Ref: A2314

- EAN: 699965392451

Spar 46%
Bodum Cin Cin Kaffebrygger Inkl. Kaffe & Glas

Fra Bodum

Bodum Cin Cin Kaffebrygger Inkl. Kaffe & Glas

Leveringstid 6-7 dage

499,95 DKK

919,75 DKK

Spar 419,80 DKK

Bodum Cin Cin kaffebrygger med dobbeltvægget Pilatus glas er den perfekte pakke til, når du skal brygge en fantastisk kop kaffe. Pakken indeholder den elegante Cin Cin kaffebrygger, 6 stk. dobbeltvægget Pilatus glas på 0,25 L samt 250g malet kaffe. 

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Pilatus adskiller sig fra andre Bodum glas ved at have et bølget design, som sikrer et behageligt greb. Pilatus´ dobbelvæggede glas sørger for at du kan holde varme drikke uden at brænde fingrene, samt forhinder dannelsen af kondens ved kolde drikke.

   

  Glassene har en kapacitet på 0.25L og måler H 10.2 X B 8.1 X D 8.1 cm.


  • Glassene er individuelt mundblæst af eksperter og fremstillet af borosilikatglas, hvilket giver en meget effektiv isolering.
  • Silikone ventil på basen giver mulighed for ændringer i tryk
  • Også perfekt til servering af is og supper
  • Opvaskemaskine, mikrobølgeovn og ovn sikker (op til 350 ° F/176 ° C)

  Fås også som 0,35L.

  1 x

  Ref: 44-10484-10-12

  Pilatus dobbelvæggede glas sørger for at du kan holde varme drikke uden at brænde fingrene, samt...

  Farve Gennemsigtig
 • Se produkt Vare info

  Bodum Cin Cin kaffebryggeren er et smukt og elegant dripper-sæt bestående af en glaskande med genanvendelige stålfilter og låg.

  Glaskanden er udført i borosilikatglas og har en kapacitet på 1 liter. Sæt stålfilteret på kanden, tilføj malet kaffe (ca. 60-70g pr. liter vand) og tilføj langsomt vand. Lad vandet løbe igennem og iagttag den færdigbryggede kaffe løbe gennem filteret og ned i kanden. Når alt vandet er løbet igennem, fjernes filteret og låget sættes på - kaffen er nu klar til servering.

  Med Bodum Cin Cin får du mulighed for at udforske og opleve den fantastiske Slow Coffee-verden - nyd en friskbrygget og intens kop kaffe. Det genanvendelige stålfilter er lige i Bodums ånd - her skal ikke bruges papirfiltre, så du undgår spild.

  1 x

  Ref: 44-11783-10-01S

  Bodum Cin Cin kaffebryggeren er et smukt og elegant dripper-sæt bestående af en glaskande med...

  Kapacitet 1 L
  Farve Gennemsigtig
 • Se produkt Vare info

  ItalCaffè Espresso Casa er en skøn og harmonisk kaffeblend bestående af arabica og robusta af høj kvalitet. Kaffen er mediumristet og har en harmonisk, let sødmefuld smag med en kraftig aroma samt en flot crema.

  Espresso Casa er skabt som en ideel løsning til brug i manuelle espressomaskiner, så man får den helt rigtige, autentiske smag fra de italienske kaffebarer. Kaffen kan dog også sagtens anvendes til traditionelle kaffemaskiner og lignende.

  ItalCaffè Espresso Casas karakteristika:

  Ristning: Medium

  Body/krop: Medium/kraftig

  Syre: Medium

  Intensitet: Medium/kraftig

  Aroma: Medium/vedholdende

  1 x

  Ref: 25B-10098

  ItalCaffè Espresso Casa er en skøn og harmonisk kaffeblend bestående af arabica og robusta af høj...

  Kaffestyrke Medium

Produktbeskrivelse

Bodum Cin Cin kaffebrygger med dobbeltvægget Pilatus glas er den perfekte pakke til, når du skal brygge en fantastisk kop kaffe. Pakken indeholder den elegante Cin Cin kaffebrygger, 6 stk. dobbeltvægget Pilatus glas på 0,25 L samt 250g malet kaffe. 

Med Cin Cin kaffebryggeren kan du udforske og opleve den fantastiske Slow Coffee-verden - Her tilføjes der langsomt mere vand til den malede kaffe, hvilket resulterer i, at alt den gode smag fra kaffen ekstraheres. 

Når du har friskbrygget din ønskede mængde kaffe, kan du benytte de elegante bølgede og smukke Pilatus glas, som er individuelt mundblæst af eksperter og fremstillet af borosilikatglas. Dette betyder, at glassene kan holde til høj varme, og samtidig har en meget effektiv isolering. Du får i pakken 6 stk., så der er nok glas til hele familien eller hvis du har gæster på besøg. 

Tekniske specifikationer

Kapacitet 0,25 L
Kapacitet 1 L
Antal kopper 8 kopper
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Materiale Glas
Bodum
Bodum
Bodum - en dansk succeshistorie Med en mission om, at “Godt design skal være prismæssigt overkommeligt”, er Bodum blevet en fast del af mange danske såvel som udenlandske hjem, takket være deres klassiske og funktionelle produkter. Tilbage i 1944 grundlagde Peter og Britta Bodum firmaet, der startede som en importvirksomhed med import af varer fra England, Tyskland og omkringliggende lande. I forbindelse med importen af glasvarer, stiftede Peter bekendtskab med en vakuumbrygger, som...

Se flere produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Cin Cin Kaffebrygger Inkl. Kaffe & Glas

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse