Ref: 44-11783-10-01S

- EAN: 699965392451

Spar 17%
Bodum Cin Cin Kaffebrygger 1L

Fra Bodum

Bodum Cin Cin Kaffebrygger 1 L

Leveringstid 1-2 hverdage

249,95 DKK

299,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Bodum Cin Cin kaffebryggeren er et smukt og elegant dripper-sæt bestående af en glaskande med genanvendelige stålfilter og låg.

Produktbeskrivelse

Bodum Cin Cin kaffebryggeren er et smukt og elegant dripper-sæt bestående af en glaskande med genanvendelige stålfilter og låg.

Glaskanden er udført i borosilikatglas og har en kapacitet på 1 liter. Sæt stålfilteret på kanden, tilføj malet kaffe (ca. 60-70g pr. liter vand) og tilføj langsomt vand. Lad vandet løbe igennem og iagttag den færdigbryggede kaffe løbe gennem filteret og ned i kanden. Når alt vandet er løbet igennem, fjernes filteret og låget sættes på - kaffen er nu klar til servering.

Med Bodum Cin Cin får du mulighed for at udforske og opleve den fantastiske Slow Coffee-verden - nyd en friskbrygget og intens kop kaffe. Det genanvendelige stålfilter er lige i Bodums ånd - her skal ikke bruges papirfiltre, så du undgår spild.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 1 L
Antal kopper 8 kopper
Farve Gennemsigtig
Materiale Rustfrit stål
Materiale Glas
Materiale Plastik
Bodum
Bodum
Bodum - en dansk succeshistorie Med en mission om, at “Godt design skal være prismæssigt overkommeligt”, er Bodum blevet en fast del af mange danske såvel som udenlandske hjem, takket være deres klassiske og funktionelle produkter. Tilbage i 1944 grundlagde Peter og Britta Bodum firmaet, der startede som en importvirksomhed med import af varer fra England, Tyskland og omkringliggende lande. I forbindelse med importen af glasvarer, stiftede Peter bekendtskab med en vakuumbrygger, som...

Se flere produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Cin Cin Kaffebrygger 1 L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse