• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Nivona CafeRomatica 779

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

5 278,00 DKK

-3 721,00 DKK 8 999,00 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
568 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 5278 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 5677 DKK.
- Læs mere
Sparxpres


Ref: 40-NICR779
EAN: 4260083467794

Nivona CafeRomatica 779 er en fuldautomatisk espressomaskine med en flot hvid front, der giver maskinen et utroligt elegant og stilrent look - en smuk espressomaskine med en lang række fede funktioner, der gør kaffebrygningen til en leg - blot ved et tryk på en knap.

Nivonas nye 7x9-serie er en opdateret udgave af den utroligt populære 700-serie - her har maskinerne fået ny drypbakke med ridsefri overflade, samt vigtigst af alt: en helt ny kværn med en langt mere lydsvag rotationsteknologi, hvilket betyder, at lydniveauet på formalingen af kaffen er langt lavere end tidligere.

Nivona CafeRomatica 779 er udstyret med Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Det færdige resultat er meget forskelligt afhængigt af, hvilken aromaprofil, der vælges ved brygningen, og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

Takket være den indbyggede Bluetooth funktion, kan du downloade Nivonas “Smarter Coffee”-app og dermed betjene din maskine via din smartphone eller tablet. App’en giver dig mulighed for at programmere maskinens drikke, tjekke statistikker, se videoguides og meget mere.

Dette er en fuldautomatisk oneTouch espressomaskine, hvilket betyder, at når du skal brygge en kop kaffe med mælk, suger maskinen selv mælken op fra en mælkekarton eller beholder, hvorefter den varmes, skummes og hældes i koppen efterfulgt af kaffe.

Nivona CafeRomatica 779 giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe- og mælkedrik, som du ønsker det. Du har valget mellem 5 kaffestyrker, den totale mængde og forholdet mellem kaffe og mælk. Vælger du en Latte Macchiato kan du desuden justere forholdet mellem kaffe, mælk og mælkeskum, så den bliver præcist som du vil have den!

Fordele ved Nivona CafeRomatica 779

 • Praktiske hjul under bunden
 • Ægte americano
 • Aroma Balance system - indstil bryggeflowet
 • Ny, forbedret og mere lydsvag kværn
 • MyCoffee funktion - 1 personlig opskrift
 • App-funktion
 • Farvedisplay

 

Pas godt på din Nivona espressomaskine. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

Espresso
Americano
Cafe Creme
Lungo
Cappuccino
Latte Macchiato

Andre funktioner

Mælk
Mælkeskum
Vand

Drikke

 • Espresso
 • Cafe Creme
 • Lungo
 • Americano
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Mælk
 • Mælkeskum
 • MyCoffee (1 individuel opskrift)

 

Officiel Nivona forhandler

Rigtig Kaffe er eneste officielle danske Nivona forhandler - vi har naturligvis eget serviceværksted med uddannede Nivona teknikere, som tager sig kærligt af din maskine.

Med en espressomaskine fra Nivona får du en maskine i topkvalitet - bygget i Schweiz med en garanti for Premium Swiss Quality!

Brugervenligt dansk display

Displayet på Nivonas espressomaskiner kan indstilles til dansk. Det store farvedisplay gør det utroligt let at brygge kaffe såvel som at udføre de automatiserede rense- og afkalkningsprogrammer.

 

Indbygget & forbedret kværn

CafeRomatica 779 har indbygget bønnebeholder med kapacitet til 250 gram hele bønner. Kaffebønnerne ryger direkte ned i kværnen, som altid kun kværner den mænge kaffebønner der skal bruges til hver enkel kop.

Nivona har udviklet en helt ny kværn med en mere lydsvag rotationsteknologi, hvilket betyder, at kværnen er langt mere lydsvag end på tidligere modeller.

Kopbelysning

Når Nivona CafeRomatica 779 brygger, aktiveres kopbelysning - blåligt lys, når der brygges noget med mælk, og ravfarvet lys, når der brygges kaffe.

 

Programmering

Med Nivona CafeRomatica 779 har du mulighed for at indstille de forskellige kaffedrikke og gemme indstillingerne, så du får præcis samme kop hver gang. Dette gøres under indstillingen for opskrifter. Du har desuden mulighed for at lave din egen kaffedrik "MyCoffee", hvor du vælger hvilken drik, der tages udgangspunkt i. Derefter indstiller du ønsket forhold mellem mælk og kaffe, styrker mm. så din yndlingskaffe gemmes her.

 

Stor vandtank

Vandtanken har en kapacitet på 2,2 liter, og med Nivonas Claris filter installeret direkte i vandtanken beskyttes espressomaskinen mod kalk, samtidig med at vandet altid er friskt. Husk at aktivere filteret under indstillinger.

 

Nem betjening

Espressomaskinen betjenes hurtigt og nemt via de to drejeknapper. Den højre bruges til at vælge, hvilken kaffetype du ønsker og den venstre til at vælge styrke og mængde. Vælg styrke ved at trykke på knappen og mængde ved at dreje.

 

Tilpas dit valg

Med Nivona CafeRomatica 779 har du rig mulighed for at indstille hver enkel kop så den bliver præcis som du ønsker det. Vælg mellem 5 forskellige styrker, 3 forskellige temperaturer og mængden tilpasset fra 40 ml. til 240 ml. Når du har indstillet det en gang husker maskinen det, så du brygger din personlige kop med et enkelt tryk. Ved en cappuccino kan du vælge forholdet mellem kaffe og mælk og ved en latte macchiato kan du vælge forholdet mellem kaffe, mælk og skum.

 

Automatisk mælkesystem

Denne fuldautomatiske espressomaskine er naturligvis udstyret med automatisk mælkesystem og "one touch" system, således espresso og latte macchiato brygges med et enkelt tryk på én knap. Mælkesystemet suger selv mælken fra mælkekartonen eller flasken via mælkeslange systemet.

Rengøringen af mælkesystemet er utroligt let med en Nivona espressomaskine - maskinen sørger selv for at skylle mælkedyserne og mælkeslangen igennem, så mælkeresterne fjernes - du skal blot sætte skylningen i gang.

 

Justerbar kaffestuds

Kaffestudsen på Nivona CafeRomatica 779 kan justeres op og ned, således du kan brygge i kopper der er helt op til 14 centimeter høje.

 

Hele bønner eller malet kaffe

Nivona CafeRomatica 779 har en lille tragt hvor maskine kan påføres malet kaffe direkte til hver enkelt kop, hvis du ønsker at brygge med en special kaffe.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 1 opskrift
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 5
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 14 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display TFT Farve
Kværn/ indstillinger Stål / 3
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,2L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Pumpetryk 15
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Hvid / Sort
Strømforbrug (Effekt) 1455 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 24 cm
Højde 34 cm
Dybde 46 cm
Vægt 10 kg

Om Nivona

Nivona
Vis alle produkter fra Nivona

1 anmeldelse af Nivona CafeRomatica 779

Samlet bedømmelse: 4,0 ud af 5 stjener baseret på 1 anmeldelser
Daniel 27/10 2020

En fantastisk maskine til prisen, som er dog desværre meget begr

Jeg var i tvivl om jeg skulle give 3 eller 4 stjerner. Jeg fik købt Nivona 759 (som ikke findes her på siden længere), men denne maskine er stort set identisk på alle de vigtige funktioner. I sin tid fik jeg købt maskinen til 6000kr og nu er prisen næsten en tudse under hvilket lige giver den de 4 stjerner.

Maskinen har rigtig mange funktioner til prisen, hvilket ikke kan findes på nogen anden maskine. Hjemme hos os laver vi stort set kun americano, som denne maskine sagtens kan lave ved et enkelt tryk.

Maskinen kan sagtens lave en god og smagfuld kop kaffe, men det kræver man finder de helt rigtige bønner, dette skyldes at kværnen er meget begrænset på indstillinger. Der er kun træ kværnindstillinger hvilket ikke giver den helt store mulighed for at man kan finde den helt rigtige indstilling til ens kaffe. Espresso er meget sensitiv over for små udsving i temperatur og kværnindstillinger. Det betyder at hvis dine bønner er bare lidt for lyse eller for mørke får du enten en sur eller meget bitter kaffe, jeg har været igennem flere pakker af bønner indtil jeg fandt noget som fungerede godt. (jeg bruger selv Lavazza supercrema). Derudovr er kværnen slet ikke konsistent i den måde den kværner bønnerne på, så alle kopper smager lidt anderledes. Det er i det hele taget en meget ringe kværn som er i maskinen, hvilket er synd fordi bare en lidt bedre kværn havde løftet hele oplevelsen, og jeg havde gerne smidt 1000kr mere efter en bedre kværn i maskinen. Det er trods alt et af de vigtigste komponenter i en espressomaskine.

Brygenheden kan maksimalt holde 11.6g kaffe, som jeg husker det. Det er under mængden af en klassisk dobbelshot således er kopperne med kaffe relative små. Det betyder også at mælkekaffer som latte og cappuccino hurtigt bliver vandet i smagen. Løsningen er dog ret enkel, man skal bare lave en ekstra omgang espresso til disse drikke. Selve mælkeskummeren klare det fint men mælken er ikke specielt varm således skal mælkedrikke drikkes med det samme og selv der kan de være lidt til den kolde side. Resultatet er at min kone som elsker latte aldrig rigtig laver latte på den.

Måske er mine forventninger for høje, men jeg vil ønske jeg havde brugt flere penge på en bedre maskine, jeg tror ikke man kan få en den maskine som jeg ønsker for 5-6000 kr og man skal nok nærmere op og bruge 10000.
Misforstå mig ikke maskinen er helt fin og andre maskiner i prisklassen laver på ingen måder bedre kaffe, vi er glade for vores køb, men ser bare også frem til en opgradering i fremtiden.

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: