Bialetti Venus Elegance 4 Kop. Espressokande Inkl. Kværn & Kaffe

Leveringstid: 1-2 hverdage

499,95 DKK

-299,90 DKK 799,85 DKK


Ref: A2027
EAN: 8006363016827

Bialetti Venus Elegance 4 kop. er en kunstnerisk og elegant espressokande, som kombinerer det smukke ydre med funktionalitet og kvalitet. Kanden findes i tre størrelser, hvoraf dette er den mindste.

I denne pakke får du alt, du har brug for, for at brygge en fantastisk kop kaffe - du får en klassisk espressokande, kaffekværn og 500g hele kaffebønner.

 

Espressokanden er fremstillet af rustfrit stål - dette gælder både kanden og de indre dele. Kanden er udstyret med et ergonomisk varmebestandig håndtag, og en praktisk drypfri tud, så du kan sætte kanden direkte på bordet til serveringen.

 

Bialetti Venus Elegance er designet af Guido Bergna.

 

Takket være det rustfri ståldesign, kan Bialetti Venus Elegance espressokanden anvendes på alle komfurtyper inklusiv induktionskomfur. 

OBS! Husk altid at tjekke hvilken diameter kanden skal have, så den passer til netop dit komfur.

Diameter 4 kops: 9 cm

Bemærk: Undgå at efterlade vand i kanden efter brug, da det danner rust. 

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen.

  Sådan bruger du en espressokande

   


  Hæld vand i bunden
   
  Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


  Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
   

  Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

   

  Til induktion

  Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

   

  Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden.

   

  Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

  Antal kopper4 kopper
  Virker til induktionJa
  FarveStål
  MaterialeRustfrit stål
  Dimensioner12,5 x 10 x 18,8 cm
  Diameter9 cm

  Om Bialetti

  Bialetti
  Vis alle produkter fra Bialetti

  0 anmeldelser af Bialetti Venus Elegance 4 Kop. Espressokande Inkl. Kværn & Kaffe

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: