• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Baratza Vario Espressokværn

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

3 599,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
400 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 3599 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 3998 DKK.
- Læs mere
Sparxpres


Ref: 25k-variohome
EAN: 4250295697157

Baratza Vario er en lækker, kraftfuld og lydsvag espressokværn, med masser af muligheder. Display og knapper gør kaffekværnen ekstremt nem at tilpasse og anvende.

 

Tre knapper kan programmeres, til at kværne i et bestemt antal sekunder, så du på den måde altid får den perfekte mængde til single og double espresso og eventuelt stempelkanden.

 

Baratza Vario er den optimale kværn til dig der veksler mellem forskellige bryggeformer, espresso, filterkaffe, stempelkandekaffe osv.

 

Baratza Vario findes i tre versioner. Dette er den nyeste version 3.

 

Den nye model erstatter plastikindsatsen med en robust zinkstøbning, der kan modstå selv tunge operationer.

Stabiliteten og pasformen af holderen til filterarme er forbedret, og kværnens krop har gennemgået mindre ændringer for at få en perfekt skridsikker pasform til den nye holder til filterarme.

 

NB. Husk kun, at indstille Baratza Vario kværnen når den kører og IKKE mens den står stille. Du kan risikere, at ødelægge kværnen.

Baratza Vario Espressokværn

Kværner i beholder eller direkte i filterarm

Baratza Vario espressokværnen kommer med en smart plastik beholder, hvor det malede kaffe bliver opsamlet i en holder. Det er pratisk hvis du maler til f.eks. stempelkande.

Skal du male til espresso, kan du skifte beholderen ud med en holder til filterarmen, så du kværner direkte ned i filterskålen.

 

Masser af indstillinger

Espressokværnen kan indstilles med meget stor præcision, og giver dig mulighed for fuld kontrol og malingsgrad og mængde. Kværnen er udstyret med to skydeknapper, en til den første grovjustering, og så en til den helt fine præcise indstilling.

 

Forudindstillinger

Baratza Vario har 3 knapper som kan forudindstilles til at kværne i x antal sekunder. På den måde er det super nemt og hurtigt at skifte mellem at kværne til espresso og eksempelvis stempelkanden.

 

Keramiske blade

Kaffekværnen er udstyret med professionelle keramiske flade blade på 54 mm. De keramiske blade bliver ikke lige så varme som blade i stål, og holder derfor ekstra godt på bønnernes smag. De keramiske blade holder desuden dobbelt sålænge som blade af stål.

 

Grind-on-Demand

Malet kaffe miter halvdelen af sin aroma inden der er gået 15 min. pga. ilt, fugt og lys. Gring-on-Demand funktionen minimerer tabet af aroma, da den kun kværner den mængde kaffe, der skal til det ønskede antal shots eller mængde stempelkande kaffe. Vario kan frit indstilles efter dine ønsker.

Bønnebeholder 250 g
Kværnintervaller 200+ indstillinger
Omdrejninger per minut 1000
Materiale krop Plast og aluminium
Materiale bønnebeholder Plast og aluminium
Produktionskapacitet 1,6 gram/sek
Farve Sort
Kværnblade, størrelse 54 mm
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Keramisk
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Programmeringsfunktion Ja
Eltilslutning 230 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 200 W
Dimensioner 12,5 x 16 x 37 cm
Vægt 3,7 kg

Filer

Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

11 anmeldelser af Baratza Vario Espressokværn

Samlet bedømmelse: 3,5 ud af 5 stjener baseret på 11 anmeldelser
26/01 2020

Køb en anden kværn.

Min oplevelse med Mahlköhnig Vario er mindre positiv. Jeg oplever, at den ikke kan holde den indstillede finhedsgrad under malingen, særligt ved hårde, mindre olierede bønner. I det hele taget er fineste indstilling langt fra fin nok. Jeg få sket ikke en espressofornemmelse frem - højst en stærk mokka-feeling - og gennemløbstiden på min Rancilio Silvia er sjældent længere end 10 sek. Jeg købte selv denne kværn i 2013 med den forestilling, at den skulle bruges til både espresso og stempel - fordi det kan den jo! Men i praksis kan det ikke lade sig gøre. Dels fordi det er temmeligt besværligt at skifte bønner, dels fordi kværnen skal kværne, når man ændrer finheden i malingen. Jeg kan ikke anbefale dette produkt. Det lover mere end det kan holde.

02/01 2014

Rigtig god kværn ift. min Krups til under 1000 kr. Jeg kan tydeligt smag forskel og kan derfor bekræfte, at kværnen er mindst lige så vigtig som espressomaskinen. Denne kværn larmer også meget mindre end min tidligere. Eneste minus: holderen til filterholderen er noget bras og skal behandles forsigtigt for ikke at gå i stykker.

01/03 2013

Perfekt kaffekværn til den forbruger der stiller store krav. Det gode ved denne kværn er at den kan anvendes både som expresso kværn og som filterkaffe kværn. Let at indstille til den helt rigtige finmaling. Doseringen direkte ned i expresso filer er meget nem at indstille perfekt, således at din helt ensartet fra gang til gang.
Eneste minus som jeg ser det, er at den mangler en nem måde at skifte bønner på, hvilket besværliggør at bruge den som eneste mølle til både stempel og espresso.
Alt i alt en rigtig god kaffekværn.
Denne kværn er måske lidt dyrere end den du havde forestillet dig at købe, men den er hele prisforskellen værd.

18/02 2013

Effektiv, støjsvag og kompakt gør den ideel til det lille køkken eller dem som vil undgå af spilde plads på køkkenmaskiner. Yder som en professionel kværn men sviner meget mindre og er lettere at indstille. Super forhold mellem pris og ydelse. Eneste minus er det dårlige display, manglende tal/bogstaver på skalaerne som gør det lidt svært at returnere til en tidligere indstilling. Portafilterholderen kunne være lidt mere solid og det ville være rart med en bønne kurv som kunne fjernes med bønner i.

10/02 2013

Jeg har ikke den bredeste erfaring med kværne. Men jeg kan efter en måneds brug af Mahlkönig Vario sige at den lever op til produkt beskrivelsen på siden.Jeg er yderst tilfreds med købet og kan i dag ikke forstå at jeg har kunnet leve foruden kværnen.
Venligst Ulrich

20/01 2013

Skøn kværn. Helt igennem. Prøv den. Køb den.

12/12 2012

Laver espresso på Pavoni.
Mahlkönig Vario er nem at betjene. Kværnen kunne godt have en finere indstilling end hvad der er muligt, og den sviner på bordet.
Ellers et godt gedignt produkt.

06/12 2012

Har nu haft kværnen i godt en måned, og er yderst tilfreds med den.
Den kværner meget fint, og man kan indstille den til både ultra-fin espresso, og stempel.
Eneste minus jeg kan komme på, er at den mangler en nem måde at skifte bønner på, hvilket besværliggør at bruge den som eneste mølle til både stempel og espresso.
Desuden sviner den noget når man maler direkte ned i espressofilteret, men det gør de fleste andre kværne jeg kender til også.
Kan helt klart anbefales.

28/11 2012

Jeg købte kværnen for en måneds tid siden, og er indtil videre rigtig godt tilfreds. Den er virkelig nem at betjene, virker solidt bygget og kværner kaffen rigig godt.
Som nævnt ovenfor, er displayet svært at se, når man kikker fra en bare lidt skæv vinkel. Men det betyder intet i den daglige brug, hvor man bare bruger en af de programerede knapper (1,2,3) og slet ikke kikker på displayet.
Når jeg fylder portafilteret på min Rancilio Silva ryger der ofte kaffe ved siden af, som skal tørres op fra bordet, lidt irriterende, men ikke noget der vil afholde mig fra, uden tvivl, at anbefale denne kværn.

09/06 2012

Kværner er rigtig lækker og maler supergodt og udstråler høj kvalitet.
Men displayet er noget bras, det kan kun læses fra en bestemt vinkel, og herfra knapt. Men sådan er det åbenbart.

Udover det ringe display er det en superlækker kværn.

31/05 2012

Vi er rigtig godt tilfreds med kaffekværnen. Godt at man kan indstille forskellige tider alt efter hvor meget, der skal males.

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: