• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Nivona CafeRomatica 788

Leveringstid: 1-2 hverdage
Skanderborg: Aarhus:

Gratis levering på dette produkt

7 999,00 DKK

-1 000,00 DKK 8 999,00 DKK
Eller fra kun 286,00 DKK pr. md.


Ref: 40-NICR788
EAN: 4260083467886

Nivona CafeRomatica 788 er seriens topmodel - en fuldautomatisk espressomaskine med et elegant højglans sort look og “dimension black” front med en flot tekstur. Du får en maskine med en lang række indstillings- og tilpasningsmuligheder, så du kan lave lige den kaffe, du bedst kan lide. 

Nivonas nye 7x8-serie er en særdeles lækker opgradering med et mere eksklusivt look, farvedisplay, bluetooth og smartphone app.

 

Nivona CafeRomatica 788 er udstyret med det helt nye Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Det færdige resultat er meget forskelligt afhængigt af, hvilken aromaprofil, der vælges ved brygningen, og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

 

Det gamle tekstdisplay er udskiftet med et nyt farvedisplay med store ikoner - et interface, der er langt mere moderne og brugervenligt end tidligere. 

Nivona er kendt for sine slanke og minimalistiske maskiner, og 7x8-serien er bestemt ikke en undtagelse. Maskinens to drejeknapper er alt, du har brug for, for at lave en friskbrygget kop kaffe - med eller uden mælk.

 

Som noget helt nyt, har Nivona lanceret “Smarter Coffee” app’en til iOS og Android, så du nu kan styre din maskine og kaffebrygning via din smartphone. Bluetooth funktionen tændes og slukkes let inde i maskinens menu.

 

Nivona CafeRomatica 788 er en fuldautomatisk oneTouch espressomaskine, hvilket betyder, at den selv suger mælken op fra en mælkekarton eller beholder, hvorefter mælken varmes, skummes og hældes i koppen efterfulgt af kaffe.

 

Nivona CafeRomatica 788 giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe- og mælkedrik, som du ønsker det. Du har valget mellem 3 kaffestyrker, den totale mængde og forholdet mellem kaffe og mælk. Vælger du en Latte Macchiato kan du desuden justere forholdet mellem kaffe, mælk og mælkeskum, så den bliver præcist som du vil have den!

Nivona CafeRomatica 788 er 7x8-seriens topmodel, som udmærker sig ved at have muligheden for at lave hele 10 forskellige MyCoffee opskrifter. Der medfølger desuden en praktisk termobeholder til mælk med en kapacitet på 0,5 liter.

One-toch kaffedrikke

Espresso
Americano
Cafe Creme
Lungo
Cappuccino
Latte Macchiato

Andre funktioner

Mælk
Mælkeskum
Vand

  Drikke

  • Espresso
  • Cafe Creme
  • Lungo
  • Americano
  • Cappuccino
  • Cafe Latte
  • Latte Macchiato
  • Mælk
  • Mælkeskum
  • MyCoffee (10 individuelle opskrifter)

   

  Officiel Nivona forhandler

  Rigtig Kaffe er eneste officielle danske Nivona forhandler - vi har naturligvis eget serviceværksted med uddannede Nivona teknikere, som tager sig kærligt af din maskine.

  Med en espressomaskine fra Nivona får du en maskine i topkvalitet - bygget i Schweiz med en garanti for Premium Swiss Quality!

   

  Indbygget kværn

  CafeRomatica 788 har indbygget bønnebeholder med kapacitet til 250 gram hele bønner. Kaffebønnerne ryger direkte ned i kværnen, som altid kun kværner den mænge kaffebønner der skal bruges til hver enkel kop.

   

  Programmering

  Med Nivona CafeRomatica 788 har du mulighed for at indstille de forskellige kaffedrikke og gemme indstillingerne, så du får præcis samme kop hver gang. Dette gøres under indstillingen for opskrifter. Du har desuden mulighed for at lave 10 forskellige kaffedrikke under "MyCoffee", hvor du vælger hvilken drik, der tages udgangspunkt i. Derefter indstiller du ønsket forhold mellem mælk og kaffe, styrker mm. så din yndlingskaffe gemmes her.

   

  Stor vandtank

  Vandtanken har en kapacitet på 2,2 liter, og med Nivonas Claris filter installeret direkte i vandtanken beskyttes espressomaskinen mod kalk, samtidig med at vandet altid er friskt. Husk at aktivere filteret under indstillinger.

   

  Nem betjening

  Espressomaskinen betjenes hurtigt og nemt via de to drejeknapper. Den højre bruges til at vælge, hvilken kaffetype du ønsker og den venstre til at vælge styrke og mængde. Vælg styrke ved at trykke på knappen og mængde ved at dreje.

   

  Tilpas dit valg

  Med Nivona CafeRomatica 788 har du rig mulighed for at indstille hver enkel kop så den bliver præcis som du ønsker det. Vælg mellem 5 forskellige styrker, 3 forskellige temperaturer og mængden tilpasset fra 40 ml. til 240 ml. Når du har indstillet det en gang husker maskinen det, så du brygger din personlige kop med et enkelt tryk. Ved en cappuccino kan du vælge forholdet mellem kaffe og mælk og ved en latte macchiato kan du vælge forholdet mellem kaffe, mælk og skum.

   

  Automatisk mælkesystem

  Denne fuldautomatiske espressomaskine er naturligvis udstyret med automatisk mælkesystem og "one touch" system, således espresso og latte macchiato brygges med et enkelt tryk på én knap. Mælkesystemet suger selv mælken fra mælkekartonen eller flasken via mælkeslange systemet.

  Rengøringen af mælkesystemet er utroligt let med en Nivona espressomaskine - maskinen sørger selv for at skylle mælkedyserne og mælkeslangen igennem, så mælkeresterne fjernes - du skal blot sætte skylningen i gang.

   

  Justerbar kaffestuds

  Kaffestudsen på Nivona CafeRomatica 788 kan justeres op og ned, således du kan brygge i kopper der er helt op til 14 centimeter høje.

   

  Lydsvag og isoleret maskine

  Nivona har isoleret 7x8-seriens kabinet og kværn, så du får en lydsvag maskine med en effektiv og kraftfuld stålkværn.

   

  Hele bønner eller malet kaffe

  Nivona CafeRomatica 788 har en lille tragt hvor maskine kan påføres malet kaffe direkte til hver enkelt kop, hvis du ønsker at brygge med en special kaffe.

  AmericanoJa
  MaskinkategoriFuldautomatisk
  oneTouch funktion CappuccinoJa
  oneTouch funktion Latte MachiattoJa
  oneTouch funktion Caffe LatteJa
  MyCoffee funktionJa, 5 opskrifter
  Separat mælk/ mælkeskum funktionJa
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1
  Programmerbare kaffestyrker5
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde14 cm
  Kopbelysning ved brygningJa
  DisplayTFT Farve
  Kværn/ indstillingerStål / 3
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)250g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerOverskudsvarme
  Vandtank / sensor (tom vandtank)2,2L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Pumpetryk15
  Automatisk mælkesystemJa
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  MælkebeholderKøbes som tilbehør
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  Dimensioner (B x H x D)24 x 34 x 46 cm
  Strømforbrug (Effekt)1455 W
  Strømforbrug i standby0 watt
  Vægt10 kg
  Kan ses i SkanderborgJa
  Kan ses i ÅrhusJa

  Om Nivona

  Nivona har en klar målsætning at producere verdens bedste espressomaskiner, det gælder ikke blot funktionalitet og teknologi, men også for alle de følelser der ligger i en god kop kaffe.

  For at espressomaskinerne lever op til Nivona's høje kvalitetskrav, bliver alle espressomaskiner produceret på den legendariske Eugster fabrik i Schweiz, som producere nogle af de aller bedste espressomaskiner i verden. Fabrikken producere blandt andet for Miele, Jura og Nespresso.

  En Nivona espressomaskine er kendetegnet ved sit slanke og stilrene design, som sammen med den enkelte og hurtige betjening gør alle espressomaskinerne til en sand fornøjelse af have stående i køkkenet. 

  Espressomaskinerne produceres i tre forskellige serier. En simpel 600 serie som tilhører auto+ familien. 700 serien er helt ny, og både 757 og 767 super automatisk maskiner, med masser af funktioner. Topmodellerne i 800 serien er kendetegnet ved deres helt unikke dobbelte mælkesystem, hvor du med et enkelt tryk kan brygge to kopper cappuccino eller latte.


  Nivona
  Vis alle produkter fra Nivona

  Filer

  Her kan du downloade alle relevante og tilgængelige filer for dette produkt.

  Bedømmelse 
  JP
  12/01 2017

  Har nu haft maskinen i en uge er er super glad for den. Den brygger en fantastisk espresso, lungo og ikke mindst americano. Den er lækker og nem at bruge og den daglige vedligeholdelse er til at overkomme.

  Jeg havde dog valgt maskinen af mest på grund af de mange mælkedrikke og muligheden for at tilpasse dem mht. mængde af mælk, skum osv. Desværre bliver latte machiatto aldrig rigtig varm, men nærmere blot lidt lunken. Det er kun muligt at indstille temperatur på vand, men desværre ikke mælk. Hvis du vil have en god kop varm latte, så er det nok ikke denne maskine, du skal vælge.

  En anden ting er den tilhørende app. Det lyder smart, og det er det også. Men det er nu langt lettere at bruge de intuitive drejeknapper på maskinen.

   Skriv din anbefaling !

   Skriv din anbefaling

   Nivona CafeRomatica 788

   Nivona CafeRomatica 788

   Nivona CafeRomatica 788 er seriens topmodel - en fuldautomatisk espressomaskine med et elegant højglans sort look og “dimension black” front med en flot tekstur.

   Skriv din anbefaling

   Anbefalet tilbehør

   Andre produkter i samme kategori: