvor han lavede aluminiumsprodukter. Med tiden udviklede værkstedet sig fra at lave halvfabrikata til at designe og udvikle færdige produkter.

  I 1933 så Moka Express lyset for første gang og med dets unikke design ændrede det måden på hvordan italienerne lavede kaffe i hjemmet. Firmaet blev hurtigt et af de ledende italienske fabrikanter af kaffebryggere.

  I dag er det italienske firma en dominerende faktor på verdensplan og det eneste rigtige mærke når du skal have en espressokande.

  Selvom sortimentet gennem tiden er blevet udvidet til andre områder, er Bialetti stadig synonym med den karakteristiske mand med overskæg på den klassiske mokkakande.

  Af andre populære Bialetti produkter findes bl.a. en unik Bialetti Mælkeskummer som af flere er betegnet som verdens bedste mælkeskummer.

  Se alle Bialetti espressokander »


  Bialetti
  Vis alle produkter fra Bialetti

  0 anmeldelser af Bialetti Venus Elegance 4 Kop. Inkl. Kværn & Kaffe

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: