• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gaggia MDF Espressokværn

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 699,00 DKK


Ref: 25K-MYSCH014MENNECO
EAN: 8012335080116

En Gaggia MDF Espressokværn er en elegant og professionel italienske espressokværn fra Gaggia, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt at male hele bønner. Espressokværnen har hele 34 indstillinger for malingsgraden, og er derfor velegnet til semiautomatiske espressomaskiner, filterkaffemaskiner, stempel- og espressokander.

 

MDF kværnens motor er udstyret med et system, der reducerer motorens 1200rpm til 109rpm ved kværnbladene. Fordelen ved dette er, at der genereres mindst mulig varme, så kaffen holdes kølig, hvilket sikrer at de naturlige olier og aromaen bevares. 

Gaggia MDF espressokværnen er udstyret med en doser, hvilket betyder at den malede kaffe ender i en beholder. Ved at trække beholderens håndtag doseres ca 7 gram malet kaffe - svarende til et espressoshot. Trækkes der to gange i håndtaget doseres der kaffe til et dobbelt shot.

 

Gaggia MDF er en fantastisk espressokværn, hvor man får utrolig meget til prisen. Espressokværnen er en perfekt start kværn til dig der skal have din første espressokværn. Passer perfekt som "makker" til alle Gaggias espressomaskiner.

 

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

Rustfri stålkværn

Professionel stålkværn magen til dem der bruges af fagfolk over hele verden. MDF kværnen er meget robust og giver et ensartet resultat hver gang.

 

Stor kaffebeholder

Med en kapacitet på hele 250 gram, kan der nemt opbevares bønner i beholderen, så du slipper for at fylde i, hver gang du skal bruge en kop.

 

Mange indstillingsmuligheder

Espressokværnen kan indstilles til hele 34 forskellige grader af finhed. Det automatiske doseringssystem gør det muligt at forudindstille en vis mængde malet kaffe, som så falder direkte ned i filterholderen.

 

Nem at betjene

Gaggia MDF kværnen er meget nem at betjene og der kværnes præcist hver eneste gang.

Bønnebeholder 250 g
Omdrejninger per minut 1200
Materiale bønnebeholder Plastik
Farve Sort
Kværnblade, størrelse 50 mm.
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Programmeringsfunktion Nej
Eltilslutning 230-240 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 100 W
Dimensioner 11,5 x 22 x 32,5 cm
Vægt 3,7 kg
Kan ses i Skanderborg Ja

Om Gaggia

Gaggia
Vis alle produkter fra Gaggia

6 anmeldelser af Gaggia MDF Espressokværn

Samlet bedømmelse: 2,7 ud af 5 stjener baseret på 6 anmeldelser
20/01 2013

Fantastisk god kværn - men ud fra beskrivelsen havde vi forventet at den kunne kværne præcis til en kop cappuccino og ikke at den kværner fra man tænder til man slukker (vi har svært ved at se det er et automatisk doseringssystem).

30/11 2012

Fantatisk kaffekværn. Købte den til min Rancilio Silvia og de to sammen er et perfekt makkerpar. De gode indstillingsmuligheder og doseringsmekanismen gør at, det i mine øjne er kvaliteten og friskheden af de bønner, der bruges, som sætter begrænsningen for, hvor lækkert det enkelte skud espresso bliver. Desuden pynter den i ethvert køkken. Klar anbefaling herfra.

31/10 2012

Dette er en ganske udmærket kværn, men det er mig en gåde, hvordan man skal kunne rense kværnbladene. Jeg ville godt kunne gøre den ren indeni, men jeg tør da ikke skille den ad!

22/06 2012

God kværn. Akkurat som forventet, men mangler et redskab til at tømme den kværnede over i når man fx. laver stempelkaffe..

10/05 2012

Den er super og let at betjene

30/05 2011

Jer er yderst tilfreds med denne kværn , den kværner fint til espresso til min Gaggia Baby .

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: