• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Snoremark Æblemjød Gaveæske 3x60 ml

Tilbud Snoremark Æblemjød Gaveæske 3x60 ml Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

139,95 DKK

-110,00 DKK 249,95 DKK


Ref: 47-5100

Snoremark Æblemjød gaveæsken er en elegant og spændende gaveæske, der indeholder rør med 3 forskellige typer mjød. Hvert rør indeholder 60ml.

 

Mjød er en gammel nordisk dessertvin og en betegnelse for vin brygget på en basis af honning. I 2010 tog Snoremarks brygmester den gamle vin og genfortolkede hele processen omkring mjødbrygning.

 

Snoremarks æblemjød er baseret på råvarer, der er dyrket og som naturligt hører hjemme i Danmark. Der anvendes kun økologiske, usprøjtede æbler, dansk honning samt frugt og urter, der vokser omkring eller på gården. 

Æblemjøden gæres og modnes i et år før den hældes på flaske - og som med al anden god vin, så bliver den kun bedre med årene.

 

En unik gaveidé til en du holder af - som værtindegave, fødselsdagsgave, jubilæum, jul osv. Rørene leveres i en flot, sort æske og med en lille folder med en uddybende forklaring om de forskellige mjød typer.

 

Læs mere om de 3 forskellige mjød her.

Æsken indeholder

Humle

14,5%

Brygget med aromahumlen cascade, der også kendes fra ølbrygning. På gården får humlen en mere skånsom opvarmning, hvilket betyder, at æblemjøden får tilført en stor aroma og en afrundet bitterhed, der sikrer en fin balance mellem sødme, syrlighed og bitterhed. 

 

Mjødurt

14,5%

Brygget med den velduftende, søde og bitre mjødurt og er lagret på friske egetræstønder. Denne mjød har en kompleks og koncentreret smag af honning, æble, blomme, vanilje og et strejf af lakrids.

 

Havtorn

14,5%

Brygget med vildtvoksende havtorn, der er høstet på naturarealer omkring Roskilde og et udtræk af bitre grønne valnødder fra Snoremark. En spændende mjød, hvor havtornens citrussmag træder frem og efterføldes af en mere sødmefyldt smag, der bringer tankerne hen mod mango.

Om Egoista

Egoista
Vis alle produkter fra Egoista

0 anmeldelser af Snoremark Æblemjød Gaveæske 3x60 ml

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: