• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Siemens TI907201RW EQ9 Inkl 7kg Rigtig Kaffe

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

11 999,00 DKK

-5 619,30 DKK 17 618,30 DKK
Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
1240 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 11999 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 12398 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
421,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 11999 DKK, omkostninger 3143 DKK, samlet beløb der betales 15142 DKK.
- Læs mere


Skriv på ønskelisten

Ref: A2106
EAN: 4242003685099

Siemens TI907201RW EQ9 er et teknologisk vidunder - en helt ny fuldautomatisk espressomaskine fra Siemens efteråret 2015! Dette er EQ9-seriens topmodel, som helt eksklusivt har to bønnebeholdere!

 

Siemens har givet EQ9-serien et helt nyt, lækkert look og en lang række tekniske egenskaber. TI907201RW EQ9 har fået et stort, flot TFT farvedisplay, hvor alle kaffedrikkene kan vælges - du drejer blot med det store drejehjul under maskinens display. Maskinen har et lækkert ydre i rustfrit stål, som passer perfekt i ethvert hjem.

 

Som noget helt unikt har Siemens valg at give de to topmodeller i EQ9-serien Barista Mode, som giver dig endnu flere funktioner og muligheder for at tilpasse din kaffe eller mælkedrik! Barista Mode giver dig muligheden for at vælge temperaturen, hvor mange procent mælk, der skal i, styrken og intensiteten på den enkelte kop! Du får altså rig mulighed for at tilpasse din kaffe, så den passer perfekt til din smag.

Kaffe- og mælkeudløbet er samlet et sted, hvilket giver dig OneTouch DoubleCup - dette betyder, at maskinen kan lave to kopper kaffe og to mælkedrikke på en gang! Du kan naturligvis lave din personlige drik - her kan du gemme op til 6 individuelle profiler.

 

Siemens TI907201RW EQ9 er udstyret med to individuelle bønnebeholdere, som gør det muligt for dig at vælge, hvilken type bønne du ønsker at bruge til din kaffe- eller mælkedrik. Du kunne fx vælge en stærk bønne til espresso i den ene beholder og en anden bønne til mælkedrikke i den anden. Udvælgelsen af bønnetypen er utroligt simpel - du trykker blot på knappen foran den bønnebeholder, der indeholder din yndlings bønne.

 

Som noget helt unikt har TI907201RW kaffekande funktion, så du kan brygge 2-6 kopper kaffe direkte i en kande - perfekt når du har gæster!

One-touch kaffedrikke

Ristretto
Espresso
Doppio
Espresso Macchiato
Cafe Creme
Cappuccino
Cafe au lait
Latte Macchiato
Kande

Andre funktioner

Mælk
Mælkeskum
Vand
  • 1 x

   Siemens TI907201RW EQ9 er et teknologisk vidunder - en helt ny fuldautomatisk espressomaskine fra Siemens efteråret 2015! Dette er EQ9-seriens topmodel, som helt eksklusivt har to bønnebeholdere!

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Chiapas er en mexicansk, økologisk kaffeblend med en medium fylde og en balanceret smag. Kaffen består af vaskede arabicabønner fra Ciapas-regionen i Mexico. 

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Guanaja er en økologisk og fairtrade certificeret kaffe med en dyb smag og kraftig fylde - en mørkristet, double roast kaffe fra Mexico, Honduras og Peru. 

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Brasilien, Sumatra og Guatemala.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Super Crema er en økologisk 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Peru, Sumatra og Guatemala. 

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Espresso er en harmonisk og kraftfuld kaffeblend bestående af 70% arabica og 30% robusta fra Brasilien, Indien og Vietnam.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Espresso Latte er en kaffeblend bestående af 100% arabica fra Brasilien, Columbia og Indonesion.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Antigua er en økologisk kaffeblend til dig, der er vild med en intens og kraftig smag. Kaffen består af nøje udvalgte, vaskede bønner fra Mexico (Chiapas-regionen), Guatemala og Sumatra. 

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Chanchamayo er en økologisk kaffeblend med en elegant smag og en lys ristning. Kaffen består af vaskede bønner fra Chanchamayo-provinsen i Peru.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Mount H er en økologisk kaffe med en imponerende fylde og dybe. Kaffebønnerne stammer fra Papua Ny Guinea, Sumatra og den Dominikanske Republik.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Adrianna er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Dianora er en hyldest til den norditalienske region Lombardiet og er en high end kaffe bestående af 100% arabica fra Guatamala.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Fabiola er en utroligt fyldig og harmonisk kaffeblend - en hyldest til den toscanske kaffetradition og ristning. Kaffen består af 75% vasket arabica og 25% robusta fra Columbia, Kenya, Guatemala og Brasilien.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Fiorenza er en spændende og raffineret kaffe - en hyldest til kaffetraditionen i den norditalienske region Piemonte. Kaffen består af 100% arabica fra Columbia, Brasilien og Sumatra.

  • 1 x

   Rigtig Kaffe Teodora er en kaffeblend med en balanceret smag - en hyldest til den stolte napolitanske kaffetradition. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

  Drikke

  • Ristretto
  • Espresso
  • Espresso Doppio (Dobbelt espresso)
  • Espresso Macchiato
  • Cafe Creme (alm. kaffe)
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Cafe au Lait (kaffe m. mælk)
  • Mælk
  • Mælkeskum
  • Varmt vand
  • Kaffekande (2, 4 eller 6 kopper)

   

  Skjult vandtank

  Vandtanken er blevet en integreret del af maskinen i EQ9-serien. Den har fået et rustfrit stål ydre og vippes let af på højre side af maskinen. Vandtanken har en kapacitet på 2,3 liter - maskinen fortæller dig, når det er tid til at fylde vandtanken, så der altid er nok vand til din foretrukne kaffe!

   

  Integreret mælkebeholder

  På maskinens venstre side sidder en integreret mælkebeholder, som let kan tages ud og fyldes med mælk. Beholderen passer i køleskabsdøren og tåler desuden vask i opvaskemaskinen.

   

  Aktiv kopvarmer

  Siemens TI907201RW EQ9 har en praktisk kopvarmer på toppen, så du kan varme dine koppe inden brygning - på den måde holder du din kaffe varm i længere tid. Kopvarmeren tændes i maskinens menu.

   

  Indstil ønskede kaffe intensitet

  I Barista Mode har du mulighed for at vælge mellem 3 intensiteter på din kaffe. Vælger du at øge intensiteten betyder det, at kaffens ekstraktionstid forlænges - vandet løber langsommere gennem kaffen, så den udnytter kaffens aroma og æteriske olier endnu mere.

   

  Mælk- og kafferækkefølge

  Som noget helt unikt ved EQ9-serien kan du indstille om du ønsker kaffen eller mælken først.

   

  SensoFlow System

  SensoFlow systemet sikrer en konstant bryggetemperatur og dermed garanterer dig maksimal espresso nydelse hver gang.

   

  CeramDrive - keramisk kaffekværn    

  Siemens TI907201RW EQ9 er udstyret med den innovative superSilent kværn, som vi kender fra EQ8-serien - dette er den mest lydsvage kværntype på markedet, takket være den indbyggede lyddæmpning. Sensorsystemet i kværnen, gør at kværnen automatisk tilpasser kværningstiden efter den kaffeblanding der er i. 

   

  Dobbeltbrygning

  De innovative maskiner fra EQ9-serien er udstyret med OneTouch DoubleCup, som giver dig mulighed for at tilberede to kopper på samme tid - med eller uden mælk.

   

  2 bønnebeholdere

  Over kværnen sidder to bønnebeholder til hele bønner - dette giver dig muligheden for at variere og vælge mellem to forskellige bønner, når du brygger kaffe. Bønnebeholderne rummer 250g og 200g hele bønner, som er beskyttet af et aromabevarende låg. Maskinen fortæller dig, når der ikke er nok bønner i beholderne.

   

  Taler dansk

  Siemens EQ9 espressomaskinen har stort grafisk display, med interaktiv menu. Espressomaskinen kan skrive mange sprog, blandt andet dansk.

   

  Automatisk rengøring

  Siemens EQ9 espressomaskinen har automatisk rengøring, hvor maskinen gennemskyller når du tænder og slukker maskinen.

   

  Pas godt på din EQ9

  Hos Rigtig Kaffe er vi autoriseret Siemens forhandler, hvilket betyder at espressomaskinen bliver hentet hos dig, hvis der opstår problemer.

   

  Husk altid at passe godt på din espressomaskine, brug kalkfilter, rengørinspiller og så skal du afkalke din espressomaskine når den beder om det.

   

  Siemens EQ9 espressomaskinen er nem at vedligeholde, og den giver selv besked når den skal renses, afkalkes eller have skiftet filter.

  MaskinkategoriFuldautomatisk
  oneTouch funktion CappuccinoJa
  oneTouch funktion Latte MachiattoJa
  oneTouch funktion Caffe LatteJa
  oneTouch funktion Espresso MacchiatoJa
  Mulighed for aromadoubleshotJa
  Separat mælk/ mælkeskum funktionJa
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1 - 2
  Programmerbare kaffestyrker13
  Programmerbare kaffemængderJa (25 - 290 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde14 cm
  Kopbelysning ved brygningJa
  DisplayTFT Farve
  Kværn/ indstillingersuperSilent ceramDrive / 6
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)250g + 200g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerAktiv
  Vandtank / sensor (tom vandtank)2,3 L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 12 kopper
  Pumpetryk19
  Automatisk mælkesystemJa
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  MælkebeholderJa
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetRustfri Stål / Rustfri Stål
  Strømforbrug (Effekt)1500 W
  Strømforbrug i standby0 watt
  Vægt11 kg
  Bredde30,1 cm
  Højde38,5 cm
  Dybde47 cm
  Kan ses i SkanderborgJa

  Om Siemens

  Siemens blev grundlagt for mere end 150 år siden og er i dag repræsenteret i mere end 190 lande.

  Lige siden begyndelsen i Tyskland har virksomhedens produkter været kendetegnet af en høj teknisk standard og med hensyn på miljøet.

  De stilrene kaffe- og espressomaskiner fra Siemens passer ind i de fleste køkkener.

  Plej din maskine med Siemens plejeprodukter


  Siemens
  Vis alle produkter fra Siemens

  0 anmeldelser af Siemens TI907201RW EQ9 Inkl 7kg Rigtig Kaffe

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: