• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Cin Cin Inkl. Kværn & Kaffe

Leveringstid: 1-2 hverdage

499,95 DKK

-359,90 DKK 859,85 DKK


Ref: A2399
EAN: 699965392451

Bodum Cin Cin kaffebryggeren er et smukt og elegant dripper-sæt bestående af en glaskande med genanvendelige stålfilter og låg.

Glaskanden er udført i borosilikatglas og har en kapacitet på 1 liter. Sæt stålfilteret på kanden, tilføj malet kaffe (ca. 60-70g pr. liter vand) og tilføj langsomt vand. Lad vandet løbe igennem og iagttag den færdigbryggede kaffe løbe gennem filteret og ned i kanden. Når alt vandet er løbet igennem, fjernes filteret og låget sættes på - kaffen er nu klar til servering.

Med Bodum Cin Cin får du mulighed for at udforske og opleve den fantastiske Slow Coffee-verden - nyd en friskbrygget og intens kop kaffe. Det genanvendelige stålfilter er lige i Bodums ånd - her skal ikke bruges papirfiltre, så du undgår spild.

 • 1 x Rigtig Kaffe Tanzania No. 2 - 400g

  Rigtig Kaffe Tanzania No. 2 er en 100% vasket arabica udelukkende fra den afrikanske republik Tanzania. Bønnerne er nøje udvalgte og resultatet er en ekstravagant kaffe med en vinøs duft og en fremragende fylde!

 • 1 x Bodum Cin Cin Kaffebrygger 1L

  Bodum Cin Cin kaffebryggeren er et smukt og elegant dripper-sæt bestående af en glaskande med genanvendelige stålfilter og låg.

 • 1 x Bodum Bistro Elektrisk Kaffemølle Krom

  Bodum Bistro kaffemøllen i krom er en lille og praktisk kaffemølle, som med fordel kan stå ved siden af din kaffemaskine, så den altid er klar ved hånden.

Kapacitet 1 L
Antal kopper 8 kopper
Farve Gennemsigtig
Materiale Rustfrit stål
Materiale Glas
Materiale Plastik

Om Bodum

Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Cin Cin Inkl. Kværn & Kaffe

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: