Jura S8 (EA) Chrome Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

13 994,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 30-15380
EAN: 7610917153800

Jura S8 (EA) Chrome er en elegant og stilfuld fuldautomatisk espressomaskine med et 4,3” stort og intuitivt touch display, som gør det let at vælge din foretrukne kaffespecialitet.

Du får en OneTouch espressomaskine, som giver dig mulighed for at tilberede 15 lækre kaffespecialiteter med og uden mælk. Fælles for alle drikke er, at styrke, mængde og evt. mælk kan indstilles når brygningen er sat i gang eller under standardindstillingerne.

På det store touch display finder du en oversigt over maskinens forskellige drikke, og her er det naturligvis muligt at flytte rundt på rækkefølgen, så dine favoritter ligger først for - du kan desuden kopiere, duplikere og redigere drikkene, samt navngive dem efter dit behov.

Touch displayet giver dig også adgang til maskinens øvrige indstillinger og rengøringsprogrammer - blot ved et tryk på skærmen. Jura S8 (EA) er en utroligt brugervenlig espressomaskine, som guider dig igennem ethvert trin - uanset om det er under brygning eller rengøring.

Maskinen er udstyret med Juras professionelle kværn, der er særdeles støjsvag, og som på samme tid sikrer den absolut bedste aroma i den færdige kop kaffe - ifølge Jura tilbereder maskinen kaffe med op til 12% mere aroma end tidligere.

S-serien er en ny premium maskine, som kendetegnes ved sine rene linjer samt symmetriske og harmoniske design - den kompakte størrelse kombineres med nogle af de bedste teknologier fra Jura - bl.a. P.E.P-funktion og Claris Smart filtersystemet.

Jura S8 (EA) er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Serien er en af forårsnyhederne 2018 fra schweiziske Jura, og her får du en utroligt æstetisk, brugervenlig og effektiv maskine, der brygger en fantastisk kop kaffe - med og uden mælk. S-serien har vundet både IF design award samt Reddot Award i 2018.

Jura S8 leveres Inkl. Smart Connect. Jura Smart Connect gør det muligt at styre din espressomaskine via Bluetooth og mobil apps - til iOS og Android. Smart Connect monteres let i maskinen, hvorefter du trådløst kan kommunikere og programmere maskinen.

Nyhed: Jura S8 leveres nu med dansk menu.

 

Pas godt på din Jura espressomaskine. Læs vores guide her

  P.E.P funktion

  Jura S8 Chrome er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

  Jura Professionel Aroma kværn

  Med Juras nye og forbedrede professionel Aroma kværn, der er langt mere lydsvag end tidligere, og som leverer kaffe med op til ca. 12% mere aroma - du får derfor en fantastisk kop kaffe hver gang! 

  Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

  Jura S8 er udstyret med Claris Smart filtersystem (Introduceret i Z6 og efterfølgende modeller). Det nye filter er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

  • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
  • Maskinen kan aflæse, når et filter er opbrugt
  • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
  • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
  • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
  • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter

  Automatisk skylning af mælkesystem

  Som noget nyt har Jura introduceret en automatisk skylning af mælkesystemet, som starter 15 minutter efter, der sidst er brygget noget med mælk. Du undgår dermed at mælkerester sætter sig fast i systemet, og sikrer at maskinen altid er klar til at brygge.

  Bluetooth-klar

  Ved hjælp af Jura Smart Connect, kan du via Bluetooth styre din Jura S8 via Jura Coffee App på din smartphone eller tablet. App'en giver dig mulighed for at redigere og indstille de forskellige drikke, som maskinen kan lave.

  Justerbart kaffeudløb

  Kaffeudløbet kan justeres til en kophøjde på 7,2-11,8 centimeter, og mælkeudløbet kan justeres mellem 11,4-16 cm, så der er god plads til store krus.

   

  Variabel kaffestyrker

  Jura S8 har 10 kaffestyrker, så du kan vælge, hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Brygkammeret kan rumme 5-16g kaffe, hvilket giver dig mulighed for ret præcist at indstille din styrke.

   

  Indbygget kværn og bønnebeholder

  Bønnebeholderen har plads til 280 gram hele bønner. Når Jura S8 skal brygge, kværnes lige præcis den mængde bønner der skal bruges til den enkelte kop.

  Afkalkning af maskinen

  Vi anbefaler at bruge en kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

  MaskinkategoriFuldautomatisk
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  KaffedrikkeEspresso
  KaffedrikkeRistretto
  MælkedrikkeMælkeskum
  MælkedrikkeFlat White
  MælkedrikkeCafe au lait / Cafe Latte
  MælkedrikkeVarm mælk
  MælkedrikkeLatte Macchiato
  MælkedrikkeCappuccino
  MælkesystemJa - fuldautomatisk
  MælkebeholderKøbes som tilbehør
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1
  Programmerbare kaffestyrker10
  Programmerbare kaffemængderJa (15 - 240 ml)
  Programmerbare temperaturer3
  Maks. Glas- & Kophøjde16 cm
  Kopbelysning ved brygningJa
  DisplayTFT m. touch
  Kværn/ indstillingerProfessional Aroma Grinder
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)280g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerNej
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1,9L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 16 kopper
  Pumpetryk15
  App-funktionJa
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetChrome / Sort
  Strømforbrug (Effekt)1450 W
  Strømforbrug i standby0 watt
  Bredde28 cm
  Højde34,8 cm
  Dybde43,9 cm
  Vægt10 kg
  Kan ses i SkanderborgJa

  Om Jura

  Jura
  Vis alle produkter fra Jura

  Filer

  Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

  0 anmeldelser af Jura S8 (EA) Chrome Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Relaterede blogindlæg

  Andre produkter i samme kategori: