Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 41-EU101010

Spar 24%
Eureka Mignon Silenzio Mat Sort/Chrome

Fra

Eureka Mignon Silenzio Mat Sort/Chrome Espressokværn

Leveringtid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

2.818,00 DKK

3.699,00 DKK

Spar 881,00 DKK

Eureka Mignon Silenzio er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder.

Produktbeskrivelse

Eureka Mignon Silenzio er en espressokværn i særklasse, som er udviklet i et elegant og smukt design samt udstyret med en masse indstillingsmuligheder. 

Eureka Mignon Silenzio er udstyret med en analog timer og en manuel timer. Begge disse timere sidder i siden af kværnen, hvor din manuelle timer er den firkantede knap og din analog timer er den runde, som går fra "min" til "max". Du kan derfor enten vælge at bruge en manuelle, som fungerer ved, at du trykker på knappen til manuel, sætter filerholderen på og fjerner den, når du har opnået den ønskede mængde malet kaffe. Hvis du vil bruge din analog timer, skal du dreje knappen til det ønskede punkt, trykke den ind så den gemmer dit valg og så sætter du filterholderen i kværnen, hvor den kværner efter din indstilling. 

Når du skal indstille din kværn efter hvor groft eller fint, du ønsker din malet kaffe, skal du blot dreje på knappen ved bønnebeholderen. Denne knap går fra 0-5, hvor du skal prøve dig frem til, hvad der passer dig bedst. Drejeknappen er passer til, hvorvidt du skal kværne til espresso, moka, stempel m.m. 

Mignon Silenzio er designet i et smukt og elegant sort design, hvor fronten på kværnen er chromebelagt. En super tidsløs og unik kværn, som med sin chrome front samtidig ser eksklusiv ud. 

Eureka Mignon Silenzio er udstyret med 50 mm flade kværnblade og en stor bønnebeholder på 300 gram med en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

Kværnen har desuden en holder til din filterholder, som du kan tage af og på, alt efter om du ønsker at kværne direkte i filterholderen eller du vil sætte en beholder under i stedet til at opsamle den malede kaffe til f.eks. stempelkaffe.

Fordele ved Eureka Mignon Silenzio: 

 • Silent technology - reducerer malestøj med ca. 20 dB
 • Ace system - forhindrer klumper og eliminerer den elektrostatiske maling af kaffen
 • Espresso & Brew - specielt knivdesign
 • Stepless Micrometric Regulation System - uovertruffen indstillingspræcision
 • High Speed Maintenance - praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder
 • All-Purpose grinder - kan anvendes til alle formål 

Fås også i chrome

Tekniske specifikationer

Bønnebeholder 300 g
Omdrejninger per minut 1350
Materiale krop Rustfrit stål
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet 1,6 gram/sek
Display Nej
Farve front/ kabinet Chrome / Sort
Kværnblade, størrelse 50 mm.
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Hærdet stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Programmeringsfunktion Ja, timer
Strømforbrug (Effekt) 310 W
Bredde 12 cm
Højde 35 cm
Dybde 18 cm
Vægt 5,6 kg

Udvidet beskrivelse

Eureka funktioner 

 

 

Silent Technology

Den eksklusive vibrationsdæmpende løsning reducerer malestøj med ca. 20 dB sammenlignet med konventionelle kværne og baner vejen for en ny måde at male kaffe på: nøjagtig og lydsvag.

Ace System 

ACE-systemet er designet til at forhindre klumper, når den kværner og eliminerer den elektrostatiske ladning af malet kaffe. Ace systemet er fællesnævneren i enhver Eureka-kværn. På grund af dets regulerende virkning over kaffeudstrømningen sikrer ACE systemet en uforlignelig renhed og dosiskonsistens.

Espresso & Brew

Specielt knivdesign, der passer både til espresso og alle sorterne af filter.

Det specielle knivdesign, som er designet af Eurekas ingeniører, tilbyder en formalingsteknik, der er velegnet til fremstilling af både espresso og alle sorterne af filterkaffe.

Stepless Micrometric Regulation System

Dette system sikrer uovertruffen indstillingspræcision, som både sparer tid og kaffe. Det mikrometriske system med uendelige justeringsindstillinger, er det eneste der er baseret på den nedre positionering af knivene, og garanterer uforlignelig kværn ydeevne og gør det muligt at udføre vedligeholdelsesoperationer uden at miste kværnindstillingerne.

"High Speed" Maintenance

Denne funktion giver dig praktiske og nemme vedligeholdelsesmuligheder. Den typiske mekaniske sammensætning af Eurekas knivholder-sæt, kan demonteres ved kun at fjerne 9 skruer, og giver dig mulighed for hurtigt at udskifte og rense knivene samt en bemærkelsesværdig tids- og kaffebesparelse.

Standard "Hands-Free" Fork

Nyttig, robust og let at regulere. Hands-Free filterholder gør det muligt for dig, at sætte filterholderen i kværnen under maling, hvor du samtidig kan udføre andre opgaver under kværningen.

All-Purpose Grinder 

Denne kværn er velegnet til at kværne alle former for malet kaffe. Du kan bruge den til espresso, filter, stempelkande, pour over m.m. 

Relaterede produkter du bør overveje

Eureka
Eureka
Eureka espressokværne i italiensk kvalitet Eureka er et italiensk brand, som specialiserer sig inden for espressokværne, hvor de har et bredt sortiment med nogle af de fedeste og mest eksklusive kværne på markedet.  Virksomheden har en simpel vision; at lave den bedste espressokværn på markedet. Det ser ud til at være lykkedes, for i dag er det den foretrukne kaffekværn for mange kaffeentusiaster, fordi det ganske enkelt er en af verdens bedste kaffekværne.  Kvalitet og design går...

Se flere produkter fra Eureka

0 anmeldelser af Eureka Mignon Silenzio Mat Sort/Chrome Espressokværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse