Profitec ProT64 Billigst på PriceRunner

Fra

Profitec ProT64 Espressokværn

Leveringstid 6-10 dage
Gratis levering på dette produkt


5.799,00 DKK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

Profitec ProT64 er en brugervenlig espressokværn i et lækkert, industrielt look. Kværnen er udstyret med en smart programmerbar doseringsfunktion, så du får ens espressoshots hver gang.


Produktbeskrivelse

Profitec ProT64 er en brugervenlig espressokværn i et lækkert, industrielt look. Kværnen er udstyret med en smart programmerbar doseringsfunktion, så du får ens espressoshots hver gang.

Den indbyggede programmeringsfunktion gør det muligt at dosere utroligt nøjagtige mængder hver gang - doseringen indstilles via det lille display under portafilter-holderen, og indstilles i sekunder med en utroligt nøjagtighed. På toppen af kværnen sidder to knapper til at male hhv. single shot og double shot, og når der trykkes på en af disse, maler kværnen i den programmerede tid. Når kværnen kører, vises den aktuelle tid i displayet.

Ud over de programmerede doseringer, kan ProT64 kværnen også male “on-demand”, du skal blot holde en af knapperne nede, til kværnen har malet den mængde kaffe, du skal bruge.

Profitec ProT64 er udført i blankpoleret rustfrit stål med elegante sorte detaljer, der får den til at matche Profitecs espressomaskiner til perfektion. Du får en elegant og utroligt alsidig kværn, som med sikkerhed vil blive en fast hjælper i kaffehjørnet. Profitec ProT64 er produceret og samlet på fabrikken i Heidelberg - her får du altså tysk design og kvalitet for alle pengene!

Kværnen er udstyret med 64mm store, flade kværnblade af rustfrit stål og en kraftig 450W motor, som sikrer dig en hurtig og utroligt præcis formaling. Eksempelvis tager et singleshot på ca 7-9g blot 3,8 sekunder at male.

Brugermanual er på engelsk. 

Fordele ved Profitec ProT64

 • Programmerbar dosering
 • Shot-tæller
 • Display, der viser programmeret tid
 • To knapper til automatisk formaling, samt mulighed for on-demand
 • Trinløs justering af formalingsgrad
 • Tyskproduceret kvalitet og design
 • Stor bønnebeholder

Trinløs justering af formaling

Formalingsgraden indstilles let ved hjælp af drejehåndtaget, som justerer trinløst, så formalingsgraden kan blive præcist, som du ønsker det.

Indbygget shot-tæller

Er du nysgerrig på, hvor mange espresso shots, du har malet på kværnen? Ved hjælp af displayet kan du lynhurtigt se, hvor meget kaffe, der er kørt igennem - ved et single shot tælles en op, samt to op ved dobbelt shot.

Brugervenlig kværn

Profitec ProT64 er en utroligt brugervenlig og praktisk espressokværn, der ved hjælp af den programmerbare dosering klarer hele arbejdet for dig - uden du skal veje af, for at sikre dig den korrekte mængde malede kaffe.

Højdejusterbar portafilter-holder

Portafilterholderen under kaffeudløbet kan justeres i højden, så det passer præcist til portafilteret til din espressomaskine.

Stor bønnebeholder

Med plads til 500g hele bønner i bønnebeholderen, har du altid bønner ved hånden til ca. 50-70 espressoshots afhængigt af din foretrukne mængde pr shot. Bønnebeholderen er udført i tonet plastik, så bønnerne ikke udsættes for direkte sollys.

Bønnebeholder 500 g
Kværnintervaller Trinløs
Omdrejninger per minut 1400
Materiale krop Rustfrit stål
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet 2 gram/sek
Farve Stål
Kværnblade, størrelse 64 mm
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Programmeringsfunktion Ja, timer
Eltilslutning 230 V - 50 Hz
Strømforbrug (Effekt) 450 W
Bredde 17 cm
Højde 43 cm
Dybde 25 cm
Vægt 7,5 kg
Profitec

0 anmeldelser af Profitec ProT64 Espressokværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse