• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Cin Cin Kaffebrygger Inkl. Kaffe & Glas

Tilbud Bodum Cin Cin Kaffebrygger Inkl. Kaffe & Glas Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

399,95 DKK

-519,80 DKK 919,75 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: A2314
EAN: 699965392451

Bodum Cin Cin kaffebrygger med dobbeltvægget Pilatus glas er den perfekte pakke til, når du skal brygge en fantastisk kop kaffe. Pakken indeholder den elegante Cin Cin kaffebrygger, 6 stk. dobbeltvægget Pilatus glas på 0,25 L samt 250g Kimbo Gold. 

Kimbo Gold er ekstraordinært kaffe bestående af 100% Arabicabønner fra Central- og Sydamerika. Du får her en god intensitet og fylde, som giver dig en kombination af blød aroma og en yderst fyldig smagsoplevelse. Bønnerne er formalet, så du kan komme hjem og udforske dit nye udstyr med det samme.

Med Cin Cin kaffebryggeren kan du udforske og opleve den fantastiske Slow Coffee-verden - Her tilføjes der langsomt mere vand til den malede kaffe, hvilket resulterer i, at alt den gode smag fra kaffen ekstraheres. 

Når du har friskbrygget din ønskede mængde kaffe, kan du benytte de elegante bølgede og smukke Pilatus glas, som er individuelt mundblæst af eksperter og fremstillet af borosilikatglas. Dette betyder, at glassene kan holde til høj varme, og samtidig har en meget effektiv isolering. Du får i pakken 6 stk., så der er nok glas til hele familien eller hvis du har gæster på besøg. 

 • 1 x

  Pilatus dobbelvæggede glas sørger for at du kan holde varme drikke uden at brænde fingrene, samt forhinder dannelsen af kondens ved kolde drikke.

 • 1 x

  Kimbo Gold består en perfekt kombination af blød aroma og en yderst fyldig smag. Smagen er intensiv og fyldig med søde undertoner. Dette er en kaffe som de fleste kan lide.

 • 1 x

  Bodum Cin Cin kaffebryggeren er et smukt og elegant dripper-sæt bestående af en glaskande med genanvendelige stålfilter og låg.

Kapacitet 1 L
Kapacitet 0,25 L
Antal kopper 8 kopper
Materiale Rustfrit stål
Materiale Glas
Materiale Plastik

Om Bodum

Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Cin Cin Kaffebrygger Inkl. Kaffe & Glas

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: