• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gaggia Cadorna Milk Inkl. 6kg Super Crema

Nyhed Gaggia Cadorna Milk Inkl. 6kg Super Crema Vis stort billede

Denne vare kan ses i vores butik i Skanderborg

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

5 999,00 DKK

-2 799,70 DKK 8 798,70 DKK
Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
640 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 5999 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 6398 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
221,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 5999 DKK, omkostninger 1957 DKK, samlet beløb der betales 7956 DKK.
- Læs mere


Ref: A2591
EAN: 8710103903772

Gaggia Cadorna Milk er en fuldautomatisk espressomaskine med otte forskellige kaffe- og mælkedrikke på programmet, som brygges ved blot et tryk på en knap. Autentisk italiensk kaffenydelse, når det er bedst!

Maskinen er utroligt let at anvende takket være det intuitive og brugervenlige TFT display, der guider dig igennem ethvert forløb - uanset om du skal brygge kaffe med og uden mælk eller rengøre og vedligeholde maskinen. Under displayet finder du frem store knapper til hhv. tænd/sluk, brugerprofiler, hjem, indstillinger samt start/stop - med andre ord, så er alle funktioner hurtige at tilgå.

Ved et tryk på knappen ud for en kaffe- eller mælkedrik, åbner du op for muligheden for at indstille kaffestyrke i fem forskellige trin, temperatur, kaffemængde samt om du ønsker at brygge en eller to kopper. På den måde kan du hurtigt og nemt tilpasse drikken, så du får præcis den kop kaffe, du bedst kan lide.

Takket være de fire personlige brugerprofiler, kan du gemme indstillingerne for hver enkel drik, så de altid er tilpasset din kaffesmag. Du åbner let din profil via "My favourites"-knappen og vælger den profil, du ønsker at anvende. Hereefter skal du blot vælge den kaffedrik, du har lyst til, trykke på start og efter et øjeblik er du klar til at nyde din friskbryggede kaffe.

Maskinen er udstyret med Gaggias nye automatiske CAPPinCUP-mælkesystem, som består af en opskummer, der tilsluttes den medfølgende mælkebeholder med en kapacitet på 0,5 liter. Når du ønsker at brygge eksempelvis en cappuccino eller latte macchiato, sørger maskinen selv for at suge mælken op fra beholderen, opskumme og sende det ned i koppen, hvorefter kaffen brygges.

Gaggia Cadorna Milk er en elegant sort espressomaskine med frontbetjent vandtank og grumsbeholder. Maskinen er perfekt til dig, der ønsker en brugervenlig og bekvemmelig maskine, der brygger en fremragende kop kaffe - både med og uden mælk.

Fordele ved Gaggia Cadorna Milk

 • Overskuelig betjening via TFT display
 • Ni forskellige kaffe- og mælkedrikke
 • 4 personlige brugerprofiler
 • Preinfusion
 • CAPPinCUP automatisk mælkesystem
 • Udtagelig bryggeenhed
 • Espresso-bakke
 • 14,5cm frihøjde

Rigtigkaffe.dk er eneste officielle forhandler af Gaggia i Danmark, og har egen import af maskinerne direkte fra Milano, og eget serviceværksted i Skanderborg.

 

OBS. Det er vigtigt at du anvender de rigtige plejeprodukter til din espressomaskine. Læs mere her

One-touch kaffedrikke

Ristretto
Espresso
Americano
Cafe Creme
Lungo
Cappuccino
Cafe au lait
Latte Macchiato

Andre funktioner

Mælkeskum
Vand

Drikke

 • Ristretto
 • Espresso
 • Espresso Lungo
 • Kaffe
 • Americano
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Cafe au Lait
 • Mælkeskum
 • Varmt vand

CAPPinCUP mælkesystem

Gaggia Cadorna Milk er en fuldautomatisk espressomaskine og kan dermed lave mælkedrikke ved blot et tryk. Det innovative og bekvemmelige system sørger selv for at dosere den rette mængde mælk, skumme den og sende den ned i koppen, hvorefter kaffen brygges oveni. 

Preinfusion

Maskinen er udstyret med Preinfusion, hvilket betyder at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

Espresso-bakke

Når du skal brygge espresso, kan du med fordel vælge at trække Espresso-bakken ud og stille kopperne herpå. På den måde kan du få kaffeudløbet endnu tættere på koppen, så du undgår stænk, samt opnår en endnu bedre crema.

4 personlige brugerprofiler

Ved at oprette en personlig brugerprofil, kan du indstille hver enkel drik, så den passer præcis til dine behov. Indstillingerne gemmes, så du blot skal trykke start - du behøver dermed ikke ændre på styrke, kaffemængde eller lignende hver gang.

Nyt interface

Det nye, store TFT farvedisplay gør det langt mere simpelt at overskue indstillingsmuligheder, renseprogrammer osv. Du kan bladre mellem flere sider, for at finde frem til den ønskede kaffedrik - på Gaggia Cadorna Milk finder du espresso, kaffe, cappuccino og latte macchiato på side 1 og de resterende drikke findes på de næstkommende sider.

Keramisk kværn

Gaggia Cadorna er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, der selv sørger for at dosere og male præcis den mængde bønner, der skal bruges til den valgte kaffedrik. Formalingsgraden kan justeres i 10 trin, så du kan tilpasse formalingen til de bønner, du ønsker at bruge. Kværnen må kun justeres, mens den kører.

Beholder til kaffebønner

Den indbyggede bønnebeholder har en kapacitet på op til 300g hele bønner og er udstyret med et aromabevarende låg, så bønnerne holder sig friske. Har du brug for at brygge en kop kaffe med eksempelvis koffeinfri kaffe, kan du med fordel anvende formalet kaffe-funktionen, som gør det muligt at tilføje en skefuld malet kaffe.

Stor vandtank

Maskinen er udstyret med en frontbetjent vandtank med en kapacitet på 1,5 liter. Vandtanken kan tages ud af maskinen og fyldes direkte under vandhanen. Vi anbefaler, at du bruger et Gaggia Intenza kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

Udtagelig bryggeenhed

Bryggeenheden kan tages ud ved at åbne servicedøren på siden af maskinen. For at få det bedste kafferesultat, er det er vigtigt at rengøre bryggeeenheden mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så kaffefedt, kaffegrums og lignende skylles væk. 

Justerbart kaffeudløb

Kaffeudløbet kan justeres op og ned således den passer til koppen. Maskinens frihøjde er 14,5 cm.

Varmt vand-funktion

Gaggia Cadorna Milk giver dig muligheden for at tappe varmt vand til eksempelvis te. Dette gøres ved at trykke på den pågældende knap på displayet, hvorefter vandet kommer ud af steameren.

 • 1 x Gaggia Cadorna Milk

  Gaggia Cadorna Milk er en fuldautomatisk espressomaskine med otte forskellige kaffe- og mælkedrikke på programmet, som brygges ved blot et tryk på en knap. Autentisk italiensk kaffenydelse, når det er bedst!

 • 6 x Rigtig Kaffe Super Crema 1000g

  Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Brasilien, Sumatra og Guatemala.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 5
Programmerbare kaffemængder Ja
Maks. Glas- & Kophøjde 14,5 cm
Display TFT
Kværn/ indstillinger Keramisk / 10
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 300g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,5L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 10 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Sort / Sort
Strømforbrug (Effekt) 1900 W
Bredde 26 cm
Højde 38 cm
Dybde 40 cm
Vægt 9,3 kg
Kan ses i Skanderborg Ja

Om Gaggia

Gaggia
Vis alle produkter fra Gaggia

0 anmeldelser af Gaggia Cadorna Milk Inkl. 6kg Super Crema

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: