Nivona CafeRomatica 769 Espressomaskine

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

4 998,00 DKK

-4 001,00 DKK 8 999,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 40-NICR769
EAN: 4260083467695

Nivona CafeRomatica 769 er en fuldautomatisk espressomaskine med en flot sølvfarvet front og en lang række fede funktioner, der gør kaffebrygningen til en leg - blot ved et tryk på en knap.

Nivonas nye 7x9-serie er en opdateret udgave af den utroligt populære 700-serie - her har maskinerne fået ny drypbakke med ridsefri overflade, samt vigtigst af alt: en helt ny kværn med en langt mere lydsvag rotationsteknologi, hvilket betyder, at lydniveauet på formalingen af kaffen er langt lavere end tidligere.

Nivona CafeRomatica 769 er udstyret med Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Det færdige resultat er meget forskelligt afhængigt af, hvilken aromaprofil, der vælges ved brygningen, og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

Takket være den indbyggede Bluetooth funktion, kan du downloade Nivonas “Smarter Coffee”-app og dermed betjene din maskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at programmere maskinens drikke, tjekke statistikker, se videoguides og meget mere.

Dette er en fuldautomatisk oneTouch espressomaskine, hvilket betyder, at når du skal brygge en kop kaffe med mælk, suger maskinen selv mælken op fra en mælkekarton eller beholder, hvorefter den varmes, skummes og hældes i koppen efterfulgt af kaffe.

Nivona CafeRomatica 769 giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe- og mælkedrik, som du ønsker det. Du har valget mellem 5 kaffestyrker, den totale mængde og forholdet mellem kaffe og mælk. Vælger du en Latte Macchiato kan du desuden justere forholdet mellem kaffe, mælk og mælkeskum, så den bliver præcist som du vil have den!

Fordele ved Nivona CafeRomatica 769

 • Praktiske hjul under bunden
 • Ægte americano
 • Aroma Balance system - indstil bryggeflowet
 • Ny, forbedret og mere lydsvag kværn
 • MyCoffee funktion - 1 personlig opskrift
 • App-funktion
 • Farvedisplay
 • Kopbelysning

 

Pas godt på din Nivona espressomaskine. Læs vores guide her

  Officiel Nivona forhandler

  Rigtig Kaffe er eneste officielle danske Nivona forhandler - vi har naturligvis eget serviceværksted med uddannede Nivona teknikere, som tager sig kærligt af din maskine.

  Med en espressomaskine fra Nivona får du en maskine i topkvalitet - bygget i Schweiz med en garanti for Premium Swiss Quality!

  Brugervenligt dansk display

  Displayet på Nivonas espressomaskiner kan indstilles til dansk. Det store farvedisplay gør det utroligt let at brygge kaffe såvel som at udføre de automatiserede rense- og afkalkningsprogrammer.

   

  Indbygget & forbedret kværn

  CafeRomatica 769 har indbygget bønnebeholder med kapacitet til 250 gram hele bønner. Kaffebønnerne ryger direkte ned i kværnen, som altid kun kværner den mænge kaffebønner der skal bruges til hver enkel kop.

  Nivona har udviklet en helt ny kværn med en mere lydsvag rotationsteknologi, hvilket betyder, at kværnen er langt mere lydsvag end på tidligere modeller.

  Kopbelysning

  Når Nivona CafeRomatica 769 brygger, aktiveres kopbelysning - blåligt lys, når der brygges noget med mælk, og ravfarvet lys, når der brygges kaffe.

   

  Programmering

  Med Nivona CafeRomatica 769 har du mulighed for at indstille de forskellige kaffedrikke og gemme indstillingerne, så du får præcis samme kop hver gang. Dette gøres under indstillingen for opskrifter. Du har desuden mulighed for at lave din egen kaffedrik "MyCoffee", hvor du vælger hvilken drik, der tages udgangspunkt i. Derefter indstiller du ønsket forhold mellem mælk og kaffe, styrker mm. så din yndlingskaffe gemmes her.

   

  Stor vandtank

  Vandtanken har en kapacitet på 2,2 liter, og med Nivonas Claris filter installeret direkte i vandtanken beskyttes espressomaskinen mod kalk, samtidig med at vandet altid er friskt. Husk at aktivere filteret under indstillinger.

   

  Nem betjening

  Espressomaskinen betjenes hurtigt og nemt via de to drejeknapper. Den højre bruges til at vælge, hvilken kaffetype du ønsker og den venstre til at vælge styrke og mængde. Vælg styrke ved at trykke på knappen og mængde ved at dreje.

   

  Tilpas dit valg

  Med Nivona CafeRomatica 769 har du rig mulighed for at indstille hver enkel kop så den bliver præcis som du ønsker det. Vælg mellem 5 forskellige styrker, 3 forskellige temperaturer og mængden tilpasset fra 40 ml. til 240 ml. Når du har indstillet det en gang husker maskinen det, så du brygger din personlige kop med et enkelt tryk. Ved en cappuccino kan du vælge forholdet mellem kaffe og mælk og ved en latte macchiato kan du vælge forholdet mellem kaffe, mælk og skum.

   

  Automatisk mælkesystem

  Denne fuldautomatiske espressomaskine er naturligvis udstyret med automatisk mælkesystem og "one touch" system, således espresso og latte macchiato brygges med et enkelt tryk på én knap. Mælkesystemet suger selv mælken fra mælkekartonen eller flasken via mælkeslange systemet.

  Rengøringen af mælkesystemet er utroligt let med en Nivona espressomaskine - maskinen sørger selv for at skylle mælkedyserne og mælkeslangen igennem, så mælkeresterne fjernes - du skal blot sætte skylningen i gang.

   

  Justerbar kaffestuds

  Kaffestudsen på Nivona CafeRomatica 769 kan justeres op og ned, således du kan brygge i kopper der er helt op til 14 centimeter høje.

   

  Hele bønner eller malet kaffe

  Nivona CafeRomatica 769 har en lille tragt hvor maskine kan påføres malet kaffe direkte til hver enkelt kop, hvis du ønsker at brygge med en special kaffe.

  MaskinkategoriFuldautomatisk
  KaffedrikkeLungo
  KaffedrikkeCafe Creme / sort kaffe
  KaffedrikkeEspresso
  KaffedrikkeAmericano
  MælkedrikkeMælkeskum
  MælkedrikkeCappuccino
  MælkedrikkeVarm mælk
  MælkedrikkeLatte Macchiato
  MælkesystemJa - fuldautomatisk
  MælkebeholderKøbes som tilbehør
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  MyCoffee funktionJa, 1 opskrift
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1
  Programmerbare kaffestyrker5
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde14 cm
  Kopbelysning ved brygningJa
  DisplayTFT Farve
  Kværn/ indstillingerStål / 3
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)250g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerOverskudsvarme
  Vandtank / sensor (tom vandtank)2,2L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Pumpetryk15
  App-funktionJa
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetSølv / Sort
  Strømforbrug (Effekt)1455 W
  Strømforbrug i standby0 watt
  Bredde24 cm
  Højde34 cm
  Dybde46 cm
  Vægt10 kg

  Om Nivona

  Nivona
  Vis alle produkter fra Nivona

  0 anmeldelser af Nivona CafeRomatica 769 Espressomaskine

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: