Spar 14%
Macap M2D Espressokværn Chrome Billigst på PriceRunner

Fra

Macap M2D Chrome Espressokværn

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


2.999,00 DKK

3.499,00 DKK

Spar 500,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Macap M2D er en kraftfuld og helt igennem fantastisk espressokværn, som kværner dine kaffebønner til perfektion - kværnen er velegnet til private hjem og mindre virksomheder.


Produktbeskrivelse

Macap M2D er en kraftfuld og helt igennem fantastisk espressokværn, som kværner dine kaffebønner til perfektion - kværnen er velegnet til private hjem og mindre virksomheder.

Dette er den helt nye Macap M2D model 2018, hvor den indbyggede doseringsfunktion har fået et facelift. Dette betyder, at justeringen af doseringen foregår via en rulleknap nederst på kværnen og ikke under kværnens bund, som ved de tidligere modeller.

Doseringsfunktionen betyder, du får præcis samme mængde, hver gang du anvender kværnen - perfekt, når du skal kværne direkte i dit portalfilter eller ønsker en bestemt mængde kaffe til stempelkanden eller filterbrygningen.

Macap M2D har en stor bønnebeholder på 250 gram, som har en praktisk lukkemekaniske i bunden, så du let kan fjerne bønnebeholderen uden at skulle tømme den først.

På siden af kværnen sidder en lille knap, som åbner op for muligheden for at justere formalingsgraden. Dette foregår i trin, så du kan male helt fint kaffe til espresso eller grovere kaffe til stempelkander eller filterbrygning.

Med Macap M2D får du en lækker, kompakt professionel espressokværn med en kraftig 250W motor, som klarer opgaven til præcision! Kværnen maler 1g kaffe pr sekund og du kan derfor lynhurtigt male kaffe til din foretrukne bryggemetode.

Fordele ved Macap espressokværne

 • Solide og slidstærke kværne
 • Italiensk topkvalitet
 • Smukke, stilrene kværne i minimalistisk design
 • Lynhurtig og præcis formaling

Fås også i sort.

Brugermanualen er på engelsk. 

50 mm kværnblade

Macap M2D har flade kværnblade, som giver en utrolig jævn og præcis maling af kaffebønnerne. Kværnbladene er hele 50 millimeter store, som sikrer, at kværnen kan tage store mængder i træk.

Programmerbar dosering

Macap M2D kan programmeres således den altid kværne den præcis ønskede mængde bønner, og på den måde sikre en ensartet brygning fra gang til gang. Du indstiller doseringstimeren under bunden af kværnen.

Stor bønnebeholder

Selve bønnebeholderen på M2D kaffekværnen har kapacitet til 250 gram bønner, så du slipper for at fylde beholderen ofte.

Højdejusterbar filterholder

Macap M2D kværnen har en højdejusterbar filterholder, så du kan tilpasse højden efter din espressomaskines portafilter.

Lysindikation for dosering

Lige ved siden af kaffeudløbet sidder en lille blå lampe, som tændes, når kværningen begynder. Denne lampe slår fra, når doseringstimeren slår fra, så du ved, hvornår du kan fjerne portafilteret fra holderen. Kommer du til at flytte dit portafilter inden kværningen er færdig vil lampen blinke. 

Bønnebeholder 250 g
Omdrejninger per minut 1400
Materiale krop Rustfrit stål
Materiale bønnebeholder Plastik
Produktionskapacitet 1 gram/sek
Farve Chrome
Kværnblade, størrelse 50 mm.
Kværnblade, type Flade
Kværnblade, materiale Stål
Velegnet til Espresso, filter, stempel, moka
Programmeringsfunktion Ja, timer
Eltilslutning 230 V 50-60 Hz
Strømforbrug (Effekt) 250 W
Bredde 15,2 cm
Højde 38,2 cm
Dybde 25 cm
Vægt 4,8 kg

0 anmeldelser af Macap M2D Chrome Espressokværn

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse