Ref: A4229

- EAN: 7610917153558

Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

Fra

Jura E8 (EB) 2020 PianoBlack Espressomaskine Inkl. Kopvarmer & Cool Control 0,6L

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt

11.889,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • Jura Professionel Aromakværn, som sikrer ca. 12% mere aroma
 • Nyt Fluid system muliggør tilberedningen Lungo- & Caffè 
 • Det nye Fluid system sikrer også en endnu lettere og enkel mælkesystemrens (One-Touch)
 • Smart Mode (AI): Favoritterne vises på skærmen
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret
 • Extra Shot funktion - til når du ønsker en ekstra stærk kaffespecialitet med mælk
 • 17 forskellige kaffespecialiteter med og uden mælk

Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Jura Cool Control er en ny og opdateret udgave af den smarte og praktiske mælkekøler, som er perfekt til dig, der gerne vil nyde en cappuccino eller latte nemt og bekvemt.

  Mælkekøleren har en kapacitet på 0,6 liter og tilsluttes direkte til stikkontakten, hvorefter den indbyggede køler sørger for at holde mælkens temperatur på 4-8°C. Den indvendige beholder af rustfrit stål fyldes let, uden at den behøver at blive fjernet fra mælkekøleren. 

  Som noget nyt har Jura Cool Control fået niveau-indikator i låget, som viser, hvor meget mælk der er tilbage i beholderen, og om der skal fyldes mere på. Det er også på toppen, at du tænder og slukker for maskinen.

  Når låget åbnes, kan man se om temperaturen er ca. 4-8°C, som er den temperatur, der anbefales til at holde mælken i. Ved denne temperatur opnåes det perfekte mælkeskum og den mest optimale hygiejne. Kaffespecialiteter med mælk er særdeles populære, og for at skabe de bedste resultater og smagsvarianter skal mælken opbevares ved ca. 4-8°C

  Denne Jura Cool Control, som findes både i hvid og sort, sørger for at holde din mælk frisk og kold hele dagen. Mælkebeholderen er, ligesom de andre små løsdele, fremstillet i rustfrit stål og er lette at rengøre samt kan vaskes i opvaskemaskine.

  Jura Cool Control er desuden den perfekte gave til en Jura fan, og er et helt uundværligt udstyr til en ægte kaffe-kender! 


  Fordele ved Jura Cool Control 0,6l:
  • Enkelt, kompakt og funktionelt design
  • Måler kun 11,7 x 16,4 x 23,9 cm
  • Betjenes via on/off knap på toppen, hvor en indikator også viser mælke-mængden
  • Nem påfyldning ved blot at løfte låget
  • Alle løsdele kan vaskes i opvaskemaskinen
  • Opbevarer mælken kold ved ca. 4-8°C.  

  1 x

  Ref: 30-24161

  1 anmeldelser 

  Jura Cool Control er en ny og opdateret udgave af den smarte og praktiske mælkekøler, som er...

  Kapacitet 0,6 L
  Farve Sort
 • Se produkt Vare info

  Jura Kopvarmeren er det perfekte udstyr til en Jura fan og et helt uundværligt udstyr til en ægte kaffe-kender. 

  Kopvarmeren søger for at holde dine kopper varme, således du kan servere dine lækre kaffespecialiteter i forvarmede kopper og dermed sikre den bedste aroma. Holderen er lille, kompakt og designet i et minimalistisk og rent design, som passer ind i ethvert køkken. 

  Den er desuden designet således, at materialet både indvendigt og udvendigt forhindrer varmespild og dermed sparer energi. Ved at varme dine kaffekopper op optimerer du aromaen i dine kaffespecialiteter, både dem med og uden mælk.

  For at betjene kopvarmeren bruger du blot tænd/sluk knappen på fronten og åbner den foroven. Kopvarmeren har plads til 8 Jura espressokopper, 6 Jura kaffekopper eller 4 Jura cappucino kopper. Derudover vejer den kun lidt mere end 1kg, og den er derfor let at håndtere og bære. 

  Kopvarmeren er bygget til at holde kopperne på 55 ºC, som er den helt optimale drikke temperatur for en kop frisk kaffe, espresso eller en hver espressospecialitet med mælk.

  Kopvarmeren fås i både sort og hvid

  Fordele ved denne Jura kopvarmer: 
  • Simpelt, kompakt og funktionelt design

  • Måler kun 13,9 x 19,9 x 25,8 cm

  • Betjenes via on/off knap på fronten og åbnes i toppen

  • Fint håndtag i det gennemsigtige låg

  • Kan indeholde 8 espressokopper (57 mm i diameter) eller 6 kaffekopper (66 mm i diameter) eller 4 cappuccino kopper (90 mm i diameter)

  • Holder kopperne varme ved en temperatur på ca. 55 grader C 

  1 x

  Ref: 30-24176

  Jura Kopvarmeren er det perfekte udstyr til en Jura fan og et helt uundværligt udstyr til en ægte...

  Farve Sort

Produktbeskrivelse

Jura E8 EB 2020 er den nyeste generation af den velkendte, populære og mest solgte espressomaskine til dato, nemlig E8. Denne gang i en ny og opdateret udgave med et par designmæssige løft. Disse er i form af et redesign af både drypbakke og grumsbeholder, således de er blevet meget nemmere at håndtere og tømme.

Denne variant har naturligvis også det fine rillet design på vandtanken, en krombelagt kopholder samt en ny mælkeskummer kaldet “Fine Foam Frother G2”, som ligeledes forekommer i et nyt moderne og stilrent design. Derudover har selve fronten fået et smukt og eksklusivt designløft samtidig med, at displayet er blevet opgraderet.

Slutteligt har denne version mulighed for at tilberede op til 17 individuelt programmérbare kaffespecialiteter, både med og uden mælk. Denne model er ligeledes udstyret med ekstra shot funktion, som er skønt til dig, der ønsker en ekstra stærk kaffespecialitet med mælk.

Jura E8 er storebroren til E6 - her får du samme nye teknologier og design, kombineret med oneTouch, så du med et tryk på en knap kan lave mælkedrikke som f.eks. cappuccino og latte macchiato.

Modellen er ligeledes udstyret med et nyt fluid system, som muliggør at tilberede Lungo Barista (stor americano) samt Café Barista (lille americano) med oneTouch, samtidig med at systemet også sikrer en endnu lettere og enkel mælkesystemrens.

Brugervenligheden er i top på Jura E8 - det store TFT farvedisplay giver dig mulighed for at vælge din ønskede drik - her vises 4 drikke og ved at trykke på > bliver du præsenteret for de øvrige. Den klassiske roterknap er udskiftet med pile og p-knappen åbner op for maskinens indstillinger og rengøringsprogrammer.

Jura E8 har en lang række drikke på programmet: 1-2 ristretto, 1-2 espresso, 1-2 kaffe, cappuccino, flat white, latte macchiato, mælkerens og varmt vand. Fælles for alle drikke er, at styrke, mængde og evt. mælkerens kan indstilles når brygningen er sat i gang.

Maskinens standard indstillinger kan desuden ændres for hver drik, så din maskine er sat op til altid at lave kaffedrikkene, som du foretrækker.

Jura E8 Platin er udstyret med P.E.P (Pulse Extraction Process), hvilket giver en længere ekstraktionstid og dermed en endnu bedre espresso. Dette opnåes ved, at vandet pumpes gennem kaffen med små hurtige pulseringer, så kaffen og vandet er i berøring i længere tid - dette betyder, at der trækkes endnu mere aroma ud af bønnerne.

Maskinen har desuden fået en helt ny kværn i topklasse, som er særdeles støjsvag, og som på samme tid sikrer den absolut bedste aroma i den færdige kop kaffe - ifølge Jura tilbereder maskinen kaffe med op til 12% mere aroma end tidligere.

Som noget helt unikt er Jura E8 EB 2020 udstyret med kunstig intelligens (AI), hvor en algoritme konstant overvåger dine foretrukne valg, hvilket betyder, at den selv tilpasser startskærmen afhængigt af, hvor mange serveringer, der er lavet af hver drik. På den måde vil dine favoritdrikke altid være at finde på startsiden og du kan dermed nemt og hurtigt begynde brygningen.

Slutteligt er Jura E8 EB 2020 fremstillet med en software, som aktiverer en helt ny feature kaldet intelligent forvamning af bryggekammeret. Dette betyder, at bryggekammeret (såfremt den forudsatte temperatur er sat til høj og at der er gået mere end 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen af en espresso, cortado m.m. Dette sikrer en optimal temperatur samt en endnu bedre aroma.

Denne model er kompatibel med Jura Wifi Connect, som gør det muligt for din Jura maskine at kommunikere med Juras app: J.O.E samt med udvalgt tilbehør.

Søstermodellen: Jura E8 (EB) 2020 Piano White har vundet en Red Dot Design Award i kategorien "Product Design 2021".

Medfølgende tilbehør

 • Hårdhedsmåler
 • Mælkeslange & kobling
 • Beholder til mælkerens
 • 1 stk. Claris Smart filter
 • 2 stk. rensepiller
 • En lille mængde mælkerens

Justerbart kaffeudløb

Kaffeudløbet kan justeres til en kophøjde mellem 6,5-11,1 centimeter, og mælkeudløbet kan justeres mellem 10,7-15,3 cm, så der er god plads til store krus.

Bluetooth-klar

Ved hjælp af Jura Smart Connect (købes separat), kan du via Bluetooth styre din Jura E8 via Jura Coffee App på din smartphone eller tablet. App'en giver dig mulighed for at redigere og indstille de forskellige drikke, som maskinen kan lave.

Variabel kaffestyrker

Jura E8 har 8 kaffestyrker, så du kan vælge, hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Brygkammeret kan rumme 5-16g kaffe, hvilket giver dig mulighed for ret præcist at indstille din styrke.

Indbygget kværn og bønnebeholder

Bønnebeholderen har plads til 280 gram hele bønner. Når Jura E8 skal brygge, kværnes lige præcis den mængde bønner der skal bruges til den enkelte kop.

Stort TFT display

Takket være det store TFT farvedisplay, er betjeningen, indstillinger og vedligeholdelse let som en leg. Displayet guider dig igennem vedligeholdelse, og gør det overskueligt, at indstille de enkelte kopper.

Stor vandtank

Jura E8 har en stor 1,9 liters vandtank, som kan tages af, når den skal fyldes. Vandtanken kan både gå op ad, og til siden, alt efter hvor du har bedst plads.

Afkalkning af maskinen

Vi anbefaler at bruge et kalkfilter i vandtanken på din maskine, for at beskytte din maskine imod kalk. På grund af det meget kalkholdige vand i Danmark anbefaler vi dog at man afkalker espressomaskinen 4-6 gange om året.

Claris Smart - Helt nyt filtersystem!

Jura E8 har fået et nyt Claris Smart filtersystem (blev introduceret i Z6). Det nye filter er udstyret med en lille chip, så maskinen får følgende features:

 • Filtergenkendelse - maskinen registrerer, at der anvendes filter. Filtrene skylles automatisk ved i sætning
 • Jura E8 kan aflæse, når et filter er opbrugt
 • Når filteret tages ud registerer maskinen, at den skal afkalkes - og beder om det
 • Skiftes filteret ikke, når maskinen beder om det, vil den bede om afkalkning
 • Der kan ikke afkalkes, hvis der sidder et filter i vandtanken
 • Vandets hårdhed indtastes i maskinen, hvorefter filterkapaciteten beregnes - mellem 40-60 liter
Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Lungo
Kaffedrikke Doppio
Kaffedrikke Americano
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkedrikke Flat White
Mælkedrikke Cortado
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Købes som tilbehør
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Dobbelt shot-funktion Ja
Separat mælk/ mælkeskum funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1
Programmerbare kaffestyrker 10
Programmerbare kaffemængder Ja (15 - 240 ml)
Programmerbare temperaturer 3
Maks. Glas- & Kophøjde 15,3 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display Ja
Kværn/ indstillinger Professional Aroma Grinder
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 280g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Nej
Vandtank / sensor (tom vandtank) 1,9L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 16 kopper
Pumpetryk 15
App-funktion Købes som tilbehør
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Sort / Sort
Strømforbrug (Effekt) 1450 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 28 cm
Højde 35,1 cm
Dybde 44,6 cm
Vægt 9,6 kg
Kan ses i Skanderborg Ja

Accessories

Jura
Jura
Officiel Jura forhandler i Danmark

Autoriseret Jura forhandler & uddannet personale Fysisk butik med mulighed for at prøve maskinerne

0 anmeldelser af Jura E8 (EB) 2020 PianoBlack Espressomaskine Inkl. Kopvarmer & Cool Control 0,6L

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse