Macap M42M Chrome Espressokværn

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

5 499,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 41-AM42MC83

Macap M42M er en espressokværn i særklasse - en helt ny og forbedret 2018 model, som er blevet opgraderet både visuelt og teknisk i forhold til forgangeren.

Kværnen er udstyret med manuel “on demand” funktion, hvor kværnen aktiveres via knappen under kaffeudløbet. Dette betyder, at du blot trykker dit portafilter imod knappen, og så snart du fjerner det igen, stopper kværnen.

Macap M42M er ligeledes udstyret med programmeringsfunktion, der gør det muligt at indstille to doseringer. Dette betyder, at du blot skal trykke på knappen for at male den ønskede mængde kaffe - du kan fx indstille den efter din foretrukne mængde til hhv. enkelt shot og dobbelt shot. Doseringen foregår via tid, så du indstiller hvor mange sekunder, kværnen skal køre.

 

Macap M42M er udstyret med 58 mm kværnblade og en stor bønnebeholder på 500 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

 

På siden af kværnen sidder en lille knap, som åbner op for muligheden for at justere formalingsgraden på din Macap M42M. Dette foregår trinløst, så du kan male helt fint kaffe til espresso eller grovere kaffe til stempelkander eller filterbrygning.

 

Med Macap M42M får du en super fed, professionel espressokværn med en kraftig 250W motor, som klarer opgaven til præcision!

Fordele ved Macap espressokværne

 • Solide og slidstærke kværne
 • Italiensk topkvalitet
 • Smukke, stilrene kværne i minimalistisk design
 • Lynhurtig og præcis formaling

Fås også i sort.

  58 mm kværnblade

  Macap M42M har flade kværnblade, som giver en utrolig jævn og præcis maling af kaffebønnerne. Kværnbladene er hele 58 millimeter store, og sikrer, at kværnen kan tage store mængder i træk.

   

  Programmerbar dosering

  Macap M42M kan programmeres således den altid kværne den ønskede mængde bønner (efter tid), og på den måde sikre en ensartet brygning fra gang til gang. 

  Stor bønnebeholder

  Selve bønnebeholderen på M42M kaffekværnen har kapacitet til 500 gram bønner, så du slipper for at fylde beholderen ofte.

   

  Højdejusterbar filterholder

  Macap M42M kværnen har en højdejusterbar filterholder, så du kan tilpasse højden efter din espressomaskines portafilter.

  Bønnebeholder500 g
  KværnintervallerTrinløs
  Omdrejninger per minut1400
  Materiale kropRustfrit stål
  Materiale bønnebeholderPlastik
  Produktionskapacitet2 gram/sek
  FarveChrome
  Kværnblade, størrelse58 mm
  Kværnblade, typeFlade
  Kværnblade, materialeStål
  Velegnet tilEspresso, filter, stempel
  ProgrammeringsfunktionJa, timer
  Eltilslutning230 V 50-60 Hz
  Strømforbrug (Effekt)250 W
  Bredde19,4 cm
  Højde43 cm
  Dybde30,8 cm
  Vægt7,3 kg

  Om Macap

  Macap
  Vis alle produkter fra Macap

  0 anmeldelser af Macap M42M Chrome Espressokværn

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: