• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bialetti Kitty Elegance 6 Kop. Espressokande

Leveringstid: 1-2 hverdage

499,95 DKK


Ref: 39-4883
EAN: 8006363018074

Bialetti Kitty Elegance er en smuk og praktisk espressokande, som laver en fantastisk og autentisk italiensk kaffe. Kanden findes i tre størrelser - dette er modellen med en kapacitet på 6 kopper.

 

Kanden er stilfuld og fremstillet af blankpolerede rustfri stål, som gør kanden velegnet til induktionskomfurer. Den ikoniske Bialetti mand er præget ind i kanden - et symbol på Bialettis fantastiske kvalitet.

 

Bialetti Kitty Elegance er en ergonomisk kande med et ekstra stort mellemrum mellem håndtag og kande, så du ikke brænder fingrene ved servering. Låget åbnes med den lille tap, hvilket med lethed kan gøres med samme hånd. Kitty Elegance er desuden udstyret med silikone håndtag, som er rart at holde ved. 

 

Espressokanden bruges på elektrisk, gas, keramisk og induktions komfur.

Bundens diameter: 8,5 cm

Bemærk: Undgå at efterlade vand i kanden efter brug, da det danner rust. 

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen.

Sådan bruger du en espressokande

 


Hæld vand i bunden
 
Indsæt filteret og fyld det med malet kaffe


Sæt toppen af espressokande på og skru den fast
 

Varm kanden på kogepladen indtil den øverste del er fyldt med kaffe. Servér med det samme.

 

Til induktion

Espressokanden virker til induktionskomfur. Du skal dog være opmærksom på, at kombinationen af dit induktionskomfur og kanden kan betyde, at kanden ikke vil tænde.

 

Undersøg om dit komfur, stiller specielle krav til diameteren på det, som sættes på komfuret. Hvis den gør, så se om espressokanden matcher dette. Tjek også om der er specielle krav til overflade for det magnetiske produkt der sættes på dit induktionskomfur. På nogle induktionskomfurer er der forskel på om de enkelte zoner kan tænde espressokanden.

 

Når du modtager kanden så pak den forsigtigt ud, og sæt den tom på komfuret, for at tjekke om espressokanden kan tænde på dit komfur. Hvis den tænder, så fjern den med det samme, således den ikke brænder af, fordi der ikke er vand i.

Antal kopper 6 kopper
Virker til induktion Ja
Farve Stål
Materiale Silikone
Materiale Rustfrit stål

Om Bialetti

Bialetti
Vis alle produkter fra Bialetti

0 anmeldelser af Bialetti Kitty Elegance 6 Kop. Espressokande

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: