• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Nivona CafeRomatica 841

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt


Ref: 40-NICR841
EAN: 4260083468418

Nivona CafeRomatica 841 er en helt ny, fuldautomatisk espressomaskine i et smukt, matsort look med kromdetaljer og et elegant design. Denne model er en del af den nyeste 800-serie, som er udført i samme design, men med nye teknologier og indstillingsmuligheder fra bl.a. 7x8-serien.

 

Nivona CafeRomatica 841 er udstyret med det helt nye Aroma Balance system med tre forskellige aromaprofiler (dynamisk, konstant og intens), som sikrer maksimal aroma og en præcis ekstraktion. Kort sagt handler Aroma Balance systemet om, hvordan bryggeflowet skal foregå - ved konstant er flowet præcis det samme under hele brygningen, mens flowet ved dynamisk og intens skifter.

Det færdige resultat er meget forskelligt afhængigt af, hvilken aromaprofil, der vælges ved brygningen, og du har dermed endnu flere muligheder for at få den perfekte kop kaffe!

 

Med Nivona CafeRomatica 841 kan du programmere din maskines drikke, så temperaturer, mængder, mælk og mælkeskum passer perfekt til din smag. Du kan både ændre på standarden, så maskinen brygger samme kop hver gang, men du kan også manuelt indstille din drik inden brygningen, og desuden kan du indstille mens drikken brygges!

Takket være det helt nye Cappuccino-connoisseur system, kan du indstille brygningens rækkefølge på mælkedrikke - dvs om du ønsker kaffe først og mælk sidst, eller omvendt.

 

Som noget helt specielt for Nivona, kan du på Latte Macchiato’en indstille forholdet mellem ikke blot mælk og kaffe, men mælk, mælkeskum og kaffe! Du har dermed mulighed for at lave en helt perfekt Latte Macchiato med 1/3 kaffe, 1/3 mælk og 1/3 mælkeskum.

 

Fordele ved Nivona CafeRomatica 841

 • Ægte americano
 • Vælg rækkefølgen på mælk/kaffe
 • Store eller små ikoner på displayet
 • Aroma Balance system - indstil bryggeflowet
 • 1-2 kopper med og uden mælk
 • Lydisoleret kværn/kabinet

One-toch kaffedrikke

Espresso
Americano
Cafe Creme
Cappuccino
Latte Macchiato

Andre funktioner

Mælk
Mælkeskum
Vand

  Drikke

  • Espresso
  • Cafe Creme
  • Americano
  • Cappuccino
  • Cafe Latte
  • Latte Macchiato
  • Mælk
  • Mælkeskum
  • MyCoffee (10 individuelle opskrifter)

   

  Officiel Nivona forhandler

  Rigtig Kaffe er eneste officielle danske Nivona forhandler - vi har naturligvis eget serviceværksted med uddannede Nivona teknikere, som tager sig kærligt af din maskine.

  Med en espressomaskine fra Nivona får du en maskine i topkvalitet - bygget i Schweiz med en garanti for Premium Swiss Quality!

   

  Ægte americano

  I 7x8-serien introducerede Nivona en helt ny drik - nemlig en ægte Americano. Forskellen ligger i, hvordan den brygges i forhold til fx en Cafe Creme, hvor vandet løber igennem kaffen under hele brygningen. Ved en americano brygges der først en espresso, hvorefter vandet køres udenom bryggeren og sendes direkte i koppen, hvilket giver en kop kaffe uden bitterstoffer.

  Statistikker

  Følg med i, hvor meget din Nivona maskine brygger - maskinen har en smart indbygget tæller, der kan fortælle dig, hvor mange af hver drik, der er brygget mm.

   

  Autotænd og -sluk funktion

  Som standard er Nivona CafeRomatica 841 indstillet til at slukke efter 10 minutter - dette kan du ændre i menuen, så det passer til dit behov.

  Du kan desuden indstille maskinen til at tænde på et bestemt tidspunkt, så den fx altid er klar, når vækkeuret ringer og morgenkaffen skal brygges.

   

  Tofarvet kopbelysning

  Som en lækker detalje har Nivonas nye maskiner tofarvet kopbelysning. Det betyder, at når der brygges kaffe vil belysningen være ravfarvet, og når der laves mælk vil belysningen være hvid.

   

  10 x MyCoffee

  Med Nivona CafeRomatica 841 har du mulighed for at programmere 10 individuelle kaffedrikke. Du kan vælge at justere på eksisterende drikke eller lave din egen “opskrift”. Din drik kan navngives som du ønsker det, fx med dit eget navn.

   

  Indbygget kværn

  Nivona CafeRomatica 841 har indbygget kværn, som kværner lige præcis den mængde bønner, der skal bruges til hver enkel brygning. 

   

  Bønnebeholder

  I espressomaskinen er der integreret bønnebeholder til 250 gram hele bønner. Hvis du ønsker at brygge en enkelt kop med formalet kaffe, er der et separat kammer til dette. Bønnebeholderen er udstyret med et aroma-beskyttende låg, så smag og aroma bevares bedst muligt.

   

  Stor vandtank

  Vandtanken i CafeRomatica 841 har plads til 1,8 liter vand, og ved at bruge Nivona Claris kalkfilter holdes espressomaskinen fri for kalk, samtidig med at vandet altid er frisk. Selv om du bruger vandfilter anbefaler vi at du afkalker espressomaskinen 2-3 gange årligt med Nivonas plejeprodukter.

   

  Nem betjening

  Når de enkelte knapper er indstillet efter dine ønsker, er det blot at trykke på en enkelt knap for espresso, kaffe, cappuccino, latte osv. Hele betjeningen af CafeRomatica 841 foregår via drejeknappen i midten, og det overskuelige display viser dit valg og status på brygningen. Som noget nyt, har Nivona introduceret muligheden for at tilpasse ikonernes størrelse - du kan nu vælge mellem de små ikoner på flere rækker eller de større ikoner.

   

  Justerbar kaffestuds

  Alle Nivona espressomaskiner har justerbar kaffestuds, som kan flyttes op og ned i i forhold til koppens højde. Den maksimale højde er 14 centimeter.

   

  Kopvarmer

  Espressomaskinen har kopplade på toppen, således dine kopper altid står nemt tilgængelige. Koppladen fungerer som kopvarmer, der ved hjælp af overskudsvarmen luner dine kopper.

   

  Automatisk mælkeskummer

  CafeRomatica er en super automatisk espressomaskine, som har "one touch" betjening, hvor du med et enkelt tryk kan aktivere den automatisk mælkeskummer, således espressomaskinen selv hiver mælken fra mælkekartonen eller termoflasken, skummer den, og blander mælkeskummen med espressoen direkte i koppen.

  AmericanoJa
  MaskinkategoriFuldautomatisk
  oneTouch funktion CappuccinoJa
  oneTouch funktion Latte MachiattoJa
  MyCoffee funktionJa, 10 opskrifter
  Separat mælk/ mælkeskum funktionJa
  Varm vand funktionJa
  Antal kopper pr. bryg (Kaffe)1 - 2
  Antal kopper pr. bryg (Mælk & Kaffe)1 - 2
  Programmerbare kaffestyrker5
  Programmerbare kaffemængderJa (20 - 240 ml)
  Maks. Glas- & Kophøjde14 cm
  Kopbelysning ved brygningJa
  DisplayTFT Farve
  Kværn/ indstillingerStål / 3
  Bønnebeholder / sensor (tom bønnebeholder)250g / Ja
  Hele bønner / Formalet bønnerJa / Ja
  KopvarmerOverskudsvarme
  Vandtank / sensor (tom vandtank)1,8L / Ja
  Mulighed for kalkfilter i vandtankJa - Købes som tilbehør
  Pumpetryk15
  Automatisk mælkesystemJa
  Justerbar mælk/ mælkeskumJa
  MælkebeholderKøbes som tilbehør
  Automatisk rense programJa
  Automatisk afkalkningsprogramJa
  Automatisk tænd/ sluk funktionJa
  Farve front/ kabinetSort / Sort
  Dimensioner (B x H x D)24 x 33 x 48 cm
  Strømforbrug (Effekt)1465 W
  Strømforbrug i standby0 watt
  Vægt10 kg

  Om Nivona

  Nivona har en klar målsætning at producere verdens bedste espressomaskiner, det gælder ikke blot funktionalitet og teknologi, men også for alle de følelser der ligger i en god kop kaffe.

  For at espressomaskinerne lever op til Nivona's høje kvalitetskrav, bliver alle espressomaskiner produceret på den legendariske Eugster fabrik i Schweiz, som producere nogle af de aller bedste espressomaskiner i verden. Fabrikken producere blandt andet for Miele, Jura og Nespresso.

  En Nivona espressomaskine er kendetegnet ved sit slanke og stilrene design, som sammen med den enkelte og hurtige betjening gør alle espressomaskinerne til en sand fornøjelse af have stående i køkkenet. 

  Espressomaskinerne produceres i tre forskellige serier. En simpel 600 serie som tilhører auto+ familien. 700 serien er helt ny, og både 757 og 767 super automatisk maskiner, med masser af funktioner. Topmodellerne i 800 serien er kendetegnet ved deres helt unikke dobbelte mælkesystem, hvor du med et enkelt tryk kan brygge to kopper cappuccino eller latte.


  Nivona
  Vis alle produkter fra Nivona

  Skriv din anbefaling

  Nivona CafeRomatica 841

  Nivona CafeRomatica 841

  Nivona CafeRomatica 841 er en helt ny, fuldautomatisk espressomaskine i et smukt, matsort look med kromdetaljer og et elegant design.

  Skriv din anbefaling

  Anbefalet tilbehør

  Andre produkter i samme kategori: