• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Gaggia Babila

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

6 999,00 DKK

-3 000,00 DKK 9 999,00 DKK
Finansiering over 10-72 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
740 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 6999 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 7398 DKK.
- Læs mere
Sparxpres
254,00 DKK pr. måned i 36 måneder
Kreditbeløb 6999 DKK, omkostninger 2116 DKK, samlet beløb der betales 9115 DKK.
- Læs mere


Skriv på ønskelisten

Ref: 25A-RI9700/60
EAN: 8710103806387

Gaggia Babila er en eksklusiv og elegant fuldautomatisk espressomaskine udført i rustfrit stål. Maskinen gør det muligt at lave en lang række kaffe og mælkedrikke ved blot et tryk på en knap.

Med Gaggia Babila kan du brygge espresso, kaffe og mælkedrikke efter autentiske italienske traditioner - blot ved et tryk på en knap. Oplev den dejlige duft af friskmalet kaffe, når maskinen maler bønnerne inden brygningen. Takket være det digitale display og de tydelige knapper, får du en utroligt brugervenlig maskine, som på ganske kort tid tilbereder en bred vifte af kaffedrikke.

 

Maskinen er udstyret med en lydsvag keramisk kværn, som maler præcis den mængde bønner, som skal bruges til den valgte drik. Du bestemmer selv, hvor stærk en kop kaffe, du ønsker ved at justere kaffestyrken i frem forskellige trin (meget mild til meget stærk), og som noget helt særligt kan du også styre mængden af crema og intensiteten ved at dreje på knappen over kaffeudløbet og dermed justere gennemløbstiden. Jo langsommere gennemløbstid, jo kraftigere bliver smagen.

 

Gaggia Babila er udstyret med en praktisk mælkekaraffel, som tilsluttes maskinen, når du ønsker at brygge kaffe med mælk - fx en cappuccino. Maskinen skummer mælken ad to omgange for at sikre, at luftboblerne i mælken fjernes, så resultatet bliver cremet og fint skum.

 

Ved brygning af lungo og espresso, har du muligheden for at vælge, hvor stor en kop, du ønsker - dette kan programmeres via menuen eller ved at holde knappen inde på den ønskede drik og herefter trykke på tilbage knappen, når den ønskede mængde er opnået. Ved brygning af latte macchiato eller cappuccino har du desuden mulighed for at justere forholdet mellem mælk og kaffe, så du får præcis den type drik, du ønsker - fremgangsmåden er den samme.

 

Gaggia Babila er udover mælkekaraflen også udstyret med en manuel steamer, så du selv kan opskumme og varme din mælk i en stålkande og dermed have fuld kontrol over resultatet.

One-touch kaffedrikke

Ristretto
Espresso
Espresso Macchiato
Cafe Creme
Lungo
Flat White
Cappuccino
Latte Macchiato

Andre funktioner

Mælkeskum
Vand
Damp

  Drikke

  • Ristretto
  • Espresso
  • Cafe Creme
  • Lungo
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Espresso Macchiato
  • Flat white

   

  Preinfusion

  Med Gaggia Babila kan du vælge, om du ønsker at gøre brug af den indbyggede Preinfusion indstilling - du kan vælge mellem on/off/extra. Preinfusion betyder kort sagt, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe.

   

  Keramisk kværn

  Takket være den indbyggede keramiske kværn, maler maskinen selv bønnerne og kun den mængde, der skal bruges til den ønskede kop kaffe. Fordelen ved brug af hele bønner er, at de naturlige olier og aromaer bevares indtil bønnen males og du får dermed den bedste kaffeoplevelse.

   

  Quick Heat Boiler

  Takket være quick heat boiler-teknologien er maskinen lynhurtigt opvarmet, så den altid er klar til at brygge kaffe. Dette betyder også, at maskinen kan brygge flere kopper i træk uden at skulle varme op i mellemtiden.

   

  Stor vandtank

  Vandtanken har en kapacitet på 1,5L og når den trænger til at blive fyldt, vil dette vises på maskinens display, så du altid er sikker på, der er vand nok til brygningen.

  Vi anbefaler, at du bruger et kalkfilter i vandtanken, så kalken filtreres fra inden det kommer ind i maskinen.

   

  1-2 kopper kaffe

  Gaggia Babila giver dig muligheden for at lave to kopper kaffe ad gangen ved blot at trykke to gange på den ønskede kaffeknap.

   

  Udtagelig bryggeenhed

  Brygenheden kan tages ud ved at åbne servicedøren på siden af maskinen. For at få det bedste kafferesultat, er det er vigtigt at rengøre bryggeeenheden mindst en gang i ugen under rindende varmt vand, så kaffefedt, kaffegrums og lignende skylles væk. Maskinen har desuden et indbygget renseprogram, hvor der ved hjælp af en fedtopløsende rensetablet kan rengøres i dybden.

   

  Programmerbare drikke

  Programmeringen af kaffe- og mælkemængder foregår enten via maskinens “Beverage”-menu eller ved at holde den ønskede knap inde til displayet viser “Memo”. Nu begynder kaffebrygningen, og når den ønskede mængde er opnået, trykkes der blot på tilbageknappen for at stoppe udløbet og gemme indstillingen.

   

  Justerbar kaffestuds

  Juster kaffestudsen op og ned således den passer til koppen, på den måde undgår du at kaffe sprøjter andre steder end i koppen. Maskinen tager kopper på op til 15 cm.

   

  Automatisk skylning før og efter brug

  Når Gaggia Babila tændes og slukkes skylles maskinen igennem med vand, for at fjerne evt. rester af kaffe. Dette betyder, at du får en helt frisk og lækker kop kaffe hver gang.

  MaskinkategoriFuldautomatisk
  oneTouch funktion CappuccinoJa
  oneTouch funktion Latte MachiattoJa
  oneTouch funktion Flat WhiteJa
  oneTouch funktion Espresso MacchiatoJa
  Separat mælk/ mælkeskum funktionJa
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1
  Programmerbare kaffestyrker5
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde15 cm
  Kopbelysning ved brygningNej
  DisplayJa
  Kværn/ indstillingerKeramisk / 15
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)300g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerNej
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1,5L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Grumsbeholder kapacitetca. 10 kopper
  Pumpetryk15
  Automatisk mælkesystemJa
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  MælkebeholderJa
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetStål / Sølv
  Strømforbrug (Effekt)1400 W
  Strømforbrug i standby0 watt
  Vægt13 kg
  Bredde24,5 cm
  Højde36 cm
  Dybde42 cm

  Om Gaggia

  I mere end et halvt århundrede har Gaggia leveret espressomaskiner til både barer og og private. Designet er, som det altid har været, smukt og tidløst med inspiration fra mode, design og kultur

  Den 5. september 1938 tager, bartenderen Achille Gaggia (født 1895 ), patent nr. 365.726 på en damp -fri kaffemaskine (forløberen til espressomaskinen som vi kender den i dag). I modsætning til sine forgængere, bruger Gaggias design en revolutionerende stempel mekanisme, som tvinger vand gennem kaffegrums ved højt tryk - det tager 15 sekunder at producere et enkelt espresso skud. Det menes, at ideen til stempel mekanismen kom til Gaggia efter, at han observerede motoren i en amerikansk jeep.

  Gaggia begynder, at producere sin første kaffemaskine til brug i barer: Classic. Dens unikke stempel mekanisme frembringer crema - et naturligt lag kaffeolier som ligner skum - på overfladen af kaffen. Dette gør Gaggias espresso ulig noget andet.

  Gaggia installerer sine maskiner i barer rundt i Milano ledsaget af enorme skilte i vinduerne, hvor der står; "Caffé crema di caffe naturale" (kaffe fløde fra naturlig kaffe). Og espresso dillen begynder...

  I dag producerer Gaggia maskiner inden for alle tre Rigtig Kaffe kategorier:

  Semiautomatisk

  Automatisk

  Fuldautomatisk

  Gaggia har stadig det oprindelige mål for øje “At tilbyde en unik nydelse af autentisk italiensk espresso”.

  De fleste af maskinerne fra Gaggia er produceret i nærheden af Milano, hvor hovedkontoret ligger.


  Gaggia
  Vis alle produkter fra Gaggia

  0 anmeldelser af Gaggia Babila

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori:

  Relaterede blogindlæg