• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Siemens TI903209RW EQ9

Få stk tilbage Siemens TI903209RW EQ9 Vis stort billede

Denne vare kan ses i vores butik i Skanderborg

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

7 499,00 DKK

-2 500,00 DKK 9 999,00 DKK
Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
790 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 7499 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 7898 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
270,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 7499 DKK, omkostninger 2196 DKK, samlet beløb der betales 9695 DKK.
- Læs mere


Ref: 35-TI903209RW
EAN: 4242003685570

Siemens TI903209RW EQ9 1. generation er en fuldautomatisk espressomaskine fra Siemens. En elegant model i et lækkert look med pianosort front og rustfri stål sider - en maskine, der vil passe ind i ethvert køkken.

 

EQ9-serien har et lækkert look og en lang række fede egenskaber. TI903209RW EQ9 har et flot TFT farvedisplay, hvor alle kaffedrikkene kan vælges - du drejer blot med det store drejehjul under maskinens display.

 

Siemens TI903209RW EQ9 er udstyret med den innovative superSilent kværn, som vi kender fra EQ8-serien - dette er den mest lydsvage kværntype på markedet, takket være den indbyggede lyddæmpning.

 

Kaffe- og mælkeudløbet er samlet et sted, hvilket giver dig OneTouch DoubleCup - dette betyder, at maskinen kan lave to kopper kaffe og to mælkedrikke på en gang! 

 

Du har 8 kaffedrikke du kan vælge i mellem og derudover kan maskinen også lave varmt mælk, varm mælkeskum og varmt vand. Takket være det flotte display har du mange muligheder for at tilpasse din kop inden brygningen - du kan vælge kaffestyrke, forholdet mellem mælk og kaffe og mængde. Du kan naturligvis lave din personlige drik - her kan du gemme op til 6 individuelle profiler.

 

Pas godt på din Siemens espressomaskine. Læs vores guide her

One-touch kaffedrikke

Ristretto
Espresso
Doppio
Espresso Macchiato
Cafe Creme
Cappuccino
Cafe au lait
Latte Macchiato

Andre funktioner

Mælk
Mælkeskum
Vand

Siemens 100 dages tilfredshedstilbud

Siemens tilbyder dig et 100 dages tilfredshedstilbud, der giver dig mulighed for at prøve espressomaskinen i op 100 dage efter leveringsdatoen. Dette træder i kraft, hvis du registrerer dig og din Siemens espressomaskine på “My Siemens” senest to uger efter købet.

Fordelsprogrammet giver dig som kunde mere service, mere inspiration og mere tryghed - lever produktet ikke op til dine forventninger, får du pengene retur fra Siemens.

Du skal sørge for at gemme din kvittering og emballage, og ønsker du at returnere produktet sker dette også via My Siemens (Gælder kun for privatpersoner. Tilbehør og pleje refunderes ikke). Der fratrækkes 100kr ved returnering. Læs mere her.

Drikke

 • Ristretto
 • Espresso
 • Espresso Doppio (Dobbelt espresso)
 • Espresso Macchiato
 • Cafe Creme (alm. kaffe)
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Cafe au Lait (kaffe m. mælk)
 • Mælk
 • Mælkeskum
 • Varmt vand

 

Skjult vandtank

Vandtanken er blevet en integreret del af maskinen i EQ9-serien. Den har fået et rustfrit stål ydre og vippes let af på højre side af maskinen. Vandtanken har en kapacitet på 2,3 liter - maskinen fortæller dig, når det er tid til at fylde vandtanken, så der altid er nok vand til din foretrukne kaffe!

 

Integreret mælkebeholder

På maskinens venstre side sidder en integreret mælkebeholder, som let kan tages ud og fyldes med mælk. Beholderen passer i køleskabsdøren og tåler desuden vask i opvaskemaskinen.

 

Mælk- og kafferækkefølge

Som noget helt unikt ved EQ9-serien kan du indstille om du ønsker kaffen eller mælken først.

 

SensoFlow System

SensoFlow systemet sikrer en konstant bryggetemperatur og dermed garanterer dig maksimal espresso nydelse hver gang.

 

CeramDrive - keramisk kaffekværn    

Siemens EQ9 har indbygget superSilent keramisk kværn, med et utroligt lavt lydniveau. Sensor systemet i kværnen, gør at kværnen automatisk tilpasser kværningstiden efter den kaffeblanding der er i. 

 

Dobbeltbrygning

De innovative maskiner fra EQ9-serien er udstyret med OneTouch DoubleCup, som giver dig mulighed for at tilberede to kopper på samme tid - med eller uden mælk.

 

Stor bønnebeholder

Over kværnen sidder en stor bønnebeholder til hele bønner, og espressomaskinen kværner kun den mængde der skal bruges til hver enkel kop. Bønnebeholderen kan rumme 250g hele bønner, som er beskyttet af et aromabevarende låg. Maskinen fortæller dig, når der ikke er nok bønner i beholderen.

 

Taler dansk

Siemens EQ9 espressomaskinen har stort grafisk display, med interaktiv menu. Espressomaskinen kan skrive mange sprog, blandt andet dansk.

 

Automatisk rengøring

Siemens EQ9 espressomaskinen har automatisk rengøring, hvor maskinen gennemskyller når du tænder og slukker maskinen.

 

Pas godt på din EQ9

Hos Rigtig Kaffe er vi autoriseret Siemens forhandler, hvilket betyder at espressomaskinen bliver hentet hos dig, hvis der opstår problemer.

 

Husk altid at passe godt på din espressomaskine, brug kalkfilter, rengørinspiller og så skal du afkalke din espressomaskine når den beder om det.

 

Siemens EQ9 espressomaskinen er nem at vedligeholde, og den giver selv besked når den skal renses, afkalkes eller have skiftet filter.

Maskinkategori Fuldautomatisk
Kaffedrikke Espresso
Kaffedrikke Cafe Creme / sort kaffe
Kaffedrikke Ristretto
Kaffedrikke Doppio
Mælkedrikke Espresso Macchiato
Mælkedrikke Cafe au lait / Cafe Latte
Mælkedrikke Varm mælk
Mælkedrikke Latte Macchiato
Mælkedrikke Cappuccino
Mælkedrikke Mælkeskum
Mælkesystem Ja - fuldautomatisk
Mælkebeholder Ja
Justerbar mælk/ mælkeskum Ja
Dobbelt shot-funktion Ja
Varm vand funktion Ja
Antal kopper pr. bryg (Kaffe) 1 - 2
Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe) 1 - 2
Programmerbare kaffestyrker 7
Programmerbare kaffemængder Ja (25 - 290 ml)
Maks. Glas- & Kophøjde 14 cm
Kopbelysning ved brygning Ja
Display TFT Farve
Kværn/ indstillinger superSilent ceramDrive / 6
Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder) 250g / Ja
Hele bønner / Formalet bønner Ja / Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Vandtank / sensor (tom vandtank) 2,3 L / Ja
Mulighed for kalkfilter i vandtank Ja - Købes som tilbehør
Grumsbeholder kapacitet ca. 12 kopper
Pumpetryk 19
App-funktion Nej
Automatisk rense program Ja
Automatisk afkalkningsprogram Ja
Automatisk tænd/ sluk funktion Ja
Farve front/ kabinet Sort / Stål
Serie EQ9
Strømforbrug (Effekt) 1500 W
Strømforbrug i standby 0 watt
Bredde 30,1 cm
Højde 38,5 cm
Dybde 47 cm
Vægt 11 kg
Kan ses i Skanderborg Ja

Om Siemens

Siemens
Vis alle produkter fra Siemens

Filer

Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

4 anmeldelser af Siemens TI903209RW EQ9

Samlet bedømmelse: 2,3 ud af 5 stjener baseret på 4 anmeldelser
05/08 2018

En opdatering fra min anmeldelse 16/11 2016

Jeg har nu haft denne fuldautomatiske espressomaskine i 2 ½ år, og maskinen lever stadigvæk sit eget liv. Så der er ikke så meget nyt på den front.
Det eneste, og derfor 1 stjerne mindre siden sidst er, at kogeenheden vil renses i tid og utide, så meget det er et irritationsmoment. Utroligt at et så dyrt produkt (den gang kr. 18.000), har så ringe en levetid. Jeg har Siemens mistænkt for, at de bevidst har sikre sig en udskiftning af produktet, når garantiperioden er udløbet. Det hører man også om produktet inden for anden elektronik.
Jeg overvejer kraftigt at give denne maskine dødsstødet, og i stedet købe et produkt fra en producent, som er specialiseret i fremstillingen af fuldautomatiske espressomaskiner. Det bliver italiensk for mit vedkommende næste gang.
NB! Jeg benytter stadigvæk de pokkers dyre afkalkningstabletter samt andre "rensemidler" fra Siemens.

I den positive ende: Maskinen brygger stadigvæk en pokkers god Cappuccino, når bønnerne er Lavazza Caffe Espresso.

04/04 2018

Bryggeenheden er irriterende

Jeg har haft min i et år nu. Jeg har overholdt service med filter, tabletter og afkalkning som den har bedt om. Og vores venskab er ved at nå vejs ende. Den beder hele tiden om at få renset bryggeenheden. Jeg ved ikke hvad den får lavet men pludselig sviner den med kaffebønnerne så den skal renses hele tiden. Jeg kan læse at jeg ikke er den eneste med det problem.
Jeg kan godt lide kaffen men jeg ville ikke købe denne her maskine igen.

28/09 2017

godt køb til pengene

Jeg har købt denne maskine og nu brugt den i 4 måneder og er yderst tilfreds med både smagen af kaffen og alle indstillingsmulighederne, den nemme rengøring og generelt syntes jeg det er en dejlig maskine.

Så I har en super tilfreds kunde.

16/11 2016

Jeg købte denne fuldautomatiske espressomaskine i februar måned 2016, hvor den erstattede en Lelit semi automatiske espressomaskine samt en Mahlkönig Vario espressokværn. Årsagen til skiftet skyldes ren og skær dovenskab gående på mindre rengøring/vedligehold. Det skal også nævnes, at jeg tidligere benyttede en selvstændig mælkeskummer.

Kan denne Siemens fuldautomatiske espressomaskine erstatte den ”gamle metode”, hvis man ser bort fra rengøringen? Svaret er nej! Omtalte espressomaskine udnytter ikke kaffebønderne godt nok, hvilket betyder, at du får en ”fladere smag”. NB! Jeg har forsøgt med forskellige kaffetyper og andre indstillinger på den indbyggede kværn og resultatet bliver aldrig den samme sammenlignet med Lelit’en. Det er et faktum!

Hvad med kvaliteten er denne fuldautomatiske espressomaskine?

Denne maskine består praktisk talt af plastik fra inderst til yderst. Få dele er af stål eller tilsvarende materiale. Nuvel, det giver en lidt lettere rengøring, men at betale kr. 16.000 for så meget plastik er lidt ude af proportioner. Den vejl. udsalgspris på Siemens website var kr. 18.000! Jeg vil tillade mig at udtrykke i dette forum, at man kan få mange andre mindst lige så gode … eller bedre … maskiner for den halve pris.

I oktober måned fik jeg i en uge mulighed for at afprøve en indbygget Siemens espressomaskine TK76K573, - dem som har samme størrelse som deres mikroovne. Jeg brugte samme kaffebønne, formalingsgrad, vandkvalitet mv. og forskellen var slående til TK76K573 fordel.

Et andet problem med den aktuelle fuldautomatiske espressomaskine er, at den lever sit eget liv. Det betyder bl.a., at forhold som afkalkning, rensning – ja, sågar tømning af beholder for kaffegrums samt drypskålen sker efter et forudindstillet interval. Der er ingen ”følere” etc. forbundet med bakken for kaffegrums og drypskål. Den anden omtalte indbyggede Siemens espressomaskine (den jeg afprøvede i 1 uge), havde ”kontakter” i bakken der gør, at denne ikke skal tømmes før tid eller bakken flyder over.
Siemens EQ9 maskine derimod kan godt finde på at bede om at få tømt bakken … når man allerede har tømt bakken eller blot efter en enkelt espresso. Drypskålen kan også være halvt fyldt, og den beder om at blive tømt.
Det kan også ske, at maskinen starter af sig selv, når man tømmer drypbakken i slukket tilstand. Jeg har også oplevet, at maskine brygger en ny kop kaffe … selvom jeg trykker på on/off knappen for at slukke den.

Maskinens rensesystemer giver heller ikke mening. Efter en totalrensning (afkalkning mv.), som tager 21 min., anfører maskinen 400 ”shots” inden næste rensning. Efter 6 – 8 shots anfører maskine 144 ”shots”. I lyset af at rense- og afkalkningstabletter er ret så dyre, og at man ynder at holde sit dyrt indkøbte køkkenudstyr i orden, så kan købet af en Siemens fuldautomatiske espressomaskine vedligeholdelsesmæssigt godt blive en dyr ”investering” som tiden den går.

Skal jeg sige noget positivt om Siemens EQ9 maskinen er det følgende:
* forholdsvis let at rengøre
* flot display (hvis man er til sådan noget)
* fylder ikke ret meget på køkkenbordet.

Skriv en anmeldelse

Anbefalet tilbehør

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: