• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Hayman’s Old Tom Gin

Tilbud Hayman’s Old Tom Gin Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

229,95 DKK

-70,00 DKK 299,95 DKK


Ref: 47-E8021

Hayman’s Old Tom Gin er en rund og sødmefuld gin i ægte “True English Old Tom Gin”-stil, som er utroligt velegnet til lækre gin cocktails som bl.a. Martinez og Tom Collins.

Ginnen er baseret på 10 forskellige og nøje udvalgte ingredienser fra hele verden, bl.a. enebær fra Makedonien, kanel fra Madagaskar, citron fra Egypten og lakrids fra Usbekistan. Du får en fremragende og spændende gin med en fyldigere og let sødmefuld smag fra lakridsrod.

Hayman’s Old Tom gin blev relanceret og kom på markedet i 2007 efter stor efterspørgsel fra Londons cocktailbarer, som ønskede at bringe gamle klassiske cocktails til live igen. Den gamle opskrift blev fundet frem fra familiearkiverne under nøje overvågning af Christopher Hayman - oldebarn til destilleriets grundlægger.

Old Tom er en gammel gintype, som opstod tilbage i 1800-tallets England - en tid, der er kendt for primitiv destillering og høj efterspørgsel. Af økonomiske årsager valgte man at tilsætte svovlsyre eller terpentin til sin gin, og for at skjule den forfærdelige bismag, tilsatte man sukker eller lakrids, og dette er grundlaget for Old Tom-stilen.

I dag er Old Tom en populær gintype, som er sødmefuld og mindre botanisk end man kender fra de fleste andre typer gin. Denne type gin tilsættes sukker, og er sødere end en London Dry Gin og tørre end Dutch Genever gins.

Duft: frisk enebær, appelsinskal

Smag: sødmefuld med noter af lakrids, enebær, citrus, krydderier

Eftersmag: ren og lang med noter af sort peber

Noter Krydderier
Noter Citrus
Noter Lakrids
Noter Enebær
Oprindelse England
Producent Hayman's Distillery
Alkohol 40%
Indhold 700 ml

0 anmeldelser af Hayman’s Old Tom Gin

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: