• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gaggia Velasca Prestige Inkl 9x400g Rigtig Kaffe

Leveringstid: 6-10 dage

Gratis levering på dette produkt

5 666,00 DKK

-1 772,55 DKK 7 438,55 DKK
Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
607 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 5666 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 6065 DKK.
- Læs mere
Sparxpres


Ref: A2342
EAN: 8710103809272

Gaggia Velasca Prestige er en elegant fuldautomatisk espressomaskine med rustfri stål front. Du får mulighed for at brygge espresso, lungo og cappuccino og opleve den autentiske italienske kaffenydelse ved blot et tryk på en knap.

  

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, som maler præcis den mængde kaffe, der skal bruges til den valgte kop kaffe.

 

Gaggia Velasco Prestige er fuldautomatisk og udstyret med en mælkekaraffel, som fyldes med mælk og monteres på maskinens front, hvorefter du kan lave cappuccino, "baby cappuccino" og mælkeskum ved blot et tryk på en knap. Maskinen opskummer og doserer selv den mælk, der skal bruges til den valgte drik, og forholdet mellem mælkeskum og kaffe kan let justeres ved at holde "Cappuccino"-knappen inde i 5 sekunder, hvorefter der vil stå "Memo" på displayet og brygningen begynder. Når koppen indeholder den ønskede mængde, trykkes der blot på knappen igen, og indstillingen er gemt. Samme fremgangsmåde gør sig gældende, hvis du ønsker at indstille størrelsen på hhv espresso og lungo.

 

Mælkekaraflen kan stilles i køleskabet efter brug og tåler desuden vask i opvaskemaskinen. Med "Caraffe Quick Clean"-knappen kan du foretage en hurtig skylning af mælkedysen, når du har brugt mælkesystemet.

 

Takket være det overskuelige TFT-display er det utroligt let at betjene Gaggia Velasco - ved et tryk på en knap brygger maskinen 1-2 kopper espresso eller lungo samt en mælkedrik, og inden brygningen kan du justere kaffestyrken i 5 forskellige trin - fra mild til stærk.

Ved brygning af to kopper, maler maskinen kaffebønner og brygger kaffen ad to omgange, så hver kop får den rette styrke og størrelse.

 

Fordele ved Gaggia Velasca Prestige

 • Keramisk, lydsvag kværn
 • TFT display
 • Udtagelig bryggeenhed
 • Preinfusion
 • 1-2 kopper ad gangen
 • Automatisk mælkesystem
 • Stor vandtank og bønnebeholder

 

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

Husk at rengøre, afkalke og vedligeholde din Gaggia Velasca. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

Espresso
Espresso Macchiato
Lungo
Cappuccino

Andre funktioner

Mælkeskum
Vand

Preinfusion

Med Gaggia Velasca Prestige kan du vælge, om du ønsker at gøre brug af den indbyggede Preinfusion indstilling - du kan vælge mellem on/off/extra. Preinfusion betyder kort sagt, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

 

Keramisk kværn

Takket være den indbyggede keramiske kværn, maler maskinen selv bønnerne og kun den mængde, der skal bruges til den ønskede kop kaffe. Fordelen ved brug af hele bønner er, at de naturlige olier og aromaer bevares indtil bønnen males og du får dermed den bedste kaffeoplevelse.

 

Quick Heat Boiler

Takket være quick heat boiler-teknologien er maskinen lynhurtigt opvarmet, så den altid er klar til at brygge kaffe. Dette betyder også, at maskinen kan brygge flere kopper i træk uden at skulle varme op i mellemtiden.

 

Stor frontbetjent vandtank

Vandtanken er monteret som en skuffe på forsiden af maskinen, der let kan trækkes ud, når vandtanken skal fyldes. Vandtanken har en kapacitet på 1,5L og når den trænger til at blive fyldt, vil et symbol vises på maskinens display. 

Vi anbefaler, at du bruger et kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

 

1-2 kopper kaffe

Gaggia Velasca Prestige giver dig muligheden for at lave to kopper kaffe eller en mælkedrik ad gangen ved blot at trykke to gange på den ønskede kaffeknap.

 

Udtagelig bryggeenhed

Brygenheden kan tages ud ved at åbne servicedøren på siden af maskinen. For at få det bedste kafferesultat, er det er vigtigt at rengøre bryggeeenheden mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så kaffefedt, kaffegrums og lignende skylles væk. 

 

Programmerbare kaffeknapper

Gaggia Velasca Prestige er udstyret med to kaffeknapper til hhv. espresso og Lungo. Programmeringen af kaffemængden foregår ved at holde den ønskede knap inde til displayet viser “Memo”. Nu begynder kaffebrygningen, og når den ønskede mængde er opnået, trykkes der blot på knappen for at stoppe udløbet og gemme indstillingen.

 

Justerbar kaffestuds

Juster kaffestudsen op og ned således den passer til koppen, på den måde undgår du at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 12 cm.

 

Nem frontbetjening

Vandtank og affaldsbeholder betjenes direkte foran, så det ikke er nødvendigt at flytte maskinen for at komme til.

 

Intuitiv afkalkningsproces

Gaggia Velasca fortæller selv, når det er tid til at afkalke ved at vise “Calc Clean”-symbolet på displayet. Afkalkningsprocessen er ganske let at udføre og sikrer din maskine en lang levetid.

 

Automatisk skylning før og efter brug

Når Gaggia Velasca Prestige tændes og slukkes skylles maskinen igennem med vand, for at fjerne evt. rester af kaffe. Dette betyder, at du får en helt frisk og lækker kop kaffe hver gang.

 • 1 x Gaggia Velasca Prestige

  Gaggia Velasca Prestige er en elegant fuldautomatisk espressomaskine med rustfri stål front. Du får mulighed for at brygge espresso, lungo og cappuccino og opleve den autentiske italienske kaffenydelse ved blot et tryk på en knap.

 • 1 x Rigtig Kaffe Honduras No. 1 - 400g

  Rigtig Kaffe Honduras No. 1 er en 100% vasket arabica bestående af nøje udvalgte bønner fra Honduras - en sødmefuld og velbalanceret kaffe med noter af chokolade og malt.

 • 1 x Rigtig Kaffe Tanzania No. 2 - 400g

  Rigtig Kaffe Tanzania No. 2 er en 100% vasket arabica udelukkende fra den afrikanske republik Tanzania. Bønnerne er nøje udvalgte og resultatet er en ekstravagant kaffe med en vinøs duft og en fremragende fylde!

 • 1 x Rigtig Kaffe Peru No. 3 - 400g

  Rigtig Kaffe Peru No. 3 er en økologisk fairtrade kaffe bestående af 100% vasket arabica udelukkende fra Peru - en kaffe med en fin syre og en let floral duft.

 • 1 x Rigtig Kaffe Colombia No. 4 - 400g

  Rigtig Kaffe Colombia No. 4 er en 100% vasket arabica fra Colombia - en sødmefuld og meget lækker kaffe med en skøn fylde samt en rund og blød smag.

 • 1 x Rigtig Kaffe Kenya No. 5 - 400g

  Rigtig Kaffe Kenya No. 5 er en 100% vasket arabica fra det østafrikanske land, Kenya - en kraftig og utroligt spændende kaffe med en meget fyldig body.

 • 1 x Rigtig Kaffe Papua New Guinea No. 6 - 400g

  Rigtig Kaffe Papua New Guinea No. 6 er en økologisk 100% vasket arabica fra Papua New Guinea, som er den østlige halvdel af øen New Guinea - en spændende kaffe med et eksotisk twist!

 • 1 x Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 - 400g

  Rigtig Kaffe Guatemala No. 7 er en 100% vasket arabica fra den mellemamerikanske republik, Guatemala - en kaffe med en frisk og dejlig duft og en kort eftersmag.

 • 1 x Rigtig Kaffe Brasilien No. 8 - 400g

  Rigtig Kaffe Brasilien No. 8 er en 100% arabica bestående af udelukkende brasilianske peaberry bønner - en dejlig mild og rund kaffe med en afdæmpet eftersmag.

 • 1 x Rigtig Kaffe Indonesien No. 9 - 400g

  Rigtig Kaffe Indonesien No. 9 er en 100% vasket arabica fra Gayo-regionen i det nordlige Sumatra - en fyldig og utroligt delikat kaffe af højeste kvalite21

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Lungo
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 5
Programmerbare kaffemængder Ja (20 - 240 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 11,5 cm
Kopbelysning ved brygning Nej
Display TFT
Kværn/ indstillinger Keramisk / 10
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 300g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,5L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 10 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Stål / Sort
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 25,6 cm
Højde 34 cm
Dybde 44,4 cm
Vægt 8,9 kg

Om Gaggia

Gaggia
Vis alle produkter fra Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Velasca Prestige Inkl 9x400g Rigtig Kaffe

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: