• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Barrister Old Tom Gin

Barrister Old Tom Gin Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

299,95 DKK


Ref: 47-100107

Barrister Old Tom Gin er en helt speciel gintype, som produceres i små mængder - en spændende og sødmefuld gin, som skal smages!

Barrister Old Tom er produceret i små mængder for at fastholde den kompromisløse kvalitet - destilleret i små kobber pot stills på et ekstrakt af bl.a. enebær, citronskal, sort peber, muskatnød, mandel, koriander og kardemomme.

Old Tom er en gammel gintype, som opstod tilbage i 1800-tallets England - en tid, der er kendt for primitiv destillering og høj efterspørgsel. Af økonomiske årsager valgte man at tilsætte svovlsyre eller terpentin til sin gin, og for at skjule den forfærdelige bismag, tilsatte man sukker eller lakrids, og dette er grundlaget for Old Tom-stilen.

Old Tom dominerede gin-verdenen i årevis, men som tiden gik og destilleringteknikken blev forbedret, forsvandt den næsten helt op gennem 70’erne. Den nyere tids cocktail-kultur har dog medført, at den sødmefulde gin har fået et comeback, og som gin-entusiast er det næsten et must at smage en ægte Old Tom!

I dag er Old Tom en populær gintype, som er sødmefuld og mindre botanisk end man kender fra de fleste andre typer gin. Denne type gin tilsættes sukker, og er sødere end en London Dry Gin og tørre end Dutch Genever gins.

Barrister Old Tom har vundet guldmedalje i konkurrencen "The Global Gin Masters 2018" i London, og er en af de tre bedstsælgende gins i Rusland.

Oprindelse Rusland
Producent Ladoga Group
Alkohol 40%
Indhold 700 ml

Om Barrister

Barrister
Vis alle produkter fra Barrister

0 anmeldelser af Barrister Old Tom Gin

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: