Ref: 25k-rocky

- EAN: 165138791

Fra

Rancilio Rocky Doser Espressokværn

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

2.890,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

Rancilio Rocky Doser espressokværnen er en flot og utrolig solid kværn i et lækkert moderne look. Denne udgave er med doseringsfunktion.

Produktbeskrivelse

Rancilio Rocky Doser espressokværnen er en flot og utrolig solid kværn i et lækkert moderne look.

Kværnen er konstrueret af rustfri stål og aluminium og er udstyret med en bønnebeholder med en kapacitet på 300g. Bønnebeholderen er fremstillet i kraftigt plastik som er tonet med blåt UV beskyttelse - denne beskyttelse skåner kaffebønnerne for solen og holder dem frisk i længere tid.

Rancilio Rocky Doser er udstyret med 50mm kværnblade i et meget præcist design og fremstillet af rustfri stål. Kværnen har 55 indstillinger, så du har mulighed for en utrolig præcis maling - kværnen er dermed velegnet til semiautomatiske espressomaskiner, filterbrygning samt til stempel- og espressokander.

Rancilio Rocky findes i to varianter - med og uden doseringsfunktion. Denne udgave er designet med en beholder til det malede kaffe - beholderen er inddelt i 6 kamre, hvor hvert kammer kan indeholde 7 gram kaffe, svarende til et espressoshot.

For at få doseret et enkelt shot trækkes håndtaget imod dig, mens du holder dit portafilter under kaffeudløbet. Ønsker du et dobbeltshot trækkes der to gange osv.

Med Rancilio Rocky Doser kaffekværnen får du en helt fantastisk kværn, som vil være fast inventar i dit køkken i mange år.

Lydsvag, kraftig og sikker

Rancilio producerer kvalitetsmaskiner og Rocky Doser er selvfølgelig ingen undtagelse! Kværnen er utrolig lydsvag på trods af den kraftige motor, som gør det muligt at male nok kaffe til et dobbelt espressoshot på bare 20 sekunder.

Rancilio Rocky er designet med en perfekt balance mellem komponenterne, hvilket forhindrer den i at flytte sig under kværningen. For at sikre, at kværnen ikke overopheder er den udstyret med en mekanisme, der slukker den og dermed sikrer, at der ikke sker skader på motoren eller kværnen.

Nem indstilling af malingsgrad

Rancilio Rocky har 55 forskellige kværnindstillinger. Malingsgraden justeres ved at trykke ned og dreje på kværnens bønnebeholder, når kværnen er tændt.

De mange indstillinger gør det muligt at male kaffe til tyrkisk kaffe, espressomaskiner, stempelkander, espressokander, filterbrygning mm.

Brugervenlig kværn

Rancilio Rocky Doser har kun to knapper - en tænd/sluk knap på kværnens højre side og en grind-knap på kværnens forside.

Stor bønnebeholder

Bønnebeholder kan rumme 300g bønner og er tonet med UV-beskyttelse, så bønnerne holdes friske.

Kraftig motor

Rockys motor er den samme, som Rancilio anvender i deres kommercielle MD40 kværn. En lydsvag, men utrolig stærk motor!

Bønnebeholder 300 g
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet 1 gram/sek
Doseringsfunktion Ja
Farve Sort
Kværnblade, størrelse 50 mm.
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel
Eltilslutning 220-240 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 140 W
Vægt 8,8 kg

Accessories

Rancilio

0 anmeldelser af Rancilio Rocky Doser Espressokværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse