Bredemeijer Espressokande 4 Kop. Billigst på PriceRunner

Fra Bredemeijer

Bredemeijer 4 Kop. Espressokande Stål

Leveringstid 1-2 hverdage


369,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Bredemeijer espressokanden er en elegant kande med et klassisk look med en kapacitet på 4 kopper - svarende til 0,2 liter. Virker på induktion. 


Produktbeskrivelse

Bredemeijer espressokanden er en elegant kande med et klassisk look med en kapacitet på 4 kopper - svarende til 0,2 liter.

Espressokanden er fremstillet i rustfrit stål, hvilket betyder, at den også kan anvendes på induktionskogeplader. Bredemeijer espressokanden er desuden udstyret med et varmebestandigt håndtag og vippelåg, så du let kan betjene den uden at brænde fingrene.

Bredemeijer espressokanderne har en utrolig lækker finish og kvaliteten er virkelig i top! Espressokanden er en af de bedste på markedet, idet bunden let aktiverer induktionspladen, og fordi kandens dele er utroligt solide.

Bemærk: Undgå at efterlade vand i kanden efter brug, da det danner rust. 

OBS. Inden du tager induktionskanden i brug anbefales det, at du tester om den virker til din induktionskogeplade. Dette gøres blot ved at sætte kanden på kogepladen UDEN kaffe og vand i, og mærke om kanden bliver varmet. Test gerne dette på flere af dine kogefelter - kanderne virker ofte bedst på kogefelter, der passer i størrelsen.

Kapacitet 0,2 L
Antal kopper 4 kopper
Virker til induktion Ja
Materiale Rustfrit stål
Bredemeijer
Bredemeijer
Bredemeijer har et stort udvalg af luksusprodukter indenfor te og kaffe, bl.a. smukke og elegante tekander og støbejern, samt sjove og praktiske gadgets til kaffebrygning. Alt designes og produceres i Holland under nøje kvalitetskontrol.

Se flere produkter fra Bredemeijer

0 anmeldelser af Bredemeijer 4 Kop. Espressokande Stål

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse