Macap M42D Sort Espressokværn

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

5 499,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 41-AM42DC18

Macap M42D er en espressokværn i særklasse - en helt ny forbedret 2018 model med digitalt display, doseringsfunktion og mange indstillingsmuligheder.

Kværnen har fået en solid opgradering både teknisk og visuelt i forhold til forgangeren M4D - displayet er blevet mere læsevenligt og giver hurtigere og lettere adgang til menuen og dens indstillingsmuligheder. 

Macap M42D er en programmerbar espressokværn, hvor doseringen styres via det digitale display og drejeknappen ovenover. Ved at dreje på knappen kan du let justere, hvor længe kværnen skal male og dermed få en utroligt præcis og ensartet portion hver gang.

Doseringen kan justeres med en nøjagtighed på 0,05 sekunder og du har mulighed for at forprogrammere tre doseringer samt anvende manuel dosering, dvs "on demand", hvor kværnen først stopper, når du fjerner portafilteret.

Macap M42D er udstyret med 58 mm kværnblade og en stor bønnebeholder på 500 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

 

På siden af kværnen sidder en lille knap, som åbner op for muligheden for at justere formalingsgraden på din Macap M42D. Dette foregår trinløst, så du kan male helt fint kaffe til espresso eller grovere kaffe til stempelkander eller filterbrygning.

 

Med Macap M42D får du en super fed, professionel espressokværn med en kraftig 250W motor, som klarer opgaven til præcision!

Fordele ved Macap espressokværne

 • Solide og slidstærke kværne
 • Italiensk topkvalitet
 • Smukke, stilrene kværne i minimalistisk design
 • Lynhurtig og præcis formaling

Fås også i chrome.

  58 mm kværnblade

  Macap M42D har flade kværnblade, som giver en utrolig jævn og præcis maling af kaffebønnerne. Kværnbladene er hele 58 millimeter store, og sikrer, at kværnen kan tage store mængder i træk.

   

  Programmerbar dosering

  Macap M42D kan programmeres således den altid kværne den ønskede mængde bønner (efter tid), og på den måde sikre en ensartet brygning fra gang til gang. Du kan forprogrammere tre forskellige doseringer og alt styres via det digitale display, som gør det muligt at indstille timeren med en nøjagtighed på 0,05 sekunder.

  Stor bønnebeholder

  Selve bønnebeholderen på M42D kaffekværnen har kapacitet til 500 gram bønner, så du slipper for at fylde beholderen ofte.

   

  Højdejusterbar filterholder

  Macap M42D kværnen har en højdejusterbar filterholder, så du kan tilpasse højden efter din espressomaskines portafilter.

  Bønnebeholder500 g
  Omdrejninger per minut1400
  Materiale kropRustfrit stål
  Materiale bønnebeholderPlastik
  Produktionskapacitet2 gram/sek
  FarveSort
  Kværnblade, størrelse58 mm
  Kværnblade, typeFlade
  Kværnblade, materialeStål
  Velegnet tilEspresso, filter, stempel
  ProgrammeringsfunktionJa, timer
  Eltilslutning230 V 50-60 Hz
  Bredde19,4 cm
  Højde43 cm
  Dybde30,8 cm
  Vægt7,5 kg

  Om Macap

  Macap
  Vis alle produkter fra Macap

  0 anmeldelser af Macap M42D Sort Espressokværn

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: