• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Jura Giga 6 Alu

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

29 995,00 DKK


Ref: 30-15310
EAN: 7610917153107

Jura Giga 6 er den nye “Top of the Line” fuldautomatiske espressomaskine, som er spækket med de nyeste teknologier, specifikationer og fede features! Dette er maskinen, som gør brygningen til en leg. 

Maskinen er en luksus model og takket være den nyeste teknologi, er Giga 6 funktionel, driftsikker samt effektiv. Samtidig får du et fantastisk resultat af kaffespecialiteter, både med og uden mælk. Denne maskine er udstyret med 2 elektronisk justerbare keramiske kværne, to pumper samt to termoblokke, som sikrer dig kaffedrikke i ægte barista kvalitet - endda 2 ad gangen.

De to elektronisk justerbare kaffekværne er noget helt særligt for denne kaffemaskine. Kværnene sørger for at kværne dine bønner optimalt og i den finhed, som du ønsker. Du kan være sikker på, at Giga 6 kværner dine bønner med suverænt præcise resultater i hele levetiden, samtidig med at du får mulighed for at anvende to forskellige slags bønner, da to kværne også betyder to bønnebeholdere. Du kan derfor lave et mix af dine yndlingsbønner og få en helt speciel kaffe serveret.

Indmaden i Giga 6 er optimeret for at sikre de bedste betingelser for den kombinerede styrke fra 2 varmesystemer samt 2 pumper. Dette gør det muligt for dig at tilberede kaffe og mælk samt kaffe og mælkeskum samtidigt. Dette resulterer i en større række kaffespecialiteter, såsom flat white, cortado m.m, samtidig med du kan brygge 2 drikke på én gang - og det gælder både kaffedrikke og mælkedrikke.

Maskinen har desuden fået nogle designløft, hvor ingeniørerne har fokuseret på drypbakken. Den skal kunne fjernes let og ubesværet, tømmes og sættes i igen med blot én hånd. Giga 6 er derfor udstyret med en drypbakke, hvor delenes tyngdepunkter er optimeret, så du undgår spild samt der er lavet et større udløb til selve spildet, således du nemmere kan få tømt din bakke.

Juras Giga 6 er brugervenlig og maskinens store 4,3” touchscreen-farvedisplay, gør det til en leg for dig at finde frem til dine favorit kaffespecialiteter. Maskinen har indbygget algoritme (smart mode), som sørger for at tilpasse startsiden efter dine præferencer og symbolerne på drikkene kan tilpasses så de vises med eller uden navn. 

Med en Jura Giga 6 får du en professionel-maskine med alt det bedste fra Jura - du får P.E.P funktion, I.W.S, den nyeste kværn samt utallige indstillingsmuligheder på kaffe og mælkedrikke. Maskinen er ligeledes udstyret med en smart kandefunktion, som kendes fra Juras erhvervsmaskiner, så du kan brygge en hel kande kaffe ad gangen.

Takket være det unikke mælkesystem, har du muligheden for at indstille på mælketemperaturen i 10 forskellige niveauer - på både mælk og mælkeskum. Mælkesystemet justerer automatisk mængden af mælk og/eller mælkeskum afhængigt af, hvordan din mælkedrik er indstillet.

Jura Giga 6 er ligeledes udstyret med Juras smarte P.E.P teknologi (Pulse Extraction Process), som blev introduceret i Z6. Denne teknologi gør det muligt at forlænge ekstraktionstiden på f.eks. espresso ved at pumpe vandet igennem kaffen med hurtige pulseringer - dette betyder, at kaffen og vandet er i berøring i længere tid, så der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Med Giga 6 får du desuden I.W.S (Intelligent Water System), som sørger for en chip i bunden af hvert filter registreres i maskinen, således din filterkapacitet konstant overvåges og du dermed sikres vand af bedste kvalitet. En anden ting som er specielt ved Giga 6 er en software, som aktiverer en helt ny feature kaldet intelligent forvamning af bryggekammeret. Dette betyder, at bryggekammeret (såfremt den forudsatte temperatur er sat til høj og at der er gået mere end 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen af en espresso, cortado m.m. Dette sikrer en optimal temperatur samt en endnu bedre aroma.

Jura Giga 6 får du et teknologisk vidunder, der vil give dig en kaffeoplevelse i verdensklasse. Maskinen leveres med Jura Smart Connect installeret, så du let kan styre din espressomaskine via Jura Coffee App på din smartphone.

 

Pas godt på din Jura espressomaskine. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

Espresso
Doppio
Cortado
Espresso Macchiato
Americano
Cafe Creme
Lungo
Flat White
Cappuccino
Cafe au lait
Latte Macchiato
Kande

Andre funktioner

Mælk
Mælkeskum
Vand

Officiel Jura forhandler

Autoriseret Jura-forhandler
 • Autoriseret Jura forhandler
 • Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne
 • Uddannet personale
 • Løbende support og service

Drikke

 • 2 Latte macchiato
 • 2 Flat white
 • 2 Cappuccino
 • 2 Cafe latte
 • 2 Macchiato
 • 1-2 Kaffe
 • 1-2 Espresso
 • 1-2 Barista Lungo (Americano)
 • 1-2 Caffé Barista
 • 1-2 Cortado
 • 1 Espresso Doppio
 • Kande
 • Mælk
 • Mælkeskum
 • Varmt vand
 • Varmt vand til grøn te

Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

Jura Giga 6 er udstyret med det intelligente Claris Smart filtersystem (Introduceret i Z6 og efterfølgende modeller). Dette filter er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

 • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
 • Maskinen kan aflæse, når et filter er opbrugt
 • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
 • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
 • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter

Dupliker og personaliser drikke

Er I ikke enige om, hvordan eksempelvis en cappuccino eller latte skal indstilles? Med Jura Giga 6 kan I duplikere drikkene, lave jeres egne foretrukne indstillinger og navngive dem efter eget ønske - du kan dermed blot trykke på start og få præcis den kaffe- eller mælkedrik, du bedst kan lide.

 

Justerbart kaffeudløb

Kaffe- og mælkeudløb kan justeres til en kophøjde mellem 6,9-15,8 centimeter. Bredden på kaffeudløbet kan desuden justeres til mellem 2-5 cm, hvilket giver perfekt mulighed for at brygge to kopper kaffe ad gangen.

 

Variabel kaffestyrker

Jura Giga 6 har 10 kaffestyrker, så du kan vælge præcis hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Brygkammeret kan rumme 5-16g kaffe, hvilket giver dig mulighed for utroligt præcist at indstille din styrke.

 

Kopbelysning

Giga 6 er udstyret med elegant hvid og ravfarvet kopbelysning.

 

Indbygget kværn og bønnebeholder

Bønnebeholderne har plads til 280 gram hele bønner pr. beholder dvs. en kapacitet på 560g i alt. Når espressomaskinen skal brygge, kværnes lige præcis den mængde bønner der skal bruges til den enkelte kop, og takket være de to elektronisk justerbare keramiske kværne, får du et præcist og suverænt resultat hver gang.

Tænd/sluk funktion

Jura Giga 6 er udstyret med tænd/sluk-funktion, som gør det muligt for dig at sætte en timer på, hvornår du gerne vil have maskinen tænder om morgenen f.eks. samt slukker igen. Systemet giver dig mulighed for at indstille hver dag til et bestemt tidspunkt eller ét generelt tidspunkt alle ugens dage. Du har derfor rig mulighed for at nå en morgenkaffe til trods for den travle hverdag.

Stor vandtank

Espressomaskinen har en stor 2,6 liters vandtank, som kan tages af, når den skal fyldes. Vandtanken kan både gå op ad, og til siden, alt efter hvor du har bedst plads. 

 

Afkalkning af maskinen

Vi anbefaler at bruge et kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Kande
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Espresso
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cortado
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 10
Programmerbare kaffemængder Ja (15 - 240 ml)
Programmerbare temperaturer 3
Maks. Glas- & Kophøjde 15,8 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display TFT m. touch
Kværn/ indstillinger Keramisk / selvjusterende
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 280g + 280g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,6L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 20 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Ja
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Aluminium
Strømforbrug (Effekt) 2300 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 32 cm
Højde 41,5 cm
Dybde 48 cm
Vægt 18 kg
Kan ses i Skanderborg Ja

Om Jura

Jura
Vis alle produkter fra Jura

0 anmeldelser af Jura Giga 6 Alu

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Andre produkter i samme kategori: