Ref: 40-NICR769

- EAN: 4260083467695

Spar 44%
Nivona CafeRomatica 769

Fra

Nivona CafeRomatica 769 Espressomaskine

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

4.999,00 DKK

8.999,00 DKK

Spar 4.000,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Aroma Balance system
 • Kværn med lydsvag rotationsteknologi
 • MyCoffee funktion - 1 personlig opskrift
 • App-funktion – Bluetooth
 • TFT Farvedisplay & OneTouch
 • Drypbakke med ridsefri overflade
 • Tofarvet kopbelysning 

Produktbeskrivelse

Nivona CafeRomatica 769 er en fuldautomatisk espressomaskine med en flot sølvfarvet front og en lang række fede funktioner, der gør kaffebrygningen til en leg - blot ved et tryk på en knap.

Nivonas nye 7x9-serie er en opdateret udgave af den utroligt populære 700-serie - her har maskinerne fået ny drypbakke med ridsefri overflade, samt vigtigst af alt: en helt ny kværn med en langt mere lydsvag rotationsteknologi, hvilket betyder, at lydniveauet på formalingen af kaffen er langt lavere end tidligere.

Nivona CafeRomatica 769 er udstyret med Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Det færdige resultat er meget forskelligt afhængigt af, hvilken aromaprofil, der vælges ved brygningen, og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

Takket være den indbyggede Bluetooth funktion, kan du downloade Nivonas “Smarter Coffee”-app og dermed betjene din maskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at programmere maskinens drikke, tjekke statistikker, se videoguides og meget mere.

Dette er en fuldautomatisk oneTouch espressomaskine, hvilket betyder, at når du skal brygge en kop kaffe med mælk, suger maskinen selv mælken op fra en mælkekarton eller beholder, hvorefter den varmes, skummes og hældes i koppen efterfulgt af kaffe.

Nivona CafeRomatica 769 giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe- og mælkedrik, som du ønsker det. Du har valget mellem 5 kaffestyrker, den totale mængde og forholdet mellem kaffe og mælk. Vælger du en Latte Macchiato kan du desuden justere forholdet mellem kaffe, mælk og mælkeskum, så den bliver præcist som du vil have den!

Officiel Nivona forhandler

Rigtig Kaffe er eneste officielle danske Nivona forhandler - vi har naturligvis eget serviceværksted med uddannede Nivona teknikere, som tager sig kærligt af din maskine.

Med en espressomaskine fra Nivona får du en maskine i topkvalitet - bygget i Schweiz med en garanti for Premium Swiss Quality!

Brugervenligt display

Displayet på Nivonas espressomaskiner kan indstilles til dansk. Det store farvedisplay gør det utroligt let at brygge kaffe såvel som at udføre de automatiserede rense- og afkalkningsprogrammer.

Indbygget & forbedret kværn

Nivona har udviklet en helt ny kværn med en mere lydsvag rotationsteknologi, hvilket betyder, at kværnen er langt mere lydsvag end på tidligere modeller.

CafeRomatica 769 har indbygget bønnebeholder med kapacitet til 250 gram hele bønner. Kaffebønnerne ryger direkte ned i kværnen, som altid kun kværner den mænge kaffebønner der skal bruges til hver enkel kop.

Kopbelysning

Når Nivona CafeRomatica 769 brygger, aktiveres kopbelysning - blåligt lys, når der brygges noget med mælk, og ravfarvet lys, når der brygges kaffe.

Programmering

Med Nivona CafeRomatica 769 har du mulighed for at indstille de forskellige kaffedrikke og gemme indstillingerne, så du får præcis samme kop hver gang.

Vælg mellem 5 forskellige styrker, 3 forskellige temperaturer og mængden tilpasset fra 40 ml. til 240 ml. Når du har indstillet det en gang husker maskinen det, så du brygger din personlige kop med et enkelt tryk. Ved en cappuccino kan du vælge forholdet mellem kaffe og mælk og ved en latte macchiato kan du vælge forholdet mellem kaffe, mælk og skum. Du har desuden mulighed for at lave din egen kaffedrik "MyCoffee", hvor du vælger hvilken drik, der tages udgangspunkt i. Derefter indstiller du ønsket forhold mellem mælk og kaffe, styrker mm. så din yndlingskaffe gemmes her.

Automatisk mælkesystem

Denne fuldautomatiske espressomaskine er naturligvis udstyret med automatisk mælkesystem og "one touch" system, således espresso og latte macchiato brygges med et enkelt tryk på én knap. Mælkesystemet suger selv mælken fra mælkekartonen eller flasken via mælkeslange systemet.

Rengøringen af mælkesystemet er utroligt let med en Nivona espressomaskine - maskinen sørger selv for at skylle mælkedyserne og mælkeslangen igennem, så mælkeresterne fjernes - du skal blot sætte skylningen i gang.

App Funktion

Takket være den indbyggede Bluetooth funktion, kan du downloade Nivonas “Smarter Coffee”-app og dermed betjene din maskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at programmere maskinens drikke, tjekke statistikker, se videoguides og meget mere.

Justerbar kaffestuds

Kaffestudsen på Nivona CafeRomatica 769 kan justeres op og ned, således du kan brygge i kopper der er helt op til 14 centimeter høje.

Stor vandtank

Vandtanken har en kapacitet på 2,2 liter, og med Nivonas Claris filter installeret direkte i vandtanken beskyttes espressomaskinen mod kalk, samtidig med at vandet altid er friskt. Husk at aktivere filteret under indstillinger.

Nem betjening

Espressomaskinen betjenes hurtigt og nemt via de to drejeknapper. Den højre bruges til at vælge, hvilken kaffetype du ønsker og den venstre til at vælge styrke og mængde. Vælg styrke ved at trykke på knappen og mængde ved at dreje.

Hele bønner eller malet kaffe

Nivona CafeRomatica 769 har en lille tragt hvor maskine kan påføres malet kaffe direkte til hver enkelt kop, hvis du ønsker at brygge med en special kaffe.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 1 opskrift
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 5
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 14 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display TFT Farve
Kværn/ indstillinger Stål / 3
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,2L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Pumpetryk 15
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Sølv / Sort
Strømforbrug (Effekt) 1455 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 24 cm
Højde 34 cm
Dybde 46 cm
Vægt 10 kg

Accessories

Nivona

0 anmeldelser af Nivona CafeRomatica 769 Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse