• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gaggia Babila Inkl 9x400g Rigtig Kaffe

Tilbud Gaggia Babila Inkl 9x400g Rigtig Kaffe Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

9 899,00 DKK

-1 539,55 DKK 11 438,55 DKK
Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
1030 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 9899 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 10298 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
350,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 9899 DKK, omkostninger 2687 DKK, samlet beløb der betales 12586 DKK.
- Læs mere


Ref: A2341
EAN: 8710103806387

Gaggia Babila er en eksklusiv og elegant fuldautomatisk espressomaskine udført i rustfrit stål. Maskinen gør det muligt at lave en lang række kaffe og mælkedrikke ved blot et tryk på en knap.

Med Gaggia Babila kan du brygge espresso, kaffe og mælkedrikke efter autentiske italienske traditioner - blot ved et tryk på en knap. Oplev den dejlige duft af friskmalet kaffe, når maskinen maler bønnerne inden brygningen. Takket være det digitale display og de tydelige knapper, får du en utroligt brugervenlig maskine, som på ganske kort tid tilbereder en bred vifte af kaffedrikke.

 

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, som maler præcis den mængde bønner, som skal bruges til den valgte drik. Du bestemmer selv, hvor stærk en kop kaffe, du ønsker ved at justere kaffestyrken i frem forskellige trin (meget mild til meget stærk), og som noget helt særligt kan du også styre mængden af crema og intensiteten ved at dreje på knappen over kaffeudløbet og dermed justere gennemløbstiden. Jo langsommere gennemløbstid, jo kraftigere bliver smagen.

 

Gaggia Babila er udstyret med en praktisk mælkekaraffel, som tilsluttes maskinen, når du ønsker at brygge kaffe med mælk - fx en cappuccino. Maskinen skummer mælken ad to omgange for at sikre, at luftboblerne i mælken fjernes, så resultatet bliver cremet og fint skum.

 

Ved brygning af lungo og espresso, har du muligheden for at vælge, hvor stor en kop, du ønsker - dette kan programmeres via menuen eller ved at holde knappen inde på den ønskede drik og herefter trykke på tilbage knappen, når den ønskede mængde er opnået. Ved brygning af latte macchiato eller cappuccino har du desuden mulighed for at justere forholdet mellem mælk og kaffe, så du får præcis den type drik, du ønsker - fremgangsmåden er den samme.

 

Gaggia Babila er udover mælkekaraflen også udstyret med en manuel steamer, så du selv kan opskumme og varme din mælk i en stålkande og dermed have fuld kontrol over resultatet.

Husk at rengøre, afkalke og vedligeholde din Gaggia Babila. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

Ristretto
Espresso
Espresso Macchiato
Cafe Creme
Lungo
Flat White
Cappuccino
Latte Macchiato

Andre funktioner

Mælkeskum
Vand
Damp
 • 1 x Gaggia Babila

  Gaggia Babila er en eksklusiv og elegant fuldautomatisk espressomaskine udført i rustfrit stål. Maskinen gør det muligt at lave en lang række kaffe og mælkedrikke ved blot et tryk på en knap.

 • 1 x Rigtig Kaffe Honduras No. 1 - 400g

  Rigtig Kaffe Honduras No. 1 er en 100% vasket arabica bestående af nøje udvalgte bønner fra Honduras - en sødmefuld og velbalanceret kaffe med noter af chokolade og malt.

 • 1 x Rigtig Kaffe Tanzania No. 2 - 400g

  Rigtig Kaffe Tanzania No. 2 er en 100% vasket arabica udelukkende fra den afrikanske republik Tanzania. Bønnerne er nøje udvalgte og resultatet er en ekstravagant kaffe med en vinøs duft og en fremragende fylde!

 • 1 x Rigtig Kaffe Peru No. 3 - 400g

  Rigtig Kaffe Peru No. 3 er en økologisk fairtrade kaffe bestående af 100% vasket arabica udelukkende fra Peru - en kaffe med en fin syre og en let floral duft.

 • 1 x Rigtig Kaffe Colombia No. 4 - 400g

  Rigtig Kaffe Colombia No. 4 er en 100% vasket arabica fra Colombia - en sødmefuld og meget lækker kaffe med en skøn fylde samt en rund og blød smag.

 • 1 x Rigtig Kaffe Kenya No. 5 - 400g

  Rigtig Kaffe Kenya No. 5 er en 100% vasket arabica fra det østafrikanske land, Kenya - en kraftig og utroligt spændende kaffe med en meget fyldig body.

 • 1 x Rigtig Kaffe Papua New Guinea No. 6 - 400g

  Rigtig Kaffe Papua New Guinea No. 6 er en økologisk 100% vasket arabica fra Papua New Guinea, som er den østlige halvdel af øen New Guinea - en spændende kaffe med et eksotisk twist!

 • 1 x Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 - 400g

  Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 er en 100% vasket arabica fra den mellemamerikanske republik, Guatemala - en kaffe med en frisk og dejlig duft og en kort eftersmag.

 • 1 x Rigtig Kaffe Brasilien No. 8 - 400g

  Rigtig Kaffe Brasilien No. 8 er en 100% arabica bestående af udelukkende brasilianske peaberry bønner - en dejlig mild og rund kaffe med en afdæmpet eftersmag.

 • 1 x Rigtig Kaffe Indonesien No. 9 - 400g

  Rigtig Kaffe Indonesien No. 9 er en 100% vasket arabica fra Gayo-regionen i det nordlige Sumatra - en fyldig og utroligt delikat kaffe af højeste kvalite21

Drikke

 • Ristretto
 • Espresso
 • Cafe Creme
 • Lungo
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Espresso Macchiato
 • Flat white

 

Preinfusion

Med Gaggia Babila kan du vælge, om du ønsker at gøre brug af den indbyggede Preinfusion indstilling - du kan vælge mellem on/off/extra. Preinfusion betyder kort sagt, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

 

Keramisk kværn

Takket være den indbyggede keramiske kværn, maler maskinen selv bønnerne og kun den mængde, der skal bruges til den ønskede kop kaffe. Fordelen ved brug af hele bønner er, at de naturlige olier og aromaer bevares indtil bønnen males og du får dermed den bedste kaffeoplevelse.

 

Quick Heat Boiler

Takket være quick heat boiler-teknologien er maskinen lynhurtigt opvarmet, så den altid er klar til at brygge kaffe. Dette betyder også, at maskinen kan brygge flere kopper i træk uden at skulle varme op i mellemtiden.

 

Stor vandtank

Vandtanken har en kapacitet på 1,5L og når den trænger til at blive fyldt, vil dette vises på maskinens display, så du altid er sikker på, der er vand nok til brygningen.

Vi anbefaler, at du bruger et kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

 

1-2 kopper kaffe

Gaggia Babila giver dig muligheden for at lave to kopper kaffe ad gangen ved blot at trykke to gange på den ønskede kaffeknap.

 

Udtagelig bryggeenhed

Brygenheden kan tages ud ved at åbne servicedøren på siden af maskinen. For at få det bedste kafferesultat, er det er vigtigt at rengøre bryggeeenheden mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så kaffefedt, kaffegrums og lignende skylles væk. Maskinen har desuden et indbygget renseprogram, hvor der ved hjælp af en fedtopløsende rensetablet kan rengøres i dybden.

 

Programmerbare drikke

Programmeringen af kaffe- og mælkemængder foregår enten via maskinens “Beverage”-menu eller ved at holde den ønskede knap inde til displayet viser “Memo”. Nu begynder kaffebrygningen, og når den ønskede mængde er opnået, trykkes der blot på tilbageknappen for at stoppe udløbet og gemme indstillingen.

 

Justerbar kaffestuds

Juster kaffestudsen op og ned således den passer til koppen, på den måde undgår du at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 15 cm.

 

Automatisk skylning før og efter brug

Når Gaggia Babila tændes og slukkes skylles maskinen igennem med vand, for at fjerne evt. rester af kaffe. Dette betyder, at du får en helt frisk og lækker kop kaffe hver gang.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Espresso
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 5
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 15 cm
Kopbelysning ved brygning Nej
Display Ja
Kværn/ indstillinger Keramisk / 15
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 300g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,5L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 10 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Stål / Sølv
Strømforbrug (Effekt) 1400 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 24,5 cm
Højde 36 cm
Dybde 42 cm
Vægt 13 kg

Om Gaggia

Gaggia
Vis alle produkter fra Gaggia

Filer

Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

0 anmeldelser af Gaggia Babila Inkl 9x400g Rigtig Kaffe

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: