Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Espressomaskiner til erhverv

Vi tilbyder et stort udvalg af fuldautomatiske espressomaskiner til virksomheder og erhverv - giv dine medarbejdere muligheden for at nyde den autentiske og lækre italienske kaffetradition ved blot et tryk på en knap. Brugervenligt, nemt og bekvemt!

Products
There are 32 products.

Espressomaskiner til virksomheder - se udvalget her

Fuldautomatiske espressomaskiner til kontoret, frisører, kantiner, hoteller og lignende.

Skal din virksomhed have en ny espressomaskine, og vil du gerne give dine medarbejdere og samarbejdspartnere en god kaffeoplevelse? Så se vores store udvalg af espressomaskiner til virksomheder og erhverv, som gør det nemt at brygge lækkert kaffe i topkvalitet!

Espressomaskinerne i denne kategori er fuldautomatiske og bygget til at kunne producere en stor mængde kopper pr. dag - her er det vigtigt at overveje, hvor mange kaffedrikkere, der er på kontoret, så maskinen lever op til dette behov. Maskinerne kan brygge 30-200 kopper pr. dag, svarende til 5-65 personer afhængigt af, hvilken model, man vælger - hos Rigtig Kaffe har vi derfor et stort udvalg af espressomaskiner til både store og små virksomheder og dækker dermed behovet for alt fra frisørsaloner og kontorfællesskaber til større kontorbygninger.

De fleste espressomaskiner vi har i sortimentet anvender hele bønner, som de selv doserer, kværner og stamper afhængigt af den ønskede kaffestyrke. Duften og smagen af friskkværnede bønner er i en klasse for sig selv, og når først man har prøvet dette, går man ikke tilbage!

Vælger du en espressomaskine med et automatisk mælkesystem, er det hurtigt og nemt at lave cappuccino, latte macchiato og lignende mælkedrikke, da mælkefunktionen selv sørger for at dosere mængden af mælk, samt opvarmning og opskumning, så du får lækkert, cremet mælkeskum! Vælger du en Jura eller Nivona espressomaskine, anvendes der altid frisk mælk, hvilket giver den absolut bedste smagsoplevelse.

Overvejelser inden valg af espressomaskine til virksomhed

Der er mange overvejelser at gøre inden man finder frem til den helt rigtige espressomaskine, og her kan med fordel gøre sig nogle tanker om, hvilke forventninger man har til maskinen.

  • Hvor mange kopper kaffe pr dag?
  • Hele bønner, kapsler eller formalet kaffe?
  • Hvilke kaffe- og mælkedrikke skal maskinen kunne lave?
  • Skal espressomaskinen kunne brygge en kande ad gangen?
  • Skal det være med vandtank eller direkte tilslutning til vand?
  • Skal der anvendes frisk mælk eller mælkepulver?

Hvis du er i tvivl om, hvilken maskine du skal vælge til din virksomhed, eller har brug for råd og vejledning, så ring endelig til vores kundeservice på 70 777 303, så vi kan finde frem til en kaffeløsning, der passer til lige netop dit behov.