• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Mazzer Super Jolly Electronic Espressokværn Sølv

Nyhed Mazzer Super Jolly Electronic Espressokværn Sølv Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage
Skanderborg: Aarhus:

Gratis levering på dette produkt

6 995,00 DKK

Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
740 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 6995 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 7394 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
254,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 6995 DKK, omkostninger 2116 DKK, samlet beløb der betales 9111 DKK.
- Læs mere


Skriv på ønskelisten

Ref: 41-05-0518

Mazzer Super Jolly Electronic er en innovativ, elektronisk kværn til den kræsne og kvalitetsbevidste - du får en professionel kværn, som er utrolig brugervenlig!

 

Kværnen er en doserless “on demand”-kværn, hvilket betyder, at den kun kværner den mængde kaffe, du har behov for. Den malede kaffe er i en utroligt høj kvalitet, som har en helt fantastisk ensartethed og konsistens, hvilket giver en espresso i verdensklasse.

 

Brugervenligheden er i top på Mazzer Super Jolly Electronic - på toppen af kværnen finder du et et elektronisk display og knapper til betjening af kværnen. Displayet består af en knap til single-shot, dobbelt-shot og en til at male efter behov.

Single- og dobbelt-shot knapperne kan programmeres, så du kan indstille, hvor mange sekunder der skal kværnes. Dette gøres via MENU-knappen, hvor du først vælger hvilken knap, der skal programmeres og derefter med plus eller minus justerer antallet af sekunder. Du kan justere doseringens præcision helt ned til 0,05 sekunders nøjagtighed.

 

Mazzer Super Jolly Electronic er en af verdens mest solgte espressokværne til caféer, men kan naturligvis også bruges privat, på kontorer osv.

  Mazzer Super Jolly Electronic

  Stor bønnebeholder

  Mazzer Super Jolly Electronic har en stor bønnebeholder med en kapacitet på 1200 gram. Beholderen har en praktisk lukkemekaniske, som gør det muligt at fjerne bønnebeholderen selvom den ikke er tom. 

   

  Trinløs justering af formalingsgrad

  Formalingsgraden indstilles trinløst, hvilket giver dig en næsten endeløs række af indstillinger, så du altid kan finde den rette finhed eller grovhed til, at opfylde dine behov.

   

  Store kværnblade og lav RPM

  Mazzer Super Jolly Electronic har 64 mm store, flade kværnblade fremstillet af rustfrit stål, der er designet til at arbejde med et lavere antal omdrejninger pr minut. Dette sikrer, at der afgives mindst mulig varme til dine bønner.

   

  Innovativt kaffeudløb

  Mazzers har lagt en del kræfter i at udforme kaffeudløbet på kværnene. Dette betyder, bl.a. at du får et kaffeudløb, der ikke er statisk, hvilket sikrer dig, at der ikke sidder kafferester i udløbet næste gang kværnen er i brug. Du undgår også, at den malede kaffe klumper sammen i portafilteret.

  Bønnebeholder1,2 kg
  Eltilslutning230 V 50-60 Hz
  KværnintervallerTrinløs
  Materiale kropStål
  Materiale bønnebeholderPlast
  FarveSølv
  TimerJa
  Kværnblade, størrelse64 mm
  Kværnblade, typeFlade
  Kværnblade, materialeStål
  Velegnet tilEspresso, filter, stempel
  ProgrammeringsfunktionJa
  Vægt14 kg

  Om Mazzer

  Mazzer blev etableret i 50'erne som et maskinværksted, kendt for præcision. På få år blev Mazzer en ledende producent af kommercielle kaffekværne og Grinder-doseringsmaskiner. Fremstillingen af Mazzer kværne udføres med avanceret teknologi og streng kvalitetskontrol i deres 7000 kvadratmeter store fabrik som ligger i Gardigiano di Scorze (Venedig). Mazzer kværne og Grinder-doseringsmaskiner forhandles i over 70 lande og har opnået det prestigefyldte mærke VDE (europæiske marked), og ETL (amerikanske og canadiske marked) som gives for sikkerhed og forenelighed af ​​materialer.
  Mazzer
  Vis alle produkter fra Mazzer

  0 anmeldelser af Mazzer Super Jolly Electronic Espressokværn Sølv

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: