Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 54-250401

- EAN: 4977642131811

Hario Woodneck 1 Kop. DPW-1

Fra

Hario Woodneck 1 Kop. Pour Over

Leveringtid 1-2 hverdage

349,95 DKK

Hario Woodneck er en elegant og anderledes drypbrygger, hvor kaffen brygges gennem et stoffilter for at opnå en fyldigere smag og mørkere farve.

Produktbeskrivelse

Hario Woodneck er en elegant og anderledes drypbrygger, hvor kaffen brygges gennem et stoffilter for at opnå en fyldigere smag og mørkere farve.

 

Woodneck kanden er udført i Borosilicat glas, som er varmebestandigt og tåler temperaturchok - et stærkt og solidt materiale. Rundt om kandens hals sidder en trækrave i oliventræ, som skaber en elegant helhed, gør det let at servere kaffen og som har givet Woodneck’en sit navn.

 

Stoffilteret kan genbruges flere gange - for at sikre, at dit stoffilter holdes frisk længst muligt, skal du sørge for, at det bliver rengjort grundigt efter brug, holdt fugtigt og opbevaret køligt (helst i køleskabet).

 

Inden første brug bør du koge stoffilteret i 10-15 minutter. Før og efter hvert brug bør det skylles i kogende vand.

Fås også i 3 kop.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 240 ml
Antal kopper 1 kop
Hario
Hario
Slow Brew fra Hario - den ikoniske V60-serie Hario er en japansk glasproducent med egen fabrik, der siden 1921 har dedikeret sig til design, produktion og salg af varmesikkert glas. Hario betyder kongen af glas, og navnet forpligter - i dag er Hario et synonym for glasproduktion på højeste niveau. Historien begyndte tilbage i 20’erne med produktion af glasvarer til laboratorier, og i 1964 udvidede Hario produktionen til husholdningsprodukter, hvor man startede ud med en siphon...

Se flere produkter fra Hario

0 anmeldelser af Hario Woodneck 1 Kop. Pour Over

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse