Ref: 41-AM42MC83

Fra

Macap M42M Chrome Espressokværn

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

5.499,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

Macap M42M er en espressokværn i særklasse - en helt ny og forbedret 2018 model, som er blevet opgraderet både visuelt og teknisk i forhold til forgangeren.

Produktbeskrivelse

Macap M42M er en espressokværn i særklasse - en helt ny og forbedret 2018 model, som er blevet opgraderet både visuelt og teknisk i forhold til forgangeren.

Kværnen er udstyret med manuel “on demand” funktion, hvor kværnen aktiveres via knappen under kaffeudløbet. Dette betyder, at du blot trykker dit portafilter imod knappen, og så snart du fjerner det igen, stopper kværnen.

Macap M42M er ligeledes udstyret med programmeringsfunktion, der gør det muligt at indstille to doseringer. Dette betyder, at du blot skal trykke på knappen for at male den ønskede mængde kaffe - du kan fx indstille den efter din foretrukne mængde til hhv. enkelt shot og dobbelt shot. Doseringen foregår via tid, så du indstiller hvor mange sekunder, kværnen skal køre.

Macap M42M er udstyret med 58 mm kværnblade og en stor bønnebeholder på 500 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

På siden af kværnen sidder en lille knap, som åbner op for muligheden for at justere formalingsgraden på din Macap M42M. Dette foregår trinløst, så du kan male helt fint kaffe til espresso eller grovere kaffe til stempelkander eller filterbrygning.

Med Macap M42M får du en super fed, professionel espressokværn med en kraftig 250W motor, som klarer opgaven til præcision!

Fordele ved Macap espressokværne

 • Solide og slidstærke kværne
 • Italiensk topkvalitet
 • Smukke, stilrene kværne i minimalistisk design
 • Lynhurtig og præcis formaling

Fås også i sort.

58 mm kværnblade

Macap M42M har flade kværnblade, som giver en utrolig jævn og præcis maling af kaffebønnerne. Kværnbladene er hele 58 millimeter store, og sikrer, at kværnen kan tage store mængder i træk.

Programmerbar dosering

Macap M42M kan programmeres således den altid kværne den ønskede mængde bønner (efter tid), og på den måde sikre en ensartet brygning fra gang til gang.

Stor bønnebeholder

Selve bønnebeholderen på M42M kaffekværnen har kapacitet til 500 gram bønner, så du slipper for at fylde beholderen ofte.

Højdejusterbar filterholder

Macap M42M kværnen har en højdejusterbar filterholder, så du kan tilpasse højden efter din espressomaskines portafilter.

Bønnebeholder 500 g
Kværnintervaller Trinløs
Omdrejninger per minut 1400
Materiale krop Rustfrit stål
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet 2 gram/sek
Farve Chrome
Kværnblade, størrelse 58 mm
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Programmeringsfunktion Ja, timer
Eltilslutning 230 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 250 W
Bredde 19,4 cm
Højde 43 cm
Dybde 30,8 cm
Vægt 7,3 kg

Accessories

0 anmeldelser af Macap M42M Chrome Espressokværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse