Ref: 41-AM42DC18

Fra

Macap M42D Sort Espressokværn

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

5.499,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

Macap M42D er en espressokværn i særklasse - en helt ny forbedret 2018 model med digitalt display, doseringsfunktion og mange indstillingsmuligheder.

Produktbeskrivelse

Macap M42D er en espressokværn i særklasse - en helt ny forbedret 2018 model med digitalt display, doseringsfunktion og mange indstillingsmuligheder.

Kværnen har fået en solid opgradering både teknisk og visuelt i forhold til forgangeren M4D - displayet er blevet mere læsevenligt og giver hurtigere og lettere adgang til menuen og dens indstillingsmuligheder.

Macap M42D er en programmerbar espressokværn, hvor doseringen styres via det digitale display og drejeknappen ovenover. Ved at dreje på knappen kan du let justere, hvor længe kværnen skal male og dermed få en utroligt præcis og ensartet portion hver gang.

Doseringen kan justeres med en nøjagtighed på 0,05 sekunder og du har mulighed for at forprogrammere tre doseringer samt anvende manuel dosering, dvs "on demand", hvor kværnen først stopper, når du fjerner portafilteret.

Macap M42D er udstyret med 58 mm kværnblade og en stor bønnebeholder på 500 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

På siden af kværnen sidder en lille knap, som åbner op for muligheden for at justere formalingsgraden på din Macap M42D. Dette foregår trinløst, så du kan male helt fint kaffe til espresso eller grovere kaffe til stempelkander eller filterbrygning.

Med Macap M42D får du en super fed, professionel espressokværn med en kraftig 250W motor, som klarer opgaven til præcision!

Fordele ved Macap espressokværne

 • Solide og slidstærke kværne
 • Italiensk topkvalitet
 • Smukke, stilrene kværne i minimalistisk design
 • Lynhurtig og præcis formaling

Fås også i chrome.

58 mm kværnblade

Macap M42D har flade kværnblade, som giver en utrolig jævn og præcis maling af kaffebønnerne. Kværnbladene er hele 58 millimeter store, og sikrer, at kværnen kan tage store mængder i træk.

Programmerbar dosering

Macap M42D kan programmeres således den altid kværne den ønskede mængde bønner (efter tid), og på den måde sikre en ensartet brygning fra gang til gang. Du kan forprogrammere tre forskellige doseringer og alt styres via det digitale display, som gør det muligt at indstille timeren med en nøjagtighed på 0,05 sekunder.

Stor bønnebeholder

Selve bønnebeholderen på M42D kaffekværnen har kapacitet til 500 gram bønner, så du slipper for at fylde beholderen ofte.

Højdejusterbar filterholder

Macap M42D kværnen har en højdejusterbar filterholder, så du kan tilpasse højden efter din espressomaskines portafilter.

Bønnebeholder 500 g
Omdrejninger per minut 1400
Materiale krop Rustfrit stål
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet 2 gram/sek
Farve Sort
Kværnblade, størrelse 58 mm
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Programmeringsfunktion Ja, timer
Eltilslutning 230 V 50-60 Hz
Bredde 19,4 cm
Højde 43 cm
Dybde 30,8 cm
Vægt 7,5 kg

Accessories

0 anmeldelser af Macap M42D Sort Espressokværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse