Videochat eller skriv med en rådgiver

Videochat direkte om din næste espressomaskine

Videochat eller skriv med os

Få videorådgivning til din næste espressomaskine

Tal direkte med en rådgiver man-fre fra. 10 til 12.
Du kan se os, men vi kan ikke se dig.

Videochat er åben man-fre fra kl. 10 til 12.

Der er pt. ingen videorådgivere tilgængelige. Du kan i stedet skrive med vores chatbot.

eller

Skriv med en sælger

Se om vores chatbot kan hjælpe dig - ellers viderestilles du til en af vores sælgere.

Ref: A4188

- EAN: 7610917153329

Spar 2%
Jura ENA 8 Touch Full Nordic White Inkl. Kaffe & Mælkebeholder
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

Fra

Jura ENA 8 Touch Full Nordic White Espressomaskine Inkl. Kaffe & Mælkebeholder

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

8.999,00 DKK

9.189,95 DKK

Spar 190,95 DKK

Finansiering over 12-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Smart Mode (AI): Favoritterne vises på skærmen
 • Touch Display
 • 12 forskellige kaffespecialiteter med og uden mælk  
 • AromaG3 kværn – 60% mindre kaffegrums i kværnen
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret
 • P.E.P teknologi – længere ekstraktionstid
 • Jura Ena 8: Vinder af “Reddot Award” 2019

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Jura mælkebeholderen i glas er en elegant og praktisk løsning til Juras private espressomaskiner. Beholderen har en kapacitet på 0,5 liter.

   

  Glasmælkebeholderen er ikke blot en mere elegant løsning end en mælkekarton - den har også en række hygiejnisk fordele, da mælkeslangens ydreside aldrig kommer i kontakt med mælken. Mælkeslangen kobles til metalrøret inde i beholderen via låget, hvilket betyder at mælken fra beholder til kop kun er i kontakt med lukkede flader.

   

  Glasbeholderen og låget tåler vask i opvaskemaskine og kan stå i køleskabslågen, når den ikke er i brug. Låget og metalrøret er fremstillet af rustfrit stål.

  1 x

  Ref: 30-72570

  1 anmeldelser 

  Jura mælkebeholderen i glas er en elegant og praktisk løsning til Juras private espressomaskiner....

  Kapacitet 0,5 L
 • Se produkt Vare info

  Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra Brasilien, Sumatra og Guatemala.

  Du får en medium til mørkristet kaffe med en flot og fyldig smag og duft, hvor du vil opleve noter af chokolade og nødder. Eftersmagen er velafbalanceret med en let sødme.

  Super Crema er en utroligt spændende kaffe takket være kombinationen af arabicabønner fra Syd- og Mellemamerika samt Indonesien. Du får en kaffe med en god fylde og power, som giver en utroligt lækker espresso med en flot, tæt crema. Rigtig Kaffe Super Crema lever virkelig op til sit navn, og giver dig en utroligt autentisk italiensk espressooplevelse.

  Rigtig Kaffes blå serie består af fire forskellige kaffeblends, som er skabt udfra en forståelse for, hvordan kaffe skal ristes og håndteres, for at få den absolut bedste oplevelse - uanset om man er til en dampende espresso eller en cremet latte. 

  Holdbarhed: Alt kaffe fra eget mærke “Rigtig Kaffe” er pakket i en beskyttet atmosfære, som er en blanding af nitrogen og kulsyre. Denne beskyttende atmosfære har til formål at fortrænge ilten, så kaffens gode smag ikke udsættes for iltning.

  Fra ristning og 24 mdr. frem kan du altid regne med, at smagen fortsat er god. Kaffen fordærves ikke, men mister aroma over tid. 

  1 x

  Ref: 25B-20111

  2 anmeldelser 

  Rigtig Kaffe Super Crema er en 100% arabica kaffeblend bestående af nøje udvalgte bønner fra...

  Kaffestyrke Medium
  Ristedato Super Crema 1kg: 30.06.2021
  Bedst før Super Crema 1kg: 30.06.2023
 • Se produkt Vare info
  [vc_row][vc_column][vc_column_text]

  Læs barista & kaffeekspertens anmeldelse af Jura ENA 8 her.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Forbedret Jura AromaG3 kværn

  Med Juras nye og forbedrede AromaG3 kværn, efterlader maskinen over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere - du får derfor også helt friskkværnet kaffe til den første kop! Kværnen har ligeledes fået en opgradering og er nu endnu hurtigere og mere præcis, så du får mest muligt ud af dine kaffebønner.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="764" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="763" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  P.E.P funktion

  Jura ENA 8 Touch er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Bluetooth-klar

  Ved hjælp af Jura Smart Connect (købes separat), kan du via Bluetooth styre din Jura ENA 8 Touch gennem Juras app J.O.E.® (JURA Operating Experience). Med J.O.E.® kan du nemt og intuitivt via din mobil eller tablet betjene og hermed udnytte alle mulighederne på din maskine - du kan bl.a. redigere og indstille de forskellige drikke, som maskinen kan lave.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="618" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="762" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Justerbart kaffeudløb

  Kaffeudløbet kan justeres til en kophøjde på 5,5 - 13,8 centimeter, så der er rig plads til både de små og store krus.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Variabel kaffestyrker

  Jura ENA 8 Touch har 10 kaffestyrker, så du kan vælge, hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Brygkammeret kan rumme 6-10g kaffe, hvilket giver dig mulighed for ret præcist at indstille din styrke.

  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="765" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="760" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Indbygget kværn og bønnebeholder

  Bønnebeholderen har plads til 125 gram hele bønner. Når Jura ENA 8 Touch skal brygge, kværnes lige præcis den mængde bønner der skal bruges til den enkelte kop.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="3/4"][vc_column_text]

  Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

  Jura ENA 8 Touch er udstyret med Claris Smart filtersystem. Filteret er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

  • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
  • Maskinen kan aflæse, når et filter er opbrugt
  • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
  • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
  • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
  • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter
  [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_single_image image="761" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

  Automatisk skylning af mælkesystem

  Som noget nyt har Jura introduceret en automatisk skylning af mælkesystemet, som starter 15 minutter efter, der sidst er brygget noget med mælk. Du undgår dermed at mælkerester sætter sig fast i systemet, og sikrer at maskinen altid er klar til at brygge.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

  Afkalkning af maskinen

  Vi anbefaler at bruge et kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  1 x

  Ref: 30-15332

  Smart Mode (AI): Favoritterne vises på skærmen Touch Display 12 forskellige kaffespecialiteter...

  Maskinkategori Fuldautomatisk
  Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
  Farve front/ kabinet Hvid / Hvid

Produktbeskrivelse

Jura ENA 8 Touch Full Nordic White er en kompakt, brugervenlig og utroligt elegant fuldautomatisk espressomaskine - nu med et lækkert, intuitivt touch display og helt hvidt kabinet.

Touch displayet er udstyret med kunstig intelligens (AI), hvor en algoritme konstant overvåger dine foretrukne valg, så startskærmen automatisk viser de 2 eller 4 drikke, du brygger oftest. Symbolerne på drikkene kan tilpasses så de vises med eller uden navn.

Vælg mellem hele 12 forskellige kaffe- og mælkedrikke, herunder de to nye specialiteter: Cortado og Juras svar på americano - Caffé Barista.

Maskinen er udstyret med den nyeste teknologi, og giver dig rig mulighed for at justere dine kaffedrikke præcis, som du ønsker dem - fx kan du indstille kaffemængder, forholdet mellem mælk og kaffe samt kaffestyrke i 10 forskellige niveauer.

Der er ved denne fuldautomatiske espressomaskine sørget for det hele. Jura ENA 8 Touch er udstyret med AromaG3 kværn, som sørger for, at maskinen efterlader over 60% mindre kaffegrums i kværnen end på tidligere maskiner.

En anden ting som er specielt ved Ena 8 Touch Full er en software, som aktiverer en helt ny feature kaldet intelligent forvamning af bryggekammeret. Dette betyder, at bryggekammeret (såfremt den forudsatte temperatur er sat til høj og at der er gået mere end 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen af en espresso, cortado m.m. Dette sikrer en optimal temperatur samt en endnu bedre aroma.

Maskinen er desuden udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process) teknologi, som giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso eller ristretto. Ved P.E.P teknologien pumpes vandet igennem kaffe med små hurtige pulseringer, således vandet og kaffen er i berøring med hinanden i længere tid og dermed skaber mere aroma ud af bønnerne. Denne teknologi bruges dog ikke på de større kaffespecialiteter, da den længere ekstrationstid på disse vil forringe kvaliteten på den enkelte kop, idet man derved trækker bitterhed ud af kaffebønnerne.

En helt ny ting for Juras nye serie er, at ENA 8 serien er udstyret med en 360° runde vandtank. Strukturen på vandtanken kombineret med den cylindriske form er inspireret af elegante krystalkarafler, og du får derfor en vandtank, som glimter på fornemste vis og skaber referencer til diamanter.

Jura ENA 8 Touch Full Nordic White designet med inspiration fra den nordiske naturs enkelthed på en smuk og klar snevejrsdag. Farven signalerer en verden med renhed, klarhed og enkelhed.

Fås også i følgende farver: Massive Aluminium, Metropolitan Black

Jura ENA 8 har i 2019 vundet “Reddot Award” for sit stilrene og enkle design kombineret med suveræn kaffeteknologi.

Læs barista & kaffeekspertens anmeldelse af Jura ENA 8 her.

Forbedret Jura AromaG3 kværn

Med Juras nye og forbedrede AromaG3 kværn, efterlader maskinen over 60% mindre kaffegrums i kværnen end tidligere - du får derfor også helt friskkværnet kaffe til den første kop! Kværnen har ligeledes fået en opgradering og er nu endnu hurtigere og mere præcis, så du får mest muligt ud af dine kaffebønner.

P.E.P funktion

Jura ENA 8 Touch er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Bluetooth-klar

Ved hjælp af Jura Smart Connect (købes separat), kan du via Bluetooth styre din Jura ENA 8 Touch gennem Juras app J.O.E.® (JURA Operating Experience). Med J.O.E.® kan du nemt og intuitivt via din mobil eller tablet betjene og hermed udnytte alle mulighederne på din maskine - du kan bl.a. redigere og indstille de forskellige drikke, som maskinen kan lave.

Justerbart kaffeudløb

Kaffeudløbet kan justeres til en kophøjde på 5,5 - 13,8 centimeter, så der er rig plads til både de små og store krus.

Variabel kaffestyrker

Jura ENA 8 Touch har 10 kaffestyrker, så du kan vælge, hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Brygkammeret kan rumme 6-10g kaffe, hvilket giver dig mulighed for ret præcist at indstille din styrke.

Indbygget kværn og bønnebeholder

Bønnebeholderen har plads til 125 gram hele bønner. Når Jura ENA 8 Touch skal brygge, kværnes lige præcis den mængde bønner der skal bruges til den enkelte kop.

Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

Jura ENA 8 Touch er udstyret med Claris Smart filtersystem. Filteret er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

 • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
 • Maskinen kan aflæse, når et filter er opbrugt
 • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
 • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
 • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter

Automatisk skylning af mælkesystem

Som noget nyt har Jura introduceret en automatisk skylning af mælkesystemet, som starter 15 minutter efter, der sidst er brygget noget med mælk. Du undgår dermed at mælkerester sætter sig fast i systemet, og sikrer at maskinen altid er klar til at brygge.

Afkalkning af maskinen

Vi anbefaler at bruge et kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cortado
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 10
Programmerbare kaffemængder Ja (15 - 240 ml)
Programmerbare temperaturer 3
Maks. Glas- & Kophøjde 13,8 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display Touchskærm
Kværn/ indstillinger AromaG3
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 125g
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,1L
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 10 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Købes som tilbehør
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Hvid / Hvid
Strømforbrug (Effekt) 1450 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 27,1 cm
Højde 32,3 cm
Dybde 44,5 cm
Vægt 9,4 kg
Kan ses i Skanderborg Ja
Jura
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

0 anmeldelser af Jura ENA 8 Touch Full Nordic White Espressomaskine Inkl. Kaffe & Mælkebeholder

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse