• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Mazzer Robur Electronic Espressokværn Sort

Leveringstid: Ring for information

Gratis levering på dette produkt

15 995,00 DKK

Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
1640 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 15995 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 16394 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
556,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 15995 DKK, omkostninger 4009 DKK, samlet beløb der betales 20004 DKK.
- Læs mere


Ref: 41-05-0514

Mazzer Robur Electronic er uden tvivl verdens bedste espressokværn - luksuskværnen over dem alle, der uden problemer kan kværne kg efter kg - hver dag.

 

Kværnen er udstyret med 71 mm koniske knive, som får det absolut bedste ud af dine kaffebønner. Den kraftfulde 900W motor gør det muligt at kværne et dobbelt espressoshot på 2-3 sekunder. Takket være den indbyggede blæser holdes temperaturen nede, så bønnerne ikke bliver udsat for varme og dermed mister aroma.

De koniske knive giver en helt anden smagsoplevelse og fungerer som smagsforstærker, da den giver en bedre pakning af kaffen i filterkurven. Formalingsgraden er i en klasse for sig og det er ikke mærkeligt, at Mazzer Robur Electronic er den foretrukne kværn ved World Barista Championship.

 

Kværnen er en doserless “on demand”-kværn, hvilket betyder, at den kun kværner den mængde kaffe, du har behov for. Den malede kaffe er i en utroligt høj kvalitet, som har en helt fantastisk ensartethed og konsistens, hvilket giver en espresso i verdensklasse.

 

Brugervenligheden er i top på Mazzer Robur Electronic - på toppen af kværnen finder du et et elektronisk display og knapper til betjening af kværnen. Displayet består af en knap til single-shot, dobbelt-shot og en til at male efter behov.

Single- og dobbelt-shot knapperne kan programmeres, så du kan indstille, hvor mange sekunder der skal kværnes. Dette gøres via MENU-knappen, hvor du først vælger hvilken knap, der skal programmeres og derefter med plus eller minus justerer antallet af sekunder. Du kan justere doseringens præcision helt ned til 0,05 sekunders nøjagtighed.

 

Displayet er desuden udstyret med en lille tæller, der viser, hvor mange shots, der er malet på kværnen.

Mazzer Robur Electronic

Stor bønnebeholder

Mazzer Robur Electronic har en stor bønnebeholder med en kapacitet på 1800 gram. Beholderen har en praktisk lukkemekaniske, som gør det muligt at fjerne bønnebeholderen selvom den ikke er tom. 

 

Trinløs justering af formalingsgrad

Formalingsgraden indstilles trinløst, hvilket giver dig en næsten endeløs række af indstillinger, så du altid kan finde den rette finhed eller grovhed til, at opfylde dine behov.

 

Store kværnblade og lav RPM

Mazzer Robur Electronic har 71 mm store, koniske kværnblade fremstillet af rustfrit stål, der er designet til at arbejde med et lavere antal omdrejninger pr minut. Dette sikrer, at der afgives mindst mulig varme til dine bønner.

 

Indbygget køling

Den indbyggede blæser forhindrer kværnens motor i at overophede og garanterer en ensformig maling. Blæseren er desuden med til at holde temperaturen nede under malingen, hvilket betyder, der afgives mindst mulig varme til bønnerne.

 

Innovativt kaffeudløb

Mazzers har lagt en del kræfter i at udforme kaffeudløbet på kværnene. Dette betyder, bl.a. at du får et kaffeudløb, der ikke er statisk, hvilket sikrer dig, at der ikke sidder kafferester i udløbet næste gang kværnen er i brug. Du undgår også, at den malede kaffe klumper sammen i portafilteret.

Bønnebeholder 1,8 kg
Kværnintervaller Trinløs
Omdrejninger per minut 500
Materiale krop Rustfrit stål
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet 4,5 gram/sek
Farve Sort
Kværnblade, størrelse 71 mm
Kværnblade, type Konisk
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Programmeringsfunktion Ja
Eltilslutning 230 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 900 W
Dimensioner 72 x 24 x 31 cm
Vægt 28 kg

Om Mazzer

Mazzer
Vis alle produkter fra Mazzer

0 anmeldelser af Mazzer Robur Electronic Espressokværn Sort

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: