Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12X-17512

- EAN: 5413184170004

KitchenAid Foodprocessor 3,1L Rød

Fra

KitchenAid Foodprocessor 3,1L Rød

Leveringtid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

2.999,00 DKK

KitchenAid foodprocessoren er en effektiv og kraftig maskine, der gør madlavningen til en leg! Med lethed snitter, skærer, river, pisker og ælter foodprocessoren til perfektion.

Produktbeskrivelse

KitchenAid foodprocessoren er en effektiv og kraftig maskine, der gør madlavningen til en leg! Med lethed snitter, skærer, river, pisker og ælter foodprocessoren til perfektion.

 

Foodprocessoren er udstyret med en lang række tilbehør herunder tre knive, to plader og to skåle på hhv. 3,1 liter og 0,95 liter - perfekt til større og mindre portioner.

Takket være det ekstra brede 3 i 1 påfyldningsrør er det let at tilføje de ønskede ingredienser både horisontalt og vertikalt - uden for meget forarbejde. Der medfølger tre påfyldningsrør (lille, mellem og stort), som passer ind i hinanden. 

Der medfølger en praktisk opbevaringsæske til tilbehørsdelene, så de altid er lige ved hånden.

 

KitchenAid foodprocesseren er udført i formstøbt metal, hvilket giver en robust og kraftfuld maskine. Den energieffektive, kraftige 300 watt motor sikrer, at enhver opgave klares uden brug af unødig strøm.

Med det unikke Exactslice-system kan du, med den justerbare snitteplade, ganske let justere skivetykkelsen mens maskinen kører, så du får det ønskede resultat. Du kan vælge mellem 6 forskellige skivetykkelser fra 1 mm og op til 6 mm.

 

KitchenAid foodprocessoren er en fremragende og brugervenlig maskine, som med sikkerhed bliver en fast hjælper i dit køkken. Foodprocessoren er udstyret med to hastigheder og en pulsefunktion på fronten, som gør betjeningen til en leg.

 

Medfølgende tilbehør

 • 1 vendbar riveplade (grov og fin rivning af grøntsager, ost mm.)
 • 1 justerbar snitteplade til perfekte skiver
 • 1 mini universal knivblad til små hakke/purere opgaver
 • 1 universal knivblad, der hakker, skærer og blender
 • 1 dejkrog til æltning
 • 1 pisker til æg
 • 2 skåle, der kan stables i hinanden (0,95 L og 3,1 L)

Tekniske specifikationer

Kapacitet 3,1 L
Farve Rød
Garanti 3 år
Strømforbrug (Effekt) 300 W
Dimensioner 41,5 x 28 x 26 cm
Vægt 7,8 kg
KitchenAid
KitchenAid
Husholdningsapparater af høj kvalitet fra KitchenAid Hos Rigtig Kaffe finder du KitchenAids eksklusive og utroligt lækre husholdningsprodukter - den bedste form for køkkenhjælp, man kan få! KitchenAid er et amerikansk mærke, som uden tvivl er mest kendte for deres ikoniske og elegante Artisan standmixer - se alle KitchenAid standmixere her . I 1919 blev KitchenAid grundlagt i Michigan, USA, og samme år blev standmixeren H-5 introduceret. I 1930 kom K-modellen på markedet, som er...

Se flere produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Foodprocessor 3,1L Rød

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse