This product is not visible to your customers. Publish Back

Spar 18%
Miele CM 5510 Silence Alusølv Billigst på PriceRunner

Fra

Miele CM 5510 Silence Alusølv Espressomaskine

Leveringstid Dette produkt er ikke længere på lager
Gratis levering på dette produkt

6.928,00 DKK

8.494,00 DKK

Spar 1.566,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Delbetaling
198 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.928 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 198 kr. Samlede kreditomk. 2.576 kr. Samlet tilbagebetaling 9.504 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,76%. Der er fortrydelsesret.

  • 2 personlige brugerprofiler
  • Kompakt og elegant design
  • DirectSensor touchskærm
  • OneTouch for Two - bryg to kopper på en gang
  • Justerbar kaffe, mælk og mælkeskum
  • Silence kværn - 50% mere lydsvag 
Delbetaling
198 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.928 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 198 kr. Samlede kreditomk. 2.576 kr. Samlet tilbagebetaling 9.504 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 17,76%. Der er fortrydelsesret.

Produktbeskrivelse

Miele CM 5510 er en kompakt, brugervenlig og elegant fuldautomatisk espressomaskine med et praktisk touchdisplay og individuelle profiler, der gør det muligt at lave personlige indstillinger på alle kaffe- og mælkedrikke.

Denne model hedder Silence, hvilket skyldes, at den er udstyret med en ny og mere lydsvag motor under kværningen. Du kan derfor sagtens brygge en kaffe- eller mælkedrik tidligt om morgenen eller sent om aftenen uden at forstyrre dine omgivelser.

Maskinen giver dig mulighed for at brygge 1-2 kopper kaffe med og uden mælk ad gangen, og du har i alt syv forskellige drikke at vælge mellem (ristretto, espresso, kaffe, dobbelt kaffe, cappuccino, cafe latte og latte macchiato) samt varm mælk og mælkeskum. CM 5510 er desuden udstyret med en praktisk varmt-vandsfunktion, så du hurtigt og let tappe vand til fx en kop te eller kakao.

Via maskinens overskuelige menu kan du tilpasse de forskellige drikke, så de bliver præcist, som du vil have det i forhold til mængden af kaffe og mælk samt kaffestyrke og temperatur. Du kan ligeledes vælge, om du ønsker at anvende Preinfusion eller ej - dvs om maskinen skal fugte den malede kaffe med en smule vand inden brygning. Dette gør, at aromastofferne lettere frigives, hvilket giver en mere intens kaffeoplevelse.

Med det fuldautomatiske mælkesystem doserer maskinen selv den mængde mælk, der skal bruges til den pågældende drik. Systemet suger mælken op via en slange, som enten kan stikkes direkte i mælkekartonen eller kobles til en mælkebeholder. Efter brygningen vil maskinen bede om at få skyllet mælkesystemet og mælkeslangen igennem - dette gøres ved blot et tryk på en knap. En hygiejnisk og praktisk funktion, der sikrer det bedste resultat ved hver eneste brygning.

Miele CM 5510 giver dig mulighed for at oprette to individuelle profiler, således man kan tilpasse alle drikkene efter sin egen smag og gemme indstillingerne i sin personlige profil. På den måde har du altid dine foretrukne indstillinger klar og kan blot trykke på den ønskede drik for at starte brygningen. Navnet på den valgte profil vises automatisk i øverste venstre hjørne på displayet, og der skiftes let mellem profilerne ved at åbne op for indstillings-menuen på displayet.

Miele CM 5510's kompakte og elegante udseende vil med sikkerhed passe til ethvert køkken. Maskinens front er udført i alusølv-farvet plastik, og fås desuden i rosaguld.

OneTouch for Two

Miele CM 5510 er udstyret med et dobbeltbrygningssystem, der gør det muligt at brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen - både med og uden mælk.

AromaticSystem

Mere plads til mere smag. Det dynamiske bryggekammer i Mieles espressomaskiner udvider sig, når vandet strømmer ind. Dermed blandes kaffepulver og vand særligt intensivt, og kaffesmagen bliver endnu mere intens. Glæd dig til en herlig, duftende kaffe med et tydeligt nydelsesplus.

Brugerprofiler - Gem indstillingerne til dine favoritdrikke

Gem dine favoritdrikke i en af op til 2 personlige brugerprofiler, og lad din espressomaskine fra Miele give dig en personlig hilsen. I brugerprofilen er alle parametrene for din favoritdrik gemt: Malemængde, vandtemperatur, vandmængde og eventuel mælketilberedning. Individuel kaffenydelse.

ComfortClean: nem rengøring af løsdele

Takket være Miele ComfortClean er det let at rengøre maskinens løsdele - den aftagelige vandtank, drypbakke og grumsbeholder kan alle rengøres i opvaskemaskinen.

Silence grinder

Denne model hedder Silence, hvilket skyldes, at den er udstyret med en ny og mere lydsvag motor under kværningen. Du kan derfor sagtens brygge en kaffe- eller mælkedrik tidligt om morgenen eller sent om aftenen uden at forstyrre dine omgivelser.

Automatisk skylning af mælkerør

Med en CM 5510 får du den højeste komfort for efter brygning af en kaffedrik med mælk kan maskinen rengøres automatisk.

Varmt vand til te og kakao

CM 5510 er desuden udstyret med en praktisk varmt-vandsfunktion, så du hurtigt og let tappe vand til fx en kop te eller kakao.

Udtagelig bryggeenhed

Maskinens bryggeenhed kan let fjernes og rengøres under rindende vand, så kaffefedt og kaffegrums fjernes. Det anbefales at gøre dette en gang om ugen, for at sikre den bedste hygiejne.

Individuelle indstillinger - Gem selv din favoritsmag

Afhængig af kaffesort og smagsintensitet kan de individuelle brygningsparametre indstilles individuelt: Malegrad, malemængde, bryggetemperatur, forbrygning samt vandmængde. På den måde får din kaffespecialitet den perfekte aroma fra enhver kaffesort og ristning. Og derved opnår du altid den bedste aroma i hver eneste kaffe.

Hele bønner eller malet kaffe

Maskinen har indbygget kværn og maler selv den mængde kaffe, der skal anvendes til den valgte kop kaffe - 6-14g pr. kop. Skulle man have lyst til at brygge en enkelt kop med fx en koffeinfri kaffe, kan man tilføje op til 12g malet kaffe og anvende "Malet kaffe"-funktionen, hvorefter maskinen og brygger en kop kaffe på dette.

Kaffe- og tekande-funktion

Som noget helt særligt, har Miele CM 5510 en smart og praktisk kaffe- og tekande-funktion, som gør det muligt at brygge op til 1 liter ad gangen (3-8 kopper) - perfekt, hvis du skal servere kaffe eller te for mange på én gang.

Brugervenligt display

Med det intuitive og brugervenlige DirectSensor display, er Miele CM 5510 utroligt let at bruge, uanset om du skal brygge en dejlig kop kaffe eller rengøre, afkalke eller lignende.

Justerbart kaffeudløb

Kaffeudløbet kan justeres til en kophøjde mellem 8-13,5 cm, så der er god plads til store krus og glas.

Smart opbevaring af mælkeslange

Bag døren, hvor du også finder bryggeenheden, har Miele lavet en smart opbevaringsløsning til mælkeslangen, hvor den let kan gemmes, når du ikke har brug for at brygge mælkedrikke. På den måde, har du altid mælkeslangen lige ved hånden.

Pas godt på din Miele espressomaskine

Mieles espressomaskiner har automatiserede rengørings- og afkalkningsprogrammer, som gør det let for dig, at passe bedst muligt på den. Vi anbefaler, at du anvender filtreret vand, så du undgår at få kalk ind i maskinens system - her kan du enten vælge at bruge en vandfilterkande eller en smart filterpude.

Testet til at holde til 25.000 brygninger

Mieles espressomaskiner er lavet i kvalitetsmaterialer og er testet til at holde til hele 25.000 brygninger - svarende til 20 års brug.

Medfølgende tilbehør

  • Afkalkningsmiddel
  • Rensetabs
  • Mælkeslange
Maskinkategori Fuldautomatisk
Serie Miele CM 5510
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Kande
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Espresso
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
MyCoffee funktion Ja, 2 opskrifter
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 7
Programmerbare kaffemængder Ja
Programmerbare temperaturer Ja
Maks. Glas- & Kophøjde 13,5 cm
Kopbelysning ved brygning Nej
Display type Touchskærm
Display DirectSensor
Kværn/ indstillinger Stål / 5
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 200g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,3L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Nej
Grumsbeholder kapacitet ca. 6 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Nej
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front / kabinet Sølv / Sort
Bredde 24,1 cm
Højde 36 cm
Dybde 46 cm
Features ECO mode
Features AromaticSystem
Features Programmerbare brugerprofiler
Features Børnesikring
Plejekomfort Aftagelig mælkeslange
Plejekomfort Udtagelig bryggeenhed
Plejekomfort ComfortClean
Plejekomfort Automatisk skyllefunktion
Plejekomfort Indbyggede rengøringsprogrammer
Plejekomfort Automatisk skylning af mælkesystem
Miele

0 anmeldelser af Miele CM 5510 Silence Alusølv Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Skriv anmeldelse