• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Nivona CafeRomatica 1030

Leveringstid: 1-2 hverdage
Skanderborg: Aarhus:

Gratis levering på dette produkt

17 999,00 DKK

-4 000,00 DKK 21 999,00 DKK
Eller fra kun 624,00 DKK pr. md.


Ref: 40-NICR1030
EAN: 4260083460306

Nivona CafeRomatica 1030 er en helt ny fuldautomatisk espressomaskine med en 600g stor bønnebeholder og 3,5 liter vandtank - perfekt til kontorer, små virksomheder og husholdningen, der vil have en af topmodellerne!

 

Nivona CafeRomatica 1030 er skabt med en passion for kaffe - en maskine med de seneste teknologier og utallige indstillingsmuligheder.

 

Maskinen er udstyret med det helt nye Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Det færdige resultat er meget forskelligt afhængigt af, hvilken aromaprofil, der vælges ved brygningen, og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

 

Som noget helt nyt, har Nivona lanceret “Smarter Coffee” app’en til iOS og Android, så du nu kan styre din maskine og kaffebrygning via din smartphone. Bluetooth funktionen tændes og slukkes let inde i maskinens menu.

 

Det store TFT-display står knivskarpt og du kan styre maskinen ved touch på skærmen eller ved hjælp af drejeknappen. Displayet hælder en smule opad for at forbedre læsevenligheden og skarpheden på skærmen, så du får den bedste oplevelse.

Brugervenligheden er helt i top og brygningen på Nivona CafeRomatica 1030 er som en leg - takket være MyCoffee funktionen har du mulighed for at lave hele 18 forskellige, individuelle opskrifter.

 

Nivona CafeRomatica 1030 er et teknologisk vidunder, som byder på en helt fantastisk kaffeoplevelse. Der medfølger en praktisk plastik mælkebeholder med en kapacitet på 0,9 liter.

One-toch kaffedrikke

Espresso
Americano
Cafe Creme
Cappuccino
Cafe au lait
Latte Macchiato

Andre funktioner

Mælk
Mælkeskum
Vand

  Drikke

  • Espresso
  • Kaffe
  • Americano
  • Cappuccino
  • Cafe Latte
  • Latte Macchiato
  • Warm milk
  • Hot milk
  • Mælkeskum
  • MyCoffee (18 individuelle opskrifter)

   

  Officiel Nivona forhandler

  Rigtig Kaffe er eneste officielle danske Nivona forhandler - vi har naturligvis eget serviceværksted med uddannede Nivona teknikere, som tager sig kærligt af din maskine.

  Med en espressomaskine fra Nivona får du en maskine i topkvalitet - bygget i Schweiz med en garanti for Premium Swiss Quality!

   

  Slå mælkedrikke til eller fra

  Nivona CafeRomatica 1030 gør det muligt at slå mælkedrikkene til eller fra.

   

  Direct dispension og rækkefølge af mælk og kaffe

  Som noget helt nyt kan du på Nivona CafeRomatica 1030 vælge rækkefølgen af mælk og kaffe, dvs om du ønsker at kaffen kommer før eller efter mælken. Du kan desuden slå "direct dispension" til, så mælk og kaffe løber ud på samme tid - på den måde kan du lynhurtigt lave cappuccino mm.

   

  Indbygget kværn

  CafeRomatica 1030 har indbygget bønnebeholder med kapacitet til 600 gram hele bønner. Kaffebønnerne ryger direkte ned i kværnen, som altid kun kværner den mænge kaffebønner der skal bruges til hver enkel kop.

   

  18 x MyCoffee

  Med Nivona CafeRomatica 1030 har du mulighed for at programmere 18 individuelle kaffedrikke. Du kan vælge at justere på eksisterende drikke eller lave din egen “opskrift”. Din drik kan navngives som du ønsker det, fx med dit eget navn.

   

  Tofarvet kopbelysning

  Som en lækker detalje har Nivona CafeRomatica 1030 tofarvet kopbelysning. Det betyder, at når der brygges kaffe vil belysningen være ravfarvet, og når der laves mælk vil belysningen være hvid.

   

  Stor vandtank

  Vandtanken har en kapacitet på 3,5 liter, og med Nivonas Claris filter installeret direkte i vandtanken beskyttes espressomaskinen mod kalk, samtidig med at vandet altid er friskt. Husk at aktivere filteret under indstillinger.

   

  Nem betjening

  Espressomaskinen betjenes hurtigt og nemt ved hjælp af touchskærmen og drejeknappen. Det interaktive display guider dig igennem alt fra kaffebrygning til rengøring af maskinen.

   

  Tilpas dit valg

  Med Nivona CafeRomatica 1030 har du rig mulighed for at indstille hver enkel kop så den bliver præcis som du ønsker det. Vælg mellem 5 forskellige styrker, 3 forskellige temperaturer og mængden tilpasset fra 40 ml. til 240 ml. Når du har indstillet det en gang husker maskinen det, så du brygger din personlige kop med et enkelt tryk. Ved en cappuccino kan du vælge forholdet mellem kaffe og mælk og ved en latte macchiato kan du vælge forholdet mellem kaffe, mælk og skum.

   

  Autotænd og -sluk funktion

  Som standard er Nivona CafeRomatica 1030 indstillet til at slukke efter 10 minutter - dette kan du ændre i menuen, så det passer til dit behov.

  Du kan desuden indstille maskinen til at tænde på et bestemt tidspunkt, så den fx altid er klar, når vækkeuret ringer og morgenkaffen skal brygges.

   

  Automatisk mælkesystem

  Denne fuldautomatiske espressomaskine er naturligvis udstyret med automatisk mælkesystem og "one touch" system, således alle drikke brygges med et enkelt tryk på én knap. Mælkesystemet suger selv mælken fra mælkekartonen eller flasken via mælkeslange systemet.

  Rengøringen af mælkesystemet er utroligt let med en Nivona espressomaskine - maskinen sørger selv for at skylle mælkedyserne og mælkeslangen igennem, så mælkeresterne fjernes - du skal blot sætte skylningen i gang.

   

  Aktiv kopvarmer

  Nivona CafeRomatica 1030 har aktiv kopvarmer, som tændes med et tryk på en knap, så dine kopper er forvarmede inden brygningen. Dette giver dig en kaffedrik, hvor temperaturen opretholdes i længere tid.

  Kopholderen kan indstilles sammen med maskinens autotænd funktion, så kopvarmeren tænder et rum tid inden brug - du slipper dermed for at vente på, at kopperne bliver opvarmet.

  Lydsvag og isoleret maskine

  Nivona har isoleret 7x8-seriens kabinet og kværn, så du får en lydsvag maskine med en effektiv og kraftfuld stålkværn.

   

  Justerbar kaffestuds

  Kaffestudsen på Nivona CafeRomatica 1030 kan justeres op og ned, således du kan brygge i kopper der er helt op til 16,5 centimeter høje.

   

  Hele bønner eller malet kaffe

  Nivona CafeRomatica 1030 har en lille tragt hvor maskine kan påføres malet kaffe direkte til hver enkelt kop, hvis du ønsker at brygge med en special kaffe.

  MaskinkategoriFuldautomatisk
  oneTouch funktion CappuccinoJa
  oneTouch funktion Latte MachiattoJa
  oneTouch funktion Caffe LatteJa
  MyCoffee funktionJa, 18 opskrifter
  Separat mælk/ mælkeskum funktionJa
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1 - 2
  Programmerbare kaffestyrker5
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde16,5 cm
  Kopbelysning ved brygningJa
  DisplayTFT m. touch
  Kværn/ indstillingerStål / 3
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)600g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerAktiv
  Vandtank / sensor (tom vandtank)3,5L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Pumpetryk15
  Automatisk mælkesystemJa
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  MælkebeholderJa
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  Kan ses i SkanderborgJa
  Kan ses i ÅrhusJa

  Om Nivona

  Nivona har en klar målsætning at producere verdens bedste espressomaskiner, det gælder ikke blot funktionalitet og teknologi, men også for alle de følelser der ligger i en god kop kaffe.

  For at espressomaskinerne lever op til Nivona's høje kvalitetskrav, bliver alle espressomaskiner produceret på den legendariske Eugster fabrik i Schweiz, som producere nogle af de aller bedste espressomaskiner i verden. Fabrikken producere blandt andet for Miele, Jura og Nespresso.

  En Nivona espressomaskine er kendetegnet ved sit slanke og stilrene design, som sammen med den enkelte og hurtige betjening gør alle espressomaskinerne til en sand fornøjelse af have stående i køkkenet. 

  Espressomaskinerne produceres i tre forskellige serier. En simpel 600 serie som tilhører auto+ familien. 700 serien er helt ny, og både 757 og 767 super automatisk maskiner, med masser af funktioner. Topmodellerne i 800 serien er kendetegnet ved deres helt unikke dobbelte mælkesystem, hvor du med et enkelt tryk kan brygge to kopper cappuccino eller latte.


  Nivona
  Vis alle produkter fra Nivona

  Skriv din anbefaling

  Nivona CafeRomatica 1030

  Nivona CafeRomatica 1030

  Nivona CafeRomatica 1030 er en helt ny fuldautomatisk espressomaskine med en 600g stor bønnebeholder og 3,5 liter vandtank - perfekt til kontorer, små virksomheder og husholdningen, der vil have en af topmodellerne!

  Skriv din anbefaling

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: