• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

World of Whisky Gaveæske 3x60ml Whisky

Tilbud World of Whisky Gaveæske 3x60ml Whisky Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

229,95 DKK

-120,00 DKK 349,95 DKK


Ref: 47-9060

World of Whisky gaveæsken er en elegant og spændende gaveæske, der indeholder rør med 3 forskellige whisky. Hvert rør indeholder 60ml.

 

Er du vild med whisky, eller kender du en rigtig whiskyelsker? Denne gaveæske er perfekt til ham eller hende, der er vild med at smage nye whiskys og udvide sin smagshorisont - afhold din helt egen whiskysmagning i dit hjem og nyd de spændende whiskys!

 

En unik gaveidé til en du holder af - som værtindegave, fødselsdagsgave, jubilæum, jul osv. Rørene leveres i en flot, sort æske og med en lille folder med en uddybende forklaring om de forskellige whiskey typer.

 

Læs mere om de 3 forskellige whiskys her.

Æsken indeholder

The Arran Malt

10 år. 46%

Denne Arran er en kombination af maltwhisky lagret på sherryfade og maltwhisky lagret på bourbonfade. Duften er dejlig og i retning af sød vanilje, bananer, melon og kakao. Smagen er fyldt med komplekse aromaer med en dyb karakter og de klassiske citrusnoter, som Arran er kendt for.

The Arran Malt

14 år. 46%

Denne 14 årige udgave er ligeledes lagret på sherry- og bourbonfade og er en aromabombe uden lige! En skøn duft af tørrede frugter, vanilje, karamel og orangeskaller spreder sig, og smagen er fuld af dybde med noter af hasselnød, mørk chokolade, appelsin, krydderier og tørrede frugter.

The Arran Malt

Machrie Moor. 46%

En medium røget whisky, der er lagret på sherry- og bourbonfade. Denne whisky er opkaldt efter en tørvmose på vestkysten af Arran. Siden 2004 har Arran hvert år destilleret en lille mængde maltwhisky, hvor byggen er peated til et niveau mellem 14-20 ppm.

Om Egoista

Egoista
Vis alle produkter fra Egoista

0 anmeldelser af World of Whisky Gaveæske 3x60ml Whisky

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: