Ref: 62-20200

- EAN: 4260347830647

Fra

Profitec ProM54 Espressokværn

Leveringstid 6-10 dage
Gratis levering på dette produkt

3.199,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

Profitec ProM54 er en utroligt effektiv og solid espressokværn i et elegant, minimalistisk og kompakt design, der passer til ethvert køkken. En kværn med mange muligheder!

Produktbeskrivelse

Profitec ProM54 er en utroligt effektiv og solid espressokværn i et elegant, minimalistisk og kompakt design, der passer til ethvert køkken. En kværn med mange muligheder!

Kværnen er en såkaldt “On demand”-kværn, hvilket betyder, at den maler, når du med dit portafilter aktiverer kværnen ved at trykke det ind på den aflange flade under kaffeudløbet. Når du har malet den ønskede mængde kaffe, fjernes portafilteret igen for at stoppe kværnen.

Profitec ProM54 er udstyret med 54mm flade kværnblade i rustfrit stål samt 250g bønnebeholder. Kaffeudløbet kan let skilles ad, så du let kan rengøre og fjerne eventuelle kafferester.

Formalingsgraden indstilles let ved at dreje på drejehjulet under bønnebeholderen, når kværnen kører - med uret for finere og mod uret for grovere formaling. Dette gør det muligt at male kaffe til flere typer bryggemetoder - ikke kun espresso.

Kværnen med det elegante blankpolerede stålkabinet er designet, så det passer perfekt sammen med Profitecs fantastiske espressomaskiner.

Kraftig, lydsvag motor

ProM54 er udstyret med en stærk og lydsvag 235W motor.

Stor bønnebeholder

Med plads til 250g hele bønner i bønnebeholderen, har du altid bønner ved hånden til ca. 25-35 espressoshots afhængigt af din foretrukne mængde pr shot.

Brugervenlig kværn

Profitec ProM54 er en manuel kværn, der er utroligt let at bruge. Tænd på knappen på kværnens side og tryk portafilteret ind på den aflange flade under kaffeudløbet for at starte processen - fjern portafilteret for at stoppe igen.

Bønnebeholder 250 g
Kværnintervaller Trinvis
Omdrejninger per minut 1400
Materiale krop Rustfrit stål
Materiale bønnebeholder Plastik
Farve Stål
Kværnblade, størrelse 54 mm
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Programmeringsfunktion Nej
Eltilslutning 230 V - 50 Hz
Strømforbrug (Effekt) 235 W
Bredde 11,5 cm
Højde 35,5 cm
Dybde 11 cm

Accessories

Profitec

0 anmeldelser af Profitec ProM54 Espressokværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse