• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Cin Cin Inkl Kværn, Kaffe & Glas

Leveringstid: 1-2 hverdage

695,00 DKK

-364,80 DKK 1 059,80 DKK


Ref: A2375

Bodum Cin Cin kaffebryggeren er et smukt og elegant dripper-sæt bestående af en glaskande med genanvendelige stålfilter og låg.

I denne pakke får du Cin Cin og alt du behøver, for at komme i gang med at brygge kaffe og opleve den fantastiske Slow Coffee-verden. Ud over Cin Cin kaffebryggeren får du en praktisk kaffekværn, dobbeltvæggede glas samt en lækker pose Rigtig Kaffe.

Glaskanden er udført i borosilikatglas og har en kapacitet på 1 liter. Sæt stålfilteret på kanden, tilføj malet kaffe (ca. 60-70g pr. liter vand) og tilføj langsomt vand. Lad vandet løbe igennem og iagttag den færdigbryggede kaffe løbe gennem filteret og ned i kanden. Når alt vandet er løbet igennem, fjernes filteret og låget sættes på - kaffen er nu klar til servering.

Med Bodum Cin Cin får du mulighed for at udforske og opleve den fantastiske Slow Coffee-verden - nyd en friskbrygget og intens kop kaffe. Det genanvendelige stålfilter er lige i Bodums ånd - her skal ikke bruges papirfiltre, så du undgår spild.

 • 1 x Bodum Assam 0.25L Glas 2 stk.

  Disse dobbelt væggede glas fra Bodum giver dig mulighed for at holde på meget varme drikke uden at brænde fingrene, samt forhindere dannelsen af kondens ved kolde drikke. 

 • 1 x Rigtig Kaffe Kenya No. 5 - 400g

  Rigtig Kaffe Kenya No. 5 er en 100% vasket arabica fra det østafrikanske land, Kenya - en kraftig og utroligt spændende kaffe med en meget fyldig body.

 • 1 x Bodum Cin Cin Kaffebrygger 1L

  Bodum Cin Cin kaffebryggeren er et smukt og elegant dripper-sæt bestående af en glaskande med genanvendelige stålfilter og låg.

 • 1 x Bodum Bistro Elektrisk Kaffemølle Krom

  Bodum Bistro kaffemøllen i krom er en lille og praktisk kaffemølle, som med fordel kan stå ved siden af din kaffemaskine, så den altid er klar ved hånden.

Kapacitet 1 L
Antal kopper 8 kopper
Farve Gennemsigtig
Materiale Plastik
Materiale Rustfrit stål
Materiale Glas

Om Bodum

Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Cin Cin Inkl Kværn, Kaffe & Glas

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: