• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Nivona CafeRomatica 859 Inkl. Rigtig Kaffe & Tilbehør

Tilbud Nivona CafeRomatica 859 Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

10 999,00 DKK

-5 049,05 DKK 16 048,05 DKK
Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
1140 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 10999 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 11398 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
387,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 10999 DKK, omkostninger 2926 DKK, samlet beløb der betales 13925 DKK.
- Læs mere


Skriv på ønskelisten

Ref: A2153
EAN: 4260083468593

Nivona CafeRomatica 859 er en helt ny, fuldautomatisk espressomaskine med rustfri stål front, kromdetaljer og et elegant design. Denne model er en del af den nyeste 800-serie, som er udført i samme design, men med nye teknologier og indstillingsmuligheder fra bl.a. 7x8-serien.

Køb her inkl. 7kg Rigtig Kaffe, Nivona mælkebeholder samt plejeprodukter - alt du har brug for, for at komme i gang!

 

Nivona CafeRomatica 859 er udstyret med det helt nye Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Kort sagt handler Aroma Balance systemet om, hvordan bryggeflowet skal foregå - ved konstant er flowet præcis det samme under hele brygningen, mens flowet ved dynamisk og intens skifter.

Det færdige resultat er meget forskelligt afhængigt af, hvilken aromaprofil, der vælges ved brygningen, og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

 

Med Nivona CafeRomatica 859 kan du programmere din maskines drikke, så temperaturer, mængder, mælk og mælkeskum passer perfekt til din smag. Du kan både ændre på standarden, så maskinen brygger samme kop hver gang, men du kan også manuelt indstille din drik inden brygningen, og desuden kan du indstille mens drikken brygges!

Takket være det helt nye Cappuccino-connoisseur system, kan du indstille brygningens rækkefølge på mælkedrikke - dvs om du ønsker kaffe først og mælk sidst, eller omvendt.

 

Som noget helt specielt for Nivona, kan du på Latte Macchiato’en indstille forholdet mellem ikke blot mælk og kaffe, men mælk, mælkeskum og kaffe! Du har dermed mulighed for at lave en helt perfekt Latte Macchiato med 1/3 kaffe, 1/3 mælk og 1/3 mælkeskum.

Nivona CafeRomatica 859 er seriens topmodel med front udført i rustfrit stål, og som udmærker sig ved at have aktiv kopvarmer på toppen, så du kan forvarme dine kopper. Kopvarmeren tændes ved et tryk på en knap, og kan indstilles til at tænde og slukke sammen med maskinen.

 

Fordele ved Nivona CafeRomatica 859

 • Ægte americano
 • Aktiv kopvarmer
 • Vælg rækkefølgen på mælk/kaffe
 • Store eller små ikoner på displayet
 • Aroma Balance system - indstil bryggeflowet
 • 1-2 kopper med og uden mælk
 • Lydisoleret kværn/kabinet

 

Pas godt på din Nivona espressomaskine. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

Espresso
Americano
Cafe Creme
Cappuccino
Latte Macchiato

Andre funktioner

Mælk
Mælkeskum
Vand
 • 1 x

  Afkalk din Nivona espressomaskine løbende for at forlænge levetiden.

 • 1 x

  Mælkesystemet på Nivona's espressomaskiner skal rengøres daglig. Kør en dosis rensevæske igennem mælkeopskummeren.

 • 1 x

  Vandkvalitet betyder meget for smagen på espresso og kaffe, derfor anbefaler vi at du bruger Claris filter i din Nivona espressomaskine.

 • 1 x

  Hold din Nivona espressomaskine fri for kaffe- og olirerester, ved at kører bruge rensepillerne jævnligt.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Chiapas er en mexicansk, økologisk kaffeblend med en medium fylde og en balanceret smag. Kaffen består af vaskede arabicabønner fra Ciapas-regionen i Mexico. 

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Guanaja er en økologisk og fairtrade certificeret kaffe med en dyb smag og kraftig fylde - en mørkristet, double roast kaffe fra Mexico, Honduras og Peru. 

 • 1 x

  Nivona CafeRomatica 859 er en helt ny, fuldautomatisk espressomaskine med rustfri stål front, kromdetaljer og et elegant design.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Brasilien, Sumatra og Guatemala.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Super Crema er en økologisk 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Peru, Sumatra og Guatemala. 

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Espresso er en harmonisk og kraftfuld kaffeblend bestående af 70% arabica og 30% robusta fra Brasilien, Indien og Vietnam.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Espresso Latte er en kaffeblend bestående af 100% arabica fra Brasilien, Columbia og Indonesion.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Antigua er en økologisk kaffeblend til dig, der er vild med en intens og kraftig smag. Kaffen består af nøje udvalgte, vaskede bønner fra Mexico (Chiapas-regionen), Guatemala og Sumatra. 

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Chanchamayo er en økologisk kaffeblend med en elegant smag og en lys ristning. Kaffen består af vaskede bønner fra Chanchamayo-provinsen i Peru.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Mount H er en økologisk kaffe med en imponerende fylde og dybe. Kaffebønnerne stammer fra Papua Ny Guinea, Sumatra og den Dominikanske Republik.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Adrianna er en hyldest til den traditionelle mørke og dybe espresso, som serveres på Sicilien. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Dianora er en hyldest til den norditalienske region Lombardiet og er en high end kaffe bestående af 100% arabica fra Guatamala.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Fabiola er en utroligt fyldig og harmonisk kaffeblend - en hyldest til den toscanske kaffetradition og ristning. Kaffen består af 75% vasket arabica og 25% robusta fra Columbia, Kenya, Guatemala og Brasilien.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Fiorenza er en spændende og raffineret kaffe - en hyldest til kaffetraditionen i den norditalienske region Piemonte. Kaffen består af 100% arabica fra Columbia, Brasilien og Sumatra.

 • 1 x

  Rigtig Kaffe Teodora er en kaffeblend med en balanceret smag - en hyldest til den stolte napolitanske kaffetradition. Kaffen består af 60% vasket arabica og 40% robusta fra Columbia og Brasilien.

 • 1 x

  Nivona Design mælkebeholderen er en praktisk og elegant løsning til mælkesystemet på din Nivona espressomaskine.

Drikke

 • Espresso
 • Cafe Creme
 • Americano
 • Cappuccino
 • Cafe Latte
 • Latte Macchiato
 • Mælk
 • Mælkeskum
 • MyCoffee (10 individuelle opskrifter)

 

Officiel Nivona forhandler

Rigtig Kaffe er eneste officielle danske Nivona forhandler - vi har naturligvis eget serviceværksted med uddannede Nivona teknikere, som tager sig kærligt af din maskine.

Med en espressomaskine fra Nivona får du en maskine i topkvalitet - bygget i Schweiz med en garanti for Premium Swiss Quality!

 

Ægte americano

I 7x8-serien introducerede Nivona en helt ny drik - nemlig en ægte Americano. Forskellen ligger i, hvordan den brygges i forhold til fx en Cafe Creme, hvor vandet løber igennem kaffen under hele brygningen. Ved en americano brygges der først en espresso, hvorefter vandet køres udenom bryggeren og sendes direkte i koppen, hvilket giver en kop kaffe uden bitterstoffer.

Statistikker

Følg med i, hvor meget din Nivona maskine brygger - maskinen har en smart indbygget tæller, der kan fortælle dig, hvor mange af hver drik, der er brygget mm.

 

Autotænd og -sluk funktion

Som standard er Nivona CafeRomatica 859 indstillet til at slukke efter 10 minutter - dette kan du ændre i menuen, så det passer til dit behov.

Du kan desuden indstille maskinen til at tænde på et bestemt tidspunkt, så den fx altid er klar, når vækkeuret ringer og morgenkaffen skal brygges.

 

Tofarvet kopbelysning

Som en lækker detalje har Nivonas nye maskiner tofarvet kopbelysning. Det betyder, at når der brygges kaffe vil belysningen være ravfarvet, og når der laves mælk vil belysningen være hvid.

 

10 x MyCoffee

Med Nivona CafeRomatica 859 har du mulighed for at programmere 10 individuelle kaffedrikke. Du kan vælge at justere på eksisterende drikke eller lave din egen “opskrift”. Din drik kan navngives som du ønsker det, fx med dit eget navn.

 

Indbygget kværn

Nivona CafeRomatica 859 har indbygget kværn, som kværner lige præcis den mængde bønner, der skal bruges til hver enkel brygning. 

 

Bønnebeholder

I espressomaskinen er der integreret bønnebeholder til 250 gram hele bønner. Hvis du ønsker at brygge en enkelt kop med formalet kaffe, er der et separat kammer til dette. Bønnebeholderen er udstyret med et aroma-beskyttende låg, så smag og aroma bevares bedst muligt.

 

Stor vandtank

Vandtanken i CafeRomatica 859 har plads til 1,8 liter vand, og ved at bruge Nivona Claris kalkfilter holdes espressomaskinen fri for kalk, samtidig med at vandet altid er frisk. Selv om du bruger vandfilter anbefaler vi at du afkalker espressomaskinen 2-3 gange årligt med Nivonas plejeprodukter.

 

Nem betjening

Når de enkelte knapper er indstillet efter dine ønsker, er det blot at trykke på en enkelt knap for espresso, kaffe, cappuccino, latte osv. Hele betjeningen af CafeRomatica 859 foregår via drejeknappen i midten, og det overskuelige display viser dit valg og status på brygningen. Som noget nyt, har Nivona introduceret muligheden for at tilpasse ikonernes størrelse - du kan nu vælge mellem de små ikoner på flere rækker eller de større ikoner.

 

Justerbar kaffestuds

Alle Nivona espressomaskiner har justerbar kaffestuds, som kan flyttes op og ned i i forhold til koppens højde. Den maksimale højde er 14 centimeter.

 

Kopvarmer

Espressomaskinen har kopplade på toppen, således dine kopper altid står nemt tilgængelige. Koppladen fungerer som kopvarmer, der ved hjælp af overskudsvarmen luner dine kopper.

 

Automatisk mælkeskummer

CafeRomatica er en super automatisk espressomaskine, som har "one touch" betjening, hvor du med et enkelt tryk kan aktivere den automatisk mælkeskummer, således espressomaskinen selv hiver mælken fra mælkekartonen eller termoflasken, skummer den, og blander mælkeskummen med espressoen direkte i koppen.

Americano Ja
Maskinkategori Fuldautomatisk
oneTouch funktion Cappuccino Ja
oneTouch funktion Latte Machiatto Ja
MyCoffee funktion Ja, 10 opskrifter
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 5
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 14 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display TFT Farve
Kværn/ indstillinger Stål / 3
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Aktiv
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,8L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Pumpetryk 15
Automatisk mælkesystem Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Stål / Sort
Strømforbrug (Effekt) 1465 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Vægt 10 kg
Bredde 24 cm
Højde 33 cm
Dybde 48 cm

Om Nivona

Nivona
Vis alle produkter fra Nivona

0 anmeldelser af Nivona CafeRomatica 859 Inkl. Rigtig Kaffe & Tilbehør

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: