Hario V60-02 Keramik Dripper Sort 2 Kop. Billigst på PriceRunner

Fra Hario

Hario V60-02 Keramik Dripper Sort 2 Kop.

Leveringstid 1-2 hverdage


249,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Flot dripper fra Japanske Hario i sort keramik i et klassisk og elegant design, der gør filterbrygning til en unik oplevelse.


Produktbeskrivelse

Flot dripper fra Japanske Hario i sort keramik i et klassisk og elegant design, der gør filterbrygning til en unik oplevelse.

Hario V60-02 giver dig mulighed for at brygge 300 - 500 ml kaffe ad gangen, hvilket er nok til et stort krus eller to mindre portioner. Denne keramiske version tilbyder et stilfuldt design.

Desuden er den kendetegnet ved et meget godt niveau for varmebehandling. Dens koniske form og specielle riller på indersiden af dripperen giver den perfekte vandgennemstrømning.

For at tilberede lækker kaffe har du brug for friskmalet kaffe af høj kvalitet, et filter, din yndlingskop eller server. Sæt filteret i dripperen og sæt det på dit krus eller kande, som du bruger til kaffeservering. Kaffebrygningen tager kun 3 - 4 minutter.

En anden fordel ved denne metode er ekstrem nem vedligeholdelse. Efter brug skal du blot fjerne filteret og vaske dripperen i rindende vand eller i opvaskemaskinen.

Der medfølger en måleske af plast.

Bryggeopskrift:

Anvend 15-25g frisk kværnet kaffe, pr. 2,5 dl kop. 

Filter vædes, kaffe påfyldes, 94°C friskkogt vand hældes langsomt over kaffen i cirkulere bevægelser midt mellem center og kant til ønsket mængde.

Brygge- og ekstrationtid er ca. 4 min.

Antal kopper 2 kopper
Hario
Hario
Hario er synonym for Slow Coffee - et helt fantastisk brand, der er kendt for sine glasprodukter af absolut højeste kvalitet. Se hele Harios sortiment herunder og find kaffeudstyr i lange baner.

Se flere produkter fra Hario

0 anmeldelser af Hario V60-02 Keramik Dripper Sort 2 Kop.

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse