Macap M2D Chrome Espressokværn

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

3 499,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 41-AM2D235C83

Macap M2D er en kraftfuld og helt igennem fantastisk espressokværn, som kværner dine kaffebønner til perfektion - kværnen er velegnet til private hjem og mindre virksomheder.

 

Dette er den helt nye Macap M2D model 2018, hvor den indbyggede doseringsfunktion har fået et facelift. Dette betyder, at justeringen af doseringen foregår via en rulleknap nederst på kværnen og ikke under kværnens bund, som ved de tidligere modeller.

Doseringsfunktionen betyder, du får præcis samme mængde, hver gang du anvender kværnen - perfekt, når du skal kværne direkte i dit portalfilter eller ønsker en bestemt mængde kaffe til stempelkanden eller filterbrygningen. 

 

Macap M2D har en stor bønnebeholder på 250 gram, som har en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

På siden af kværnen sidder en lille knap, som åbner op for muligheden for at justere formalingsgraden. Dette foregår i trin, så du kan male helt fint kaffe til espresso eller grovere kaffe til stempelkander eller filterbrygning.

 

Med Macap M2D får du en lækker, kompakt professionel espressokværn med en kraftig 150W motor, som klarer opgaven til præcision! Kværnen maler 1g kaffe pr sekund og du kan derfor lynhurtigt male kaffe til din foretrukne bryggemetode.

Fordele ved Macap espressokværne

 • Solide og slidstærke kværne
 • Italiensk topkvalitet
 • Smukke, stilrene kværne i minimalistisk design
 • Lynhurtig og præcis formaling

Fås også i sort.

  50 mm kværnblade

  Macap M2D har flade kværnblade, som giver en utrolig jævn og præcis maling af kaffebønnerne. Kværnbladene er hele 50 millimeter store, som sikrer, at kværnen kan tage store mængder i træk.

   

  Programmerbar dosering

  Macap M2D kan programmeres således den altid kværne den præcis ønskede mængde bønner, og på den måde sikre en ensartet brygning fra gang til gang. Du indstiller doseringstimeren under bunden af kværnen.

  Lysindikation for dosering

  Lige ved siden af kaffeudløbet sidder en lille blå lampe, som tændes, når kværningen begynder. Denne lampe slår fra, når doseringstimeren slår fra, så du ved, hvornår du kan fjerne portafilteret fra holderen. Kommer du til at flytte dit portafilter inden kværningen er færdig vil lampen blinke. 

  Stor bønnebeholder

  Selve bønnebeholderen på M2D kaffekværnen har kapacitet til 250 gram bønner, så du slipper for at fylde beholderen ofte.

   

  Højdejusterbar filterholder

  Macap M2D kværnen har en højdejusterbar filterholder, så du kan tilpasse højden efter din espressomaskines portafilter.

  Bønnebeholder250 g
  Omdrejninger per minut1400
  Materiale kropRustfrit stål
  Materiale bønnebeholderPlastik
  Produktionskapacitet1 gram/sek
  FarveChrome
  Kværnblade, størrelse50 mm.
  Kværnblade, typeFlade
  Kværnblade, materialeStål
  Velegnet tilEspresso, filter, stempel
  ProgrammeringsfunktionJa, timer
  Eltilslutning230 V 50-60 Hz
  Strømforbrug (Effekt)150 W
  Bredde15,2 cm
  Højde38,2 cm
  Dybde25 cm
  Vægt4,8 kg

  Om Macap

  Macap
  Vis alle produkter fra Macap

  0 anmeldelser af Macap M2D Chrome Espressokværn

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: