• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Citadelle Classic Gin

Citadelle Classic Gin Vis stort billede
Leveringstid: 2-4 hverdage

299,00 DKK


Ref: 47-E8120

Citadelle Classic Gin er en franskproduceret, prisvindende gin, som er baseret på hele 19 forskellige nøje udvalgte urter bl.a. enebær, lakrids, stjerneanis, viol og mandel, som giver Citadelle sin fremtrædende profil.

Du får en utroligt lækker og bemærkelsesværdig gin med en fantastisk duft af friske Jasmin og Kaprifolie blomster samt enebær og citrus. Smagen er intens med urteagtige noter af enebær og anis, som efterfølges af eksotiske noter af kanel, peber, muskat og enebær. 

Ginnen destilleres på Château de Bonbonnet af Master Blender Alexander Gabriel, der omhyggeligt destillerer sin anerkendte gin på kobberkedler over åben ild. Opskriften er skabt tilbage i 1996 med et mål om at lave sommer i et glas - en perfekt partner til cocktails og tonic.

Citadelle Classic ginnen fremstilles på atypisk og patenteret vis, hvor aroma og smag er i fokus. Hver ingrediens’ smag udtrækkes ved hjælp af neutral alkohol baseret på fransk hvede. Infusionen tager tre til fire dage, hvor hver enkelt ingrediens tilsættes trinvist.

Med mere end 60 priser, er Citadelle Classic Gin et absolut “must try” indenfor gin-verdenen - perfekt til en klassisk gin & tonic eller lækre cocktails. Ginnen har bl.a. vundet “Spirit of the Year” i 2017, “World’s Best Gin” og “Gin Grand Master”.

Duft: blomster (herunder Jasmin og Kaprifolie) samt enebær

Smag: Anis, citrus og kanel med noter af peber og enebær

Eftersmag: lang og pikant med noter af krydderier, enebær og appelsinskal

Noter Citrus
Noter Enebær
Noter Peber
Noter Kanel
Noter Anis
Oprindelse Frankrig
Producent Citadelle
Alkohol 44%
Indhold 700 ml

0 anmeldelser af Citadelle Classic Gin

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: